valla güzelim ben senin işinden bişi anlamadım..sen hem çalışıyorum diyorsun hem de kadın beni kıskanıyormuş diyorsun..ayol hangi arada derede kocası ile karşılaşıyorsun da seni kıskanacak ?
kesin bişi olmuştur ,
ya sen adama bişi dedin ,yaptın ,
yada adam sana bişi dedi yaptı
yada adam bu kadına seninle ilgili bişi dedi ve bu kadın nem kaptı...yanlış anlama var ortada bence
ortada var bişi bence..durup dururken kimse böyle bişi yapmaz..benceee[/QUOTE
arkadasım calısıyorum da hiç eve gitmiyormuyum ben.bu olaya kadar samimi oldugumuz için biz müziğe birsey demiyorduk.apatmanda asırı olmadıgı sürece kimse bişey demez zaten.hem hafta sonu 2 gün evdeyim.neyse sen bunu cıkarmıs olabilirsin
delikafaduldenvallahi ne günlere kaldık allahımkaydirigubbakcemile3 öncelikle ben olsam kendimden eminsem eğer çıkar kadının ağzının payını verirdim müzik konusuna gelince olayı şarkıya bağlamanız saçma geldi bana biraz siz takmayın bence bir daha aynı şey yaşanırsa o zaman saçını başını yolun kadınınkaydirigubbakcemile
kavgaya gerek yok belki kocasına güvenmiyo sende güzel bir bayansan kıskanmış olabilir böyle birseyi anca kendine güvenmeyen cahiller yapabilir sende gitmessin olur biter.
benim demek istediğim kimse durup dururken bu kadar ileri gitmez..
ha kafasında kıskanır falan filan ama gidipte anneye böyle bişi demek , bu kadar olması için bişi olması lazım...
seninde haberin yok anlaşılan..belki de adam seninle ilgili bişi dedi kadın bunu duydu ve yanlış anladı
illa sen adama bişi yaptın ,falan demiyorum ki..
belli bişi olmuş yoksa kimse bu kadar ileri gitmez..
eee seninde annenin arkadaşı imiş..annen tanır kadını,nasıl bir insan olduğunu bilir....bu kadın bir takım şeyler uyduran,birilerine iftira atan ,durduk yere olay çıkaran birisi ise zaten onunla ilişkisini çoktaaaaaaa keserdi...
senin bilmediğin bişi olmuş
Annen ne demiş komşuya?
Bozmamış mı? O ne biçim söz? dememiş mi?
al sevgilini sevvgilinin varsa balkonda otur görsün süperzekalı senin kocana kalmadık der gibi ileri zekalının gözüne sok ya da erkek arkadaşını sevgilinmiş gibi hay allahımmm yaa ne insanlar var bi de annene sölüyor annen ağzının payını verememiş mii
Akşam git konuş.
Senin kızında mı evli erkeklere bakıyo da:1closedeyes:
Bana böyle bir leke atmaya calışıyosun de:mymeka:
Baktın hala cvp veriyo merdivenlerden iti ver:icecream:
Arkana bakmadan evine gitlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?