delirmek üzereyim!

Sen kendini biliyosan no problem, kiskancliktan soylemis olabilir ne demisler milletin agzi torba degil ki buzesin...
Salla gtisin!...

valla okadar çok dengesiz insan varki böyle şeylere şaşırmıyorum bile artık.cnm bence hiç takma kafana seni bilen bilir bence .eminimki kadının kompleksi vardır.var öyle kadınlar kocasından kıskanır babasına yakıştırır v.s.
madem annende cvp vermiş hiç bulaşma derim ben.belki adamın haberi bile yoktur.sen hanımlığını koru hiç bişi deme bence.zaten sevgili annen gerekeni söylemiştir.ama sana bulaşırsa zaten sen ona yapacağını bilirsin...kaydirigubbakcemile

her zaman derım kımseyle samımı sıkı fıkı olmuyacaksın.....
sonu kötü oluyor....
kadın neden kıskandıysa artık...durup duruken.....kıskanc birisı ise ....kimseyle muhabbet kurmaz....yada ne ye dayanarak dedi .....
eger siz kendinizi biliyorsanız sorun yok....ayrıca bu iftirayada girer....

madem öyle şüpheleri var....size gelip gitmez....
mesafeyi kor.....bırde bunları söyleyerek ne yapmak istedi bilinmez....
işallah bu dedigiyle kalırda..laf cogalıp dallanıp budaklanmaz.....
sızde üzülmeyin nasıl biri oldugunu anladınız.....
selamı sabahı kesin gitsin......

arkadaslar kusura bakmayın ya hava almaya cıktım biraz.eşi bu aralar slow sarkılar dinlemeye baslamıs.bana mı calıyomus falan gibi garip seyler işte.cok üzüldüm ya gercekten acayip canım sıkıldı.aksama ben ona göstercem ama gidip konuscam herseyi.

çok ilginç . eşi slow parçalar dinliyor diye neden ,direkt siz aklına geliyorsunuz ki,bu kadının..... başka kadın yok mu bu dünyada ,belki onun için dinliyordur... ya da her slow şarkı dinlemeye başlayan insanın ,mutlaka karısını aldatması mı, söz konusu. adam belki krizden efkarlanmıştır,slow şarkılar dinleyip ruhunu dinlendiriyordur.:delphin:
ne garip insanlar var ya... kadın resmen,bahane arıyor...

Akşam git konuş.
Senin kızında mı evli erkeklere bakıyo da:1closedeyes:
Bana böyle bir leke atmaya calışıyosun de:mymeka:

Baktın hala cvp veriyo merdivenlerden iti ver:icecream:
Arkana bakmadan evine gitlaelaelaelaelae

ule bana biri öle dicek , o kadınla kocasını üstüste koyar atarım balkondan aşağı ..
çıkıp diyemedın mi pis şaşkaloz senin kart kocanamı kaldım ben die -tatlicadiarzu-

sen nie ağlıyosun onların terbiyesizliği densizliği ama annen eğer o andan ağzının payını vermemişse o salak garıya kötü olmuş..
annen savunmalıydı seni önce

Akşam git konuş.

:roflol::roflol::lepi: alemsiniz kızlarr

bence hiç senin kafanı takmanı ve aglamanı gerektirecek bişey yok çıkıp agzıznın payını vermelisin aglmak yerine annen iyi kadınmış ben olacaktım yolardım o kadını..........

kadında asagalık kopleksi var belli
:delphin:
kala kala 40 yasında kı adamamı kalmısın şakkıdı
gıt aksam agznının payını ver mutlaka
bak benım bıle oraya gelesım geldı ya :mymeka:

söylede bişey olabilir şimdi komşu kadına yuklenmeyelim bazı adam tipleri vardır eşini kıskandırmak ne bileyim hava atmak için falancanın kızı karısı die eşine konuşmuştur..kadında takmıştır..öle tiplerde vardır.

herkes adamın yaşını söylüyor ama konu sahibi bayanın yaşını biliyormuyuz aralarında belki çok fazla yaş farkı olmayabilir.bu arada bu yazımdan bişey çıkarılmasın ben kadının yaptığı kıskançlığı onaylamıyorum sadece adamın yaşına söylenmesine takıldım 40 yaş çok büyük bir yaş değil bana göre.
bu arada siz niye ağlıyorsunuzki böyle bir durumda ben olsam çokta umurumdaydı der kafaya takmazdım.

