• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek üzereyim.

Peki o kızı aratması ve kızlar hakkında yaptıkları çirkin muhabbetler midem almıyor kızlar haksız mıyım nolursunuz yardım edin nefes alamıyorum sanki

Sekerim, erkeklerin hepsi boyle. Kendi aralarinda yaptiklari erkek muhabbeti igrenc olur.........takilma yani.

Benim aklımı karıştıran aratması ve ortak arkadaşımızın ona fikir olarak yolladığı kızların hepsi benim çevremden. O yüzden ağır geliyor biraz da arkadaşlarım yani. Çok çirkin geliyor. Erkek muhabbetleri bu kadar iğrenç olmak zorunda mı :43:

Erkek muhabbetinden kastın fiziki muhabbetler mi hani orası şöyle, burası böyle gibi?
Yani düşünüyorum şimdi bi'tane kardeşim gibi gördüğüm kız arkadaşım var seneler oldu dostluğumuz onun adını aratsa sanırım bozulurum ama düşününce ikimizi de tanımıyodu bakmış derdim. Şimdi de büyük ihtimal senin arkadaşın olmasını göz önünde bulundurmamıştır. Ayrıca adam seninle birlikte istese onlardan biriyle olurdu. Oyüzden sanmıyorum ki aklı kalmış olsun bence meraktan ya da arkadaşına göstermiştir gerçekten de:31:
Bu kadar kendini yiyeceğine burnundan getir biraz-cık bakalım sıkışınca tavrı değişiyo mu:9:Bu arada ne kadarlık bi'ilişki?

Erkek muhabbetinden kastın fiziki muhabbetler mi hani orası şöyle, burası böyle gibi?
Yani düşünüyorum şimdi bi'tane kardeşim gibi gördüğüm kız arkadaşım var seneler oldu dostluğumuz onun adını aratsa sanırım bozulurum ama düşününce ikimizi de tanımıyodu bakmış derdim. Şimdi de büyük ihtimal senin arkadaşın olmasını göz önünde bulundurmamıştır. Ayrıca adam seninle birlikte istese onlardan biriyle olurdu. Oyüzden sanmıyorum ki aklı kalmış olsun bence meraktan ya da arkadaşına göstermiştir gerçekten de:31:
Bu kadar kendini yiyeceğine burnundan getir biraz-cık bakalım sıkışınca tavrı değişiyo mu:9:Bu arada ne kadarlık bi'ilişki?

Neredeyse bir sene oldu. Arattığı kız daha önce ona gösterilen kızlardan biri. Ama arkadaşına göstermiş olabilir :( Emin olamıyorum işte hep bir acaba kalıyor kafamda. Benim de öyle bir dostumu aratsa bozulmam açıkçası merak etmiştir derim. Ama ona gösterilen ve üzerine muhabbet ettikleri bir kızı aratınca benim devreler yandı. Muhabbet de orası böyle burası şöyle pek yok ama rüyama girer falan gibi iğrenç şeyler vardı. Ve de bir tane kız için o bana bakmaz demiş...

Bende eşimi onlarca erkeğin arasından seçmiştim,eşim de beni onlarca hanımın arasından seçti,çok normal.
Sonuç olarak siz birbirinizi seçmişsiniz.

Dürüst olmak gerekirse bende bozulurdum bu duruma. Yani illa bir sevgilisi olsun diye aranıp, içlerinden eleme yapıp beni seçmesi moralimi bozardı. Ama sonuçta şuan sevgilinizin size karşı olan tutumu önemli. Bunlar sizden öncesiydi. Hernekadar hoş birşey olmasada çoğu kişi yapıyor bunu kız erkek farketmez. Sizi sevdiğine inanıyorsanız, mutlu ve huzurluysanız bu nedenle o huzuru bozmayın derim. Birde erkek muhabbetlerine takılmayın. Her erkek böyle muhabbetler yapar. Yapmayanını yada yapmamış olanını bulamazsınız.

Bende eşimi onlarca erkeğin arasından seçmiştim,eşim de beni onlarca hanımın arasından seçti,çok normal.
Sonuç olarak siz birbirinizi seçmişsiniz.

Nedense bu mantıkla bakamıyorum olaya aranmış gibi geliyor bana böyle anlatmamıştı seni gördüm beğendim demişti. Hoş anlatıcak hali de yok ya. Dediğim gibi ne düşünceğimi şaşırdım

Haklısınız ama ben tecrübesizim ilk uzun ilişkim sayılır ve şaştım kaldım hiç böyle muhabbetleri okumamıştım daha önce. İğrenç geldi :14:

Ben muhendislik mezunuyum, 80 abazanina arasinda okudum. Igrenc muhabbetin her turunu dinledigim icin bunlarin cigerini biliyorum :19::19:

Dürüst olmak gerekirse bende bozulurdum bu duruma. Yani illa bir sevgilisi olsun diye aranıp, içlerinden eleme yapıp beni seçmesi moralimi bozardı. Ama sonuçta şuan sevgilinizin size karşı olan tutumu önemli. Bunlar sizden öncesiydi. Hernekadar hoş birşey olmasada çoğu kişi yapıyor bunu kız erkek farketmez. Sizi sevdiğine inanıyorsanız, mutlu ve huzurluysanız bu nedenle o huzuru bozmayın derim. Birde erkek muhabbetlerine takılmayın. Her erkek böyle muhabbetler yapar. Yapmayanını yada yapmamış olanını bulamazsınız.

