delirmek üzereyim

eeelifffay

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
27
4
6
31
kızlar eminimki bu durumlar cogu insanın başına gelmiştir siz nasıl üstesinden geldiniz o kadar uzunki anlatıcaklarım nerden başlasam bilmiyorum yorum bırakmayı unutmayın belki benim kurtuluşum olur;
1 bucuk senedir süren bi ilişkim vardı hersey cok güzel ilerlerken 6.ayımızda babamıın rahatsızlığı ortaya çıktı(kanser) ve sancılı bir süreç başladı ben üniversitedeydim o zamanlar babamın hastalığı boyunca bana hep destek oldu yanımda oldu tanışmak için elinden geleni yaptı ama ben onları tanıştırmaktan bunu aileme söylemekten hep kaçtım. korktum çünkü babamı kaybetmekten yada o hastalığıyla savasırken benim ona boyle bişeyi söylememin yanlış olacagını düşündüm 1. yılımızda evlenme teklifi aldım asıl o gün başladı hersey sendelemeye mutluluktan ayaklarım yere basmadığı anda teyzeme yakalanmıştık (teyzem mutluluğun parayla doğru orantılı oldugunu düşünen ve sadece mantıkla hareket eden bi insan ) o günden sonra babama söylemekle tehtit edildim bu korkuylada olsa ilişkimize devam ettim bu sürede ailedeki herkes öğrendi babamın dışında. ayırmak için herseyi yaptılar fakat biz ilişkimize devam ettik bir süre sonra kabul ederler ümidiyle 2ay önce babamı kaybettim dünya başıma yıkıldı hiç birşeyden zevk alamaz duruma geldim içimde ömür boyu kapanmayacak bir boşluk oluştu ama elden ne gelirdi dua etmekten başka günden güne eridiğini görmek daha zordu. bu süreçte uzaklaştım sevdiğim adamdan babamı kaybedince hiç kimseyi istemedim yanımda. Bu durumdan herkes memnundu tabi benim ondan uzaklaşmama ta ki onu tekrar görünceye kadar tekrar eskisi gibi olmaya başlamıştık ilk günlerdeki gibi acımı biraz olsun hafifletmeye yetiyordu geçirmesede ailem tekrar görüştüğümüzü öğrenince kıyametler koptu ya biz ya o durumuna geldik konuşmak istedi herkesle ama kabul etmediler artık sadece serumla ayakta durabiliyordum ne yemek ne uyku tüm düzenim altüst oldu sevdiğim ikinci adamıda bu sekilde kaybettim en son ailece dışarda otururken bi anda masaya oturdu ne yapacagımı bilemedim donup kaldım ne yapacagımı bilemeden bizimkiler kaltı apar topar dinlemeden ben ikisinin ortasında bi ona bi ona bakarken istemeyerekte olsa arabaya binip onu orda bıraktım şimdi o benim için savaşan adamda bir daha öleceğimi bilsem o aileye girmem diyor ailemde git istersen ama biz yanında yokuz diyor ne yapacagımı bilmez bi şekilde yaşamaya çalışıyorum ne ailemi ne onu kaybetmek istemiyorum bi çözüm yolu bulmak için düşünmekten delirmekten korkuyorum
ailemin istememesinin nedeni durumlarının bizim kadar iyi olmaması aynı binada oturacak olmam işini beğenmemeleri ve üniversite okumaması peki ben sırf bu maddi seyler yüzünden beni bu kadar seven ve sevdiğim adamı bırakarak onun ahını almış olmazmıyım ailemede sırtımı dönemem bi çıkmazın içindeyim belkide babama kavuşmak tek çağre...

o ne iş yapıyor, siz ne iş yapıyosunuz? yaşlar kaç? nedne aynı binada yaşayacaksınız?

Bana tehdit olayları saçma geldi açıkçası.
Neticede zaten ciddi düşünülen bir ilişki söz konusu.
Uzatmayın karşı tarafı da iyice üzmeyin

saçma sapan konuşma, ne demek babama kavuşmak tek çare?
sen dünyanın sıkıntılarına dertlerine katlanamıyorken, intiharın vereceği ızdıraba nasıl katlanacaksın?
ilk önce bu düşünceleri at kafandan, çünkü sonrası pişmanlık...
sonra silkelen kendine gel. madem sevdiğin adam tek tesellin hayatta, o zaman ona sırt çevirme...
ailen eğer sırf maddiyattan vs böyle düşünüyorsa o zaman haksızlar... yazık etmişler size...