Vallahı eşi bırseyden kıllanmıs kı annenle yuzgoz olup bunu soylemıs bence..
Senden tarafa olmasa da esınden tarafa bırsey dusunmus demekkı.. Ben olsam kesınlıkle cıkıp konusurdum..
Sessız oturup kalmak sankı sucun varda ezılıyormussun gıbı oluyor..

Akşam git konuş.

bu sinirli halimde güldürdün beni ya.alemsin valla.gerekirse onuda yaparım:))

herkes adamın yaşını söylüyor ama konu sahibi bayanın yaşını biliyormuyuz aralarında belki çok fazla yaş farkı olmayabilir.bu arada bu yazımdan bişey çıkarılmasın ben kadının yaptığı kıskançlığı onaylamıyorum sadece adamın yaşına söylenmesine takıldım 40 yaş çok büyük bir yaş değil bana göre.
bu arada siz niye ağlıyorsunuzki böyle bir durumda ben olsam çokta umurumdaydı der kafaya takmazdım.

cnm ben 22 yasındayım.kafaya takmamaya calısıyorum ama insanın yapmadıgı bişey yüzünden suclanması kadar kötü birşey yok

çok ilginç . eşi slow parçalar dinliyor diye neden ,direkt siz aklına geliyorsunuz ki,bu kadının..... başka kadın yok mu bu dünyada ,belki onun için dinliyordur... ya da her slow şarkı dinlemeye başlayan insanın ,mutlaka karısını aldatması mı, söz konusu. adam belki krizden efkarlanmıştır,slow şarkılar dinleyip ruhunu dinlendiriyordur.:delphin:
ne garip insanlar var ya... kadın resmen,bahane arıyor...
adam müziği sesli dinlemeyi seviyor.ses bizim eve geldiği için uyuz olmus.birde ebru gündesin ölümsüz asklar sarkısını dinliyor.sarkının içinde güvenme gencliğine diyor ya bunu ben duyayım diye dinliyormus.aksama evine gidip ona bi psikolog numarası yazıp vercem.en güzel cevap bu olur sanırım.

adam müziği sesli dinlemeyi seviyor.ses bizim eve geldiği için uyuz olmus.birde ebru gündesin ölümsüz asklar sarkısını dinliyor.sarkının içinde güvenme gencliğine diyor ya bunu ben duyayım diye dinliyormus.aksama evine gidip ona bi psikolog numarası yazıp vercem.en güzel cevap bu olur sanırım.

oooo.:1shok: kadın kesin psikologluk. bence de ver.... deli mi ne..normal olmadığı kesin. ..

yerinizde olsam hic vakit kaybetmeden ona haddini bildirirdim

bugun bunu cesaret edipte sizin annenize soyleyen bir insan

yarin ulu orta elalemin icerisindede sizi rezil eder

kocasini suclu gostermez bakin iste filancanin kizi kocami ayartiyor der

suclu degilken suclu duruma dusmeyin bence

susmak sucu kabul etmektir su durumda

arıza kadın senin annenle konuşup seni aglatacagına eşiyle konuşsaydı:mymeka:
tabi yerse:1closedeyes:
bakirköyden yer ayır daha garantili olsunlaelaelaelaelae

saçmalık.bu ya.........
evde yada işte ne sarkılar dınlıyoruz...
bazen işte şarkı tutuyoruz...bu senın sarkın olsun dıye.....
öyle sarkılar cıkıyor kı.....
evli abılerın tuttugu sarkılar....mesela............

sen ölümsüz aşkların kadını dıye sarkılar cıkıyor.....gülüp gecıyoruz.....

ya sorunları var....yada havadan nem kapıyor......

sende eve gıdınce aç cd yı son sesine kadar....

allh belanı versin sarkısını dınlet derım....:roflol::roflol:

:1shok: hey allahım ne günlere kaldık
kadın hakikaten şizofren galiba
nasılda yazıvermiş senaryoyu
bence içten içten seni kıskanıyordu o kadın,eşide böyle şarkı markı dinleyince o da sana yordu
deli mi ne :delphin:

Back
X