• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek üzereyim.

Senden önceki muhabbetlere cidden takılma ohoo biz arkadaşımla neler neler diyoruz yorumlar yapıyoruz ama kızkıza muhabbet. Orada konuştuğumuz -dedikodu- orada kalıyo benim iki buçuk senelik arkadaşımın 5senelik ilişkisi var düşün. Sırf boş muhabbet yani.
Kaldı ki senden önce olan muhabbetler, sorun senin bunları görüp, okumuş olman aslında:44:

Sana gelip ne diyecekti ki arkadaşım şukadar kız attı, şu kadarı senin arkadaşındı ama ben seni seçtim mi:9:

Uzatma bence :)

Hahaha çok şekersin güldürdün beni sağol :)

Ben şifresini tesadüfen öğrendim öyle baktım yani bilmiyordum. Ve bunları görüp onu arayıp saydırdıktan sonra değiştirdi.

Neden değişti ki
Tamam bende şifre almam / vermem
Ama böyle bi olay olsa şifre değişmeye çekinirim, saklanacak bi durum varmış gibi

Peki o kızı aratması ve kızlar hakkında yaptıkları çirkin muhabbetler midem almıyor kızlar haksız mıyım nolursunuz yardım edin nefes alamıyorum sanki

yapaarr erkek milleti bu canımmm küfürlü konuşmayı pek sewerler....

bu arkadaşların çok yakın arkadaşlarınsa eğer buna bende takılırdım.. eğer ewlendikten sonra da ewime geleceklerse görüşmeye dewam edeceksem tani takardım kafaya....

eğer benm dediğim gibi bi durum warsa bi göster mesajlarını bunlar ne diye bi sor bakiiim....

bu erkek milleti de ne saf arkadaş madem konuşuyorsunuz, sewgili yaptınız, sewgilinin arkadaşları hakkında da konuştunuz silin bari nasıl millet bunlar.... :37:

yapaarr erkek milleti bu canımmm küfürlü konuşmayı pek sewerler....

bu arkadaşların çok yakın arkadaşlarınsa eğer buna bende takılırdım.. eğer ewlendikten sonra da ewime geleceklerse görüşmeye dewam edeceksem tani takardım kafaya....

eğer benm dediğim gibi bi durum warsa bi göster mesajlarını bunlar ne diye bi sor bakiiim....

bu erkek milleti de ne saf arkadaş madem konuşuyorsunuz, sewgili yaptınız, sewgilinin arkadaşları hakkında da konuştunuz silin bari nasıl millet bunlar.... :37:

Şifresini bilmiyordum o yüzden silmemiş. Hayır evime falan gelmiyecekler hatta şu saatten sonra birdaha görüceğimi bile sanmıyorum :) O kadar yakın değiliz.

Ne yalan söyleyeyim biz de kızlarla kantarın topuzunu kaçırıyoruz bazen. Ben insan tanıştırmaya karşıyım ortak bi yerde denk gelirsek tanışıyolarsa tanışsınlar. Oluyo bu muhabbetler yani maalesef. Sen onunkine kozdın o da senin başka bir şeyini görse nasıl sinirlenir kimbilir. Bu yüzden kurcalamamak gerek işte. Mutlu musın, bırak o haliyle kalsın. Şimdi sorsan da saçma şeyler söyleyip iyice sinirini bozacak, erkekler nedense kıvırmayı çok seviyorlar, keşke bir de becerebilseler.. Herneyse ilişki bitirecek bir durum görmüyorum ben. Naçizane yorumum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yalan söyleyeyim biz de kızlarla kantarın topuzunu kaçırıyoruz bazen. Ben insan tanıştırmaya karşıyım ortak bi yerde denk gelirsek tanışıyolarsa tanışsınlar. Oluyo bu muhabbetler yani maalesef. Sen onunkine kozdın o da senin başka bir şeyini görse nasıl sinirlenir kimbilir. Bu yüzden kurcalamamak gerek işte. Mutlu musın, bırak o haliyle kalsın. Şimdi sorsan da saçma şeyler söyleyip iyice sinirini bozacak, erkekler nedense kıvırmayı çok seviyorlar, keşke bir de becerebilseler.. Herneyse ilişki bitirecek bir durum görmüyorum ben. Naçizane yorumum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler. Evet o kıvırma durumunu yaşadık. Ama ben de ağır konuştum baya bir kavga ettik telefonda. Ne yapacağıma da karar veremedim henüz.

