delirmek üzereyim!

Kiz Larisaa, ôldürdün beni Allahim koptum yaaaa)))

Bak canim, aksam eve çikarken bas ziline, puhhhhhh utanmaz kompleksi delü
Senin kocana kalmadim ben merak etme, bi daha benim ismimi agzina alirsan kuçuk dilini kopartirim de...
Mahfederdim o kadini bu ne kustaklik bee

Cnm ya enteresan bi durum valla.
Annenin en samimi arkadaşı seni kocasından kıskanıyo...Kadın paranoyak mıdır nedir,,,alla alla
Sen hiiiç dert etme bence...
O kadınla zaten annen de konuşmuş ,,tavrınız belli,,,hiç canını sıkma tatlım...
"Güzelsin gençsin demek ki kıskanılacak kadar" diye düşün keyfine bak,,,senlik bi durum yok çünkü ortada...

vallahi bugün millet bir olup içimdeki cazgırı ortaya çıkarmaya mı çalışıyor ne??????????

sen onu bi bana getirsene elinde net ni delil olmadan nası bi anneye bunu gelip söyler.....?????????

salon kadını çizgimden çıkıcam ona göre..........

biz buna psikopatalojde erotomani de deriz....
sevgi aşk cinsellikle ilgili paranoya...
bu tipler... bizim diş ipi niyetine kullanacağımız bilgileri ipucu sayar ve ortalığa düşerler böylee........

pskiyatır anca paklar onu????????

bi de tatlım sen adamla sabahları ya da ne bilim apartman kapısında karşılaşınca selamlaşıyorsan... kadın bu aralar kocasının kendinden soğuduğunu düşünüyorsa buna kupl arıyor olabilir.......

bence artık ne kadınla ne de kocasıyla muhattap olmamalısınız. hem siz ve aileniz üzülmesin hem de millet rahatsız olmasın. çünkü siz bir şey yapmasanız da kadın buluttan nem kapıyor belli.

tam şahika gibi davranmak lazım böylelerine yaa!!!
paççozzzz!! senin kocana mı kaldım ben beee...kalitemi bozdurdunuz bana!!! sırnaşık şey

arkadaşım kusura bakma dalga geçmiyorum kesinlikle ama sinirim bozuldu...ya kadın paranoyak ya da kocası senin hakkında "güzel kız" falan dediyse kıskanmıştır..
ayrıca sevgilin de seni bu yüzden terk ettiyse yuh derim başka da bir şey demem...

bence sıkma canını canım
komşu biraz kompleksli galiba

bazı kadınlar böyle yersiz kıskançlıklar yapıyor
hem kendini hemde karşındakini
yersiz bir şekilde üzüyorlar.

Sen ona deki Bana bak eziiiiiiiiiiiiiikkkk. kişi kendinden bilirmişş..

beni sakın kendi karekterindeki insanlarla karıstırma.ben evli adama bakmam.
üstelik kocanda tipim değil. henüz onunla beraberliği dşünecek kadar kendimden vaz gecmedim de

(bu son cümlede adama pokk atıoz ama olsun kadın bi durup düşüncek amanınn ben demek bi hiçmişim ki bu adam için sagı solu cemkiriyom die)

allah bu insanlara akıl fikir versin bizim apt.dada var öle bi kadın bizden çıktığı yok bn gelince kaçıyo evine sitede bazen karşılaşıyoruz kocasıda yanında oluyo sanki ben kocasını elinden alıcam onun, yapışıyo koluna babam yaşında be o adam...
sen hiç üzme kendini isteyen istediğini düşün...

sen hiiiiçççç moralini bozma. Bak ne güzel hatunsun demekki kadının kompleks duygularını tavan yaptırmışsın kıııızzzzhihoyyyt
Var öyle manyaklar, alıcan onları eline o sünepe kılığını daha bir yerle bir edecen valla.kaydirigubbakcemile

Banada öyle bir aptal denk gelmişti, benim delüüüde bana ima etti eee tabii kıçı yemedi direk söylemeyi. Bende kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yaptım o direk konuşmayınca, benim namusuma dil uzatanın dilini koparırım, üstüne atlarım direk allah yarattı demeden dedim. Çok üzgünüm çoook Hadi yiyorsa biri bişey desin bana yeminle yolarım valla dedim. ve kestim bütün ilişkimi.
Çok afedersinin gıkı çıkmadı yosmanın. :jeyyar:

Ayyy kızlar böyle konuştuğuma bakmayın normalde hiç kavga etmiş insan değilim, çok kibarımdır,başımı kurtaramam ama öyle üzdü öyle incitti ki davranışları o an onu parçalardım vallahide billahide. kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Bilirim insan çok yıpranıyor bu durumlarda. :çok üzgünüm:
Birde bu çamuru atan bütün kadınlar sünepe olurlar, kocaları iyi olur ve sürekli manyak gibi hayatını kurarak yaşayan kadınlar olurlar.
Alllaaaammm yaaaa bak sinir kat sayım tavan yaptı şimdi

bu arada ne yaptın konuştunmu sen hiç yazmamışsın
LaRisA allah senide güldürsün emiiiiisırnaşık şeysırnaşık şey

Allah bu gibi insanlara akıl fikir versin ne diyim...
bunların başında dert yok dert arıyorlar sanırım...kafana takmaya, hayatının güzel günlerini ağlayarak geçirmene değmez...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…