Bana karşı çokçok iyi hiçbir yanlış hareketini görmedim. O yüzden görünce şok oldum açıkçası. Benim sevgilim bu muymuş? dedim kendi kendime.
Ama gerçekten çok bozuldum keşke hiç girmeseymişim, görmeseymişim

Hala inanamıyorum bir kaç saat önce yaşadıklarıma. Biz sevgilimle ortak arkadaş aracılığyla tanıştık diyim. Bu arkadaşı benle
tanışmadan 4-5 ay önce buna başka kızların da profillerini yollamış malum sosyal paylaşım sitesinden. Ben bugün tesadüfen şifresini öğrenip girdim. Onlar hakkında yorum yapmışlar bu olur bu olmaz diye. Ve erkek yorumları bilirsiniz iğrenç. Kaldıramıyorum midem almıyor. Ben sadece beni bir resimden gördü de beğendi sanıyorum Ama öncesinde aranmış resmen. Bir de geçen gün o kızlardan (arkadaşının benle tanışmadan önce yolladığı) birini aratmış ! O kız da benim arkadaşım. Neden yaptın dedim, arkadaşıma gösterdim dedi. Elim ayağım titriyor hiç bir sorunumuz yoktu Allahım napıcam..

Bence bu kadar büyütmeyin sonuçta sizi beğenmiş o :ssz: Ayrıca biz kızlarda böyle şeyler yaparız.

Hala inanamıyorum bir kaç saat önce yaşadıklarıma. Biz sevgilimle ortak arkadaş aracılığyla tanıştık diyim. Bu arkadaşı benle
tanışmadan 4-5 ay önce buna başka kızların da profillerini yollamış malum sosyal paylaşım sitesinden. Ben bugün tesadüfen şifresini öğrenip girdim. Onlar hakkında yorum yapmışlar bu olur bu olmaz diye. Ve erkek yorumları bilirsiniz iğrenç. Kaldıramıyorum midem almıyor. Ben sadece beni bir resimden gördü de beğendi sanıyorum Ama öncesinde aranmış resmen. Bir de geçen gün o kızlardan (arkadaşının benle tanışmadan önce yolladığı) birini aratmış ! O kız da benim arkadaşım. Neden yaptın dedim, arkadaşıma gösterdim dedi. Elim ayağım titriyor hiç bir sorunumuz yoktu Allahım napıcam..

büyütmeden sevgilinizi izlemeye devam edin..

Bence bu kadar büyütmeyin sonuçta sizi beğenmiş o :ssz: Ayrıca biz kızlarda böyle şeyler yaparız.

Canım benim orası öyle haklısın ama dediğim gibi onları okuduğum gözümle gördüğüm için midem kaldırmadı. Kaç tane kız hakkında yorum falan ne biliyim. Bir de yakın bir vakitte aratması onları ..

Bana karşı çokçok iyi hiçbir yanlış hareketini görmedim. O yüzden görünce şok oldum açıkçası. Benim sevgilim bu muymuş? dedim kendi kendime.
Ama gerçekten çok bozuldum keşke hiç girmeseymişim, görmeseymişim

İnsan hazır açık profili bulunca engel olamıyor malesef. Ama huzurluysanız ve sevgilinize güveniyorsanız tatsızlık çıkartmayın. Erkeklerin kendi aralarında konuştukları muhabbetler ağır artı 18 içerikli olabiliyor. Bu normal. gerçekten hemen hemen tüm erkekler kendi aralarında bu muhabbetleri yapmıştır. Takılmayın.

Çok fazla izlemeye devam edemiycem zaten hem şifresini değiştirmiş hem de haftaya askere gidiyor.

Bence de gayet normal, herkes birbirine gönderiyor resimlerini, anlatıyor. Erkek muhabbeti olduğu için sana biraz kötü gelmiş olabilir ama takdir edersin ki erkeklerle bizim farklı mizaçlarımız var, ha sonrasında silmesi gerekirdi belki ona takılsan neyse, ama başka kızları da düşünmüş benden önce diye kızman yersiz bence...

hepimizi birileri bir yerde bir şekilde seçiyo aslında canım yoksa nasıl bir araya gelicez :51: bizde onları seçiyoruz değil mi ? ama buna şahit olman hoş olmamış bunlar gözden ırak olunca makul :ssz:

Bence de gayet normal, herkes birbirine gönderiyor resimlerini, anlatıyor. Erkek muhabbeti olduğu için sana biraz kötü gelmiş olabilir ama takdir edersin ki erkeklerle bizim farklı mizaçlarımız var, ha sonrasında silmesi gerekirdi belki ona takılsan neyse, ama başka kızları da düşünmüş benden önce diye kızman yersiz bence...

Zaten şifresini tesadüfen öğrendim de girdim o yüzden silmemiştir nasılsa bilmiyorum diye :(

hepimizi birileri bir yerde bir şekilde seçiyo aslında canım yoksa nasıl bir araya gelicez :51: bizde onları seçiyoruz değil mi ? ama buna şahit olman hoş olmamış bunlar gözden ırak olunca makul :ssz:

Haklısınız ama diğer seçeneklerin benim arkadaşım olması uzaktan da olsa. Beni çok yaraladı belki de ben çok hassasım bilmiyorum ayrılık konuşmamı bile hazırlamıştım

Back
X