• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek üzereyim.

Ya gormeyeceksin ya da gordugun an bitireceksin. Bitirecek gucu olmayan neden bu kadar arastirir bilmem. Iliski devam etse bile iliskiye zarar . :ssz:

Ben niye eski adaylardan birini arattığını takıldım
Geçmiş önemli değil yani de şimdi niye aklına gelmiş acaba

Ya gormeyeceksin ya da gordugun an bitireceksin. Bitirecek gucu olmayan neden bu kadar arastirir bilmem. Iliski devam etse bile iliskiye zarar . :ssz:

Ben de görmek istemezdim ama şeytan dürttü bir an baktım irdelenmiş bir şey değil yani pek. Ben de bitirmeyi düşünüyordum ama herkes bu durumu normal karşılayınca duraksadım şu an

Ben niye eski adaylardan birini arattığını takıldım
Geçmiş önemli değil yani de şimdi niye aklına gelmiş acaba

İşte ben de ona sinirlendim. Acaba arkadaşlarından biri ya kanka lilyenin hiç güzel arkadaşı yok mu bize yapsana dedi de mi arattı

Ben de görmek istemezdim ama şeytan dürttü bir an baktım irdelenmiş bir şey değil yani pek. Ben de bitirmeyi düşünüyordum ama herkes bu durumu normal karşılayınca duraksadım şu an

Bana gore normal degil ama yine de sen bilirsin. Devam etsen bile kafanda hep bir suphe olacak simdi.

Haklısınız ama diğer seçeneklerin benim arkadaşım olması uzaktan da olsa. Beni çok yaraladı belki de ben çok hassasım bilmiyorum ayrılık konuşmamı bile hazırlamıştım

önemli olan arkadaşın bunu biliyor mu ? yani ona yakınlaşmaya çalışmış mı eğer öyleyse iş değişir

Canım benim orası öyle haklısın ama dediğim gibi onları okuduğum gözümle gördüğüm için midem kaldırmadı. Kaç tane kız hakkında yorum falan ne biliyim. Bir de yakın bir vakitte aratması onları ..

Yani kafanı kurcalayabilir tatlım sinirinide bozabilir ama büyütmemeye çalış, ilişkini yıpratma derim ben.

erkek milleti böyle
bizler bayanlar olarak bile yakın konuşmalar yapıyoruz aramızda
diğer herkezin aksine benim en çok takıldığım
-O BANA BAKMAZ
dediği kişi oldu
yani buna bozulurdum
ilk tercihi başkası olabilrdi ama ona bakmaz diye beni seçti

erkek milleti böyle
bizler bayanlar olarak bile yakın konuşmalar yapıyoruz aramızda
diğer herkezin aksine benim en çok takıldığım
-O BANA BAKMAZ
dediği kişi oldu
yani buna bozulurdum
ilk tercihi başkası olabilrdi ama ona bakmaz diye beni seçti

Ben de bozuldum ve o kız benim arkadaşım :( Ama o kız bana bakmaz dediği benle tanışmadan beş ay önceymiş bilmiyorum :(

İşte ben de ona sinirlendim. Acaba arkadaşlarından biri ya kanka lilyenin hiç güzel arkadaşı yok mu bize yapsana dedi de mi arattı

Sen arattığını görünce bakmadın mı mesajlarına
Belki yine duruyodur yazışmalar
Ama bilmiyorum 'bu bi arkadaş numarası' genelde hep bahanedir maalesef

Sen arattığını görünce bakmadın mı mesajlarına
Belki yine duruyodur yazışmalar
Ama bilmiyorum 'bu bi arkadaş numarası' genelde hep bahanedir maalesef

Mesajlara baktığımda bizi tanıştıran kişiyle olan konuşmalarını gördüm o kızları yolladığını falan. Ama eğer arkadaşı içinse arkadaşı yanındayken telden açıp al bak bu arkadaşı var ya da bu diyebilir. Ya da kendi meraktan bakmış olabilir. Ya da çirkin bir düşünceyle bakmıştır bilmiyorum kalbidekini hiçbir zaman da bilemiycem

Mesajlara baktığımda bizi tanıştıran kişiyle olan konuşmalarını gördüm o kızları yolladığını falan. Ama eğer arkadaşı içinse arkadaşı yanındayken telden açıp al bak bu arkadaşı var ya da bu diyebilir. Ya da kendi meraktan bakmış olabilir. Ya da çirkin bir düşünceyle bakmıştır bilmiyorum kalbidekini hiçbir zaman da bilemiycem

Ne kadardır berabersiniz
Çok kısa ve net diyeceğim, o olmadan yaşayamam modunda değilsen biraz takibe al en ufak benzer bişeyde yol ver
Şimdiden böyle arayışları varsa ilerde ohoo

Ne kadardır berabersiniz
Çok kısa ve net diyeceğim, o olmadan yaşayamam modunda değilsen biraz takibe al en ufak benzer bişeyde yol ver
Şimdiden böyle arayışları varsa ilerde ohoo

Bir senedir. Ve daha önce hiçbir yanlış hareketini görmedim çok iyiydik ne biliyim. Şimdi de askere gidiyor zaten takip edemiycem

Bir senedir. Ve daha önce hiçbir yanlış hareketini görmedim çok iyiydik ne biliyim. Şimdi de askere gidiyor zaten takip edemiycem

Zor bir durum
Gidene kadar bakmaya çalış
Ama şifresini sana verdiyse dikkat eder, hele de bu olaydan sonra

Yok ama ne biliyim o kızlara bakmış onlar hakkında muhabbbet etmişler falan. İçim kaldırmadı gördüğümde

bizde ne muhabbetler yapıyoruz bazen erkekler hakkında :1: erkek muhabbeti işte keşke hiç gördüğünü söyleyip yüz göz olmasaydın ama artık söylemişin biraz trip yap sonra tekrar barışırsın madem bi kere kızdın hemen de affetme :)

Neredeyse bir sene oldu. Arattığı kız daha önce ona gösterilen kızlardan biri. Ama arkadaşına göstermiş olabilir :( Emin olamıyorum işte hep bir acaba kalıyor kafamda. Benim de öyle bir dostumu aratsa bozulmam açıkçası merak etmiştir derim. Ama ona gösterilen ve üzerine muhabbet ettikleri bir kızı aratınca benim devreler yandı. Muhabbet de orası böyle burası şöyle pek yok ama rüyama girer falan gibi iğrenç şeyler vardı. Ve de bir tane kız için o bana bakmaz demiş...

Nedense bu mantıkla bakamıyorum olaya aranmış gibi geliyor bana böyle anlatmamıştı seni gördüm beğendim demişti. Hoş anlatıcak hali de yok ya. Dediğim gibi ne düşünceğimi şaşırdım

Senden önceki muhabbetlere cidden takılma ohoo biz arkadaşımla neler neler diyoruz yorumlar yapıyoruz ama kızkıza muhabbet. Orada konuştuğumuz -dedikodu- orada kalıyo benim iki buçuk senelik arkadaşımın 5senelik ilişkisi var düşün. Sırf boş muhabbet yani.
Kaldı ki senden önce olan muhabbetler, sorun senin bunları görüp, okumuş olman aslında:44:

Sana gelip ne diyecekti ki arkadaşım şukadar kız attı, şu kadarı senin arkadaşındı ama ben seni seçtim mi:9:

Uzatma bence :)

Back
X