Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar kusura bakmayın ya hava almaya cıktım biraz.eşi bu aralar slow sarkılar dinlemeye baslamıs.bana mı calıyomus falan gibi garip seyler işte.cok üzüldüm ya gercekten acayip canım sıkıldı.aksama ben ona göstercem ama gidip konuscam herseyi.
ule bana biri öle dicek , o kadınla kocasını üstüste koyar atarım balkondan aşağı ..
çıkıp diyemedın mi pis şaşkaloz senin kart kocanamı kaldım ben die -tatlicadiarzu-
sen nie ağlıyosun onların terbiyesizliği densizliği ama annen eğer o andan ağzının payını vermemişse o salak garıya kötü olmuş..
annen savunmalıydı seni önce
Akşam git konuş.
Senin kızında mı evli erkeklere bakıyo da:1closedeyes:
Bana böyle bir leke atmaya calışıyosun de:mymeka:
Baktın hala cvp veriyo merdivenlerden iti ver:icecream:
Arkana bakmadan evine gitlaelaelaelaelae
Akşam git konuş.
Senin kızında mı evli erkeklere bakıyo da:1closedeyes:
Bana böyle bir leke atmaya calışıyosun de:mymeka:
Baktın hala cvp veriyo merdivenlerden iti ver:icecream:
Arkana bakmadan evine gitlaelaelaelaelae
herkes adamın yaşını söylüyor ama konu sahibi bayanın yaşını biliyormuyuz aralarında belki çok fazla yaş farkı olmayabilir.bu arada bu yazımdan bişey çıkarılmasın ben kadının yaptığı kıskançlığı onaylamıyorum sadece adamın yaşına söylenmesine takıldım 40 yaş çok büyük bir yaş değil bana göre.
bu arada siz niye ağlıyorsunuzki böyle bir durumda ben olsam çokta umurumdaydı der kafaya takmazdım.
adam müziği sesli dinlemeyi seviyor.ses bizim eve geldiği için uyuz olmus.birde ebru gündesin ölümsüz asklar sarkısını dinliyor.sarkının içinde güvenme gencliğine diyor ya bunu ben duyayım diye dinliyormus.aksama evine gidip ona bi psikolog numarası yazıp vercem.en güzel cevap bu olur sanırım.çok ilginç . eşi slow parçalar dinliyor diye neden ,direkt siz aklına geliyorsunuz ki,bu kadının..... başka kadın yok mu bu dünyada ,belki onun için dinliyordur... ya da her slow şarkı dinlemeye başlayan insanın ,mutlaka karısını aldatması mı, söz konusu. adam belki krizden efkarlanmıştır,slow şarkılar dinleyip ruhunu dinlendiriyordur.
ne garip insanlar var ya... kadın resmen,bahane arıyor...
adam müziği sesli dinlemeyi seviyor.ses bizim eve geldiği için uyuz olmus.birde ebru gündesin ölümsüz asklar sarkısını dinliyor.sarkının içinde güvenme gencliğine diyor ya bunu ben duyayım diye dinliyormus.aksama evine gidip ona bi psikolog numarası yazıp vercem.en güzel cevap bu olur sanırım.
adam müziği sesli dinlemeyi seviyor.ses bizim eve geldiği için uyuz olmus.birde ebru gündesin ölümsüz asklar sarkısını dinliyor.sarkının içinde güvenme gencliğine diyor ya bunu ben duyayım diye dinliyormus.aksama evine gidip ona bi psikolog numarası yazıp vercem.en güzel cevap bu olur sanırım.