Şifresini bilmiyordum o yüzden silmemiş. Hayır evime falan gelmiyecekler hatta şu saatten sonra birdaha görüceğimi bile sanmıyorum :) O kadar yakın değiliz.

ohooo tamam işte daha da görüşme o arkadaşlarınla yakın değilsen canım....

ben çocukluk arkadaşların çok yakın arkadaşların sanmıştım... bak değilmiş daha iyi oldu şimdi....

senden önce olan bşy sonuçta seni seçmiş, aranızda sorun da yokmıuş normalde, o zaman uzatmaya gerek yok cnmm =)

bende kız arkadaşımla yapıyodum böyle muhabbetler.hatta biz çok yakın bi erkek arkadaşımızla ilgili bel altı dalga geçmiştik ve bu konuşmaları sevgilim okumuştu.köpürmüştü ilk başta ama sonrasında sorun yapmadı sonuçta ondan önceydi.erkekler daha çok yapıyo böyle şeyler.takılmamak lazım bence.ve bu aratma da sık sık olmadığı sürece tamamen meraktan.yani miden bulanabilir ilk başta ama bunlar öyle sorun yapılcak şeyler değil.

bende kız arkadaşımla yapıyodum böyle muhabbetler.hatta biz çok yakın bi erkek arkadaşımızla ilgili bel altı dalga geçmiştik ve bu konuşmaları sevgilim okumuştu.köpürmüştü ilk başta ama sonrasında sorun yapmadı sonuçta ondan önceydi.erkekler daha çok yapıyo böyle şeyler.takılmamak lazım bence.ve bu aratma da sık sık olmadığı sürece tamamen meraktan.yani miden bulanabilir ilk başta ama bunlar öyle sorun yapılcak şeyler değil.

Belki de haklısınız ama ben alışık olmadığım için kaldıramadım.

benim esimde gecen bi sitede kizlarin profillerine bakmis,bizim ortak kullandigimiz yerden girmemis baska yerden girmis,akilli yaa...bu ne dedim hiic oylesine dedi ama bu ilk degildi....bi daha olursa evi terk ederim yetmiyormuyum dedim,iste kime diyosun:36::35:

benim esimde gecen bi sitede kizlarin profillerine bakmis,bizim ortak kullandigimiz yerden girmemis baska yerden girmis,akilli yaa...bu ne dedim hiic oylesine dedi ama bu ilk degildi....bi daha olursa evi terk ederim yetmiyormuyum dedim,iste kime diyosun:36::35:

Doyumsuzlar işte. Rezillik ya.

valla yalan söleyemem haklısın bence... ne o öyle piyasa araştırmaları yapılmış, fizibilite çalışmaları yapılmış da sen seçilmişsin. bir de üstüne kızı aratması...

Belki de haklısınız ama ben alışık olmadığım için kaldıramadım.

bende görürsem kaldıramam kötü olurum.ama bunun içinde ilişkimi bitirmem.size tavsiyem sosyal ağları kullanmayın.kullanıyosanızda çok fazla karıştırmayın.

Sevgili konu sahibi,
Bence haklısın.
Sevgilinin o kadar kızdan sonra seni seçmesi kesinlikle övünülecek bir şey değil. Çünkü senin sevgilin kızları meta olarak görmüş. Birine bakarsın, beğenmezsen başkasına bakarsın. Ama senin sevgilin önünde bir katalog varmışcasına hepsine bakmış ve en son seni seçmiş. Benim açımdan bu, ucuz bir harekettir. 'Yağğğğ nolacak senü seçmüş adam' tarzında yorumlar gelmesinin sebebi, sevgili olmanızın hafifletici sebep olmasıdır. Evli biri konu açsa yorumlar 180 derece değişirdi. Evli biri p.o.r.n.o izlese 'Erkektir yapar' denmez, 'Iyyyyy o ne iğrenç' denir. Ama sevgili kişisi katalogdan seçer gibi kız seçince sorun olmuyor. :ssz:
Bu ilişkiyi kafanda iyi tart.
Ben olsam ayrılırdım bu zihniyetten.

Son düzenleme:
Back
X