yanı aılenızın tarafından sorun olarak gorulenler tam olarak bellı degıl yanı maddıyatsa eger ve sız ustesınden gelebıleceksenız sevgınızden vazgecmeyın ama sadece maddıyat degılse o tartısılır aılelerde bazenbızım gormedıklerımızı gorebılıyorlar bazen askımızın gozu kor olabılıyor o zamanda aıleler bunu gorduklerı ıcın karsı cıkıyor olabılırler ama sadece paraysa sız vazgecmeyın ve aılenızlede ıllakı sorununuzu cozersınız sonradan ama aynı bınada ne den oturmak zorundasınız onu anlayamadım sızı bu kadar sevıyorsa baska yerdede oturulabılır

sen kendini öldürünce babana kavuşacağını mı sanıyorsun?
bu kadar sert girmek istemezdim olaya ama bu bir hayal
diğer konulara gelirsem sen ünv mezunu musun çocuk ünv mezunu değil demişler ama merak ettim?
eğer sen de ünv mezunu değilsen bence gayet olursunuz ne olacak
ama onların aile apartmanında oturma evlenince bu konuda baştan tavrını net çiz de sonra pişman olursun
ailen seni eninde sonunda affeder bence
sen kendin bir karar ver de

bunu bilir bunu söylerim insan hayatta gerçekten birkere sever bunu elinden kaçırma derim.ailen etle tırnek gibi isteselerde bir zaman sonra barışırsınız.ayrıca o saydıkları sorunlar aşılmayacak şeyler değil.zamanla herşey yoluna girer.

o şuan bi cafede çalışıyor ve kendi cafe tarzı bi yer açıp işleticek ben bi şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum .23 yaşındayım oda iki gün sonra 25 olacak

Başınız sağ olsun.

Hangi parayla açmayı düşünüyor?
Ben böylesi şeylerde biraz paranoyaklaşıyorum açıkçası. İnsanoğlu hiç belli olmaz, belki sizi dışarıdan takip etti de maddi durumunuzun iyi olduğunu öğrendi de öyle yaklaştı yanınıza? Üzerine zor zamanlar geçirmeniz de bal kaymak oldu, size manevi destek olarak artı puan yakaladı, gözünüzü boyadı? Bu bi varsayım tabi ki...

Ailenizin endişesi salt maddiyat ise haksızlar, tutum olarak da haksız hale gelmişler zaten.
Ama eğitim - kültür farkı da var gibi sanki... Böylesi durumlarda aşk sevgi çoğu kez yetmiyor.

Yalnız çok eksik var anlatımında, dümdüz, ya da ben göremiyorum. Nedenler niçinler havada...

ciddi düşünülüyo evet ama işte bi yanda aile bi yanda sevdiğin olunca karar vermek zor oluyor

Daha söylemeden arada kalmak saçma işte.
Gizli yapılan yada daha çocukça olan bir şey olsa tamam diyeceğim.
Ama evlilik düşünüp sonra saklamayı saçma buluyorum.
Buraya erkek arkadaşım saklamaya çalışıyor diye konu açsan adamı taşlarlardı

ailen çok abartmış.
erkek arkadaşında bu süre zarfında kendini geliştirsin olmayacak bir şey değil sizinki.

saçma sapan konuşma, ne demek babama kavuşmak tek çare?
sen dünyanın sıkıntılarına dertlerine katlanamıyorken, intiharın vereceği ızdıraba nasıl katlanacaksın?
ilk önce bu düşünceleri at kafandan, çünkü sonrası pişmanlık...
sonra silkelen kendine gel. madem sevdiğin adam tek tesellin hayatta, o zaman ona sırt çevirme...
ailen eğer sırf maddiyattan vs böyle düşünüyorsa o zaman haksızlar... yazık etmişler size...

haklısın belki ama bu şekilde yaşamak acıdan başka bişey vermiyor insana
ailem benim mutsuz olacagımı düşünüyor çünkü şimdiye kadar hiç maddi olarak bi sıkıntımız olmadı
hayatın boyunca çalışmak zorunda kalıcaksın cocugun olunca ne yapıcaksın vs gibi şeyler evet maddiyat herkes için önemlidir ama elimiz ayağımız tutuyo çok şükür kendi hayatımız için çalışmak benim gözümü korkutmadı hiç bir zaman

sen kendini öldürünce babana kavuşacağını mı sanıyorsun?
bu kadar sert girmek istemezdim olaya ama bu bir hayal
diğer konulara gelirsem sen ünv mezunu musun çocuk ünv mezunu değil demişler ama merak ettim?
eğer sen de ünv mezunu değilsen bence gayet olursunuz ne olacak
ama onların aile apartmanında oturma evlenince bu konuda baştan tavrını net çiz de sonra pişman olursun
ailen seni eninde sonunda affeder bence
sen kendin bir karar ver de

evet ben ünv mezunuyum okumayada devam ediyorum
aile apartmanında oturmayı bende istemiyorum ama en azından borçlarımız bitene kadar idare edebilirdim boyle olmasaydı

haklısın belki ama bu şekilde yaşamak acıdan başka bişey vermiyor insana
ailem benim mutsuz olacagımı düşünüyor çünkü şimdiye kadar hiç maddi olarak bi sıkıntımız olmadı
hayatın boyunca çalışmak zorunda kalıcaksın cocugun olunca ne yapıcaksın vs gibi şeyler evet maddiyat herkes için önemlidir ama elimiz ayağımız tutuyo çok şükür kendi hayatımız için çalışmak benim gözümü korkutmadı hiç bir zaman
o zaman gerekeni yap, anladığım kadarıyla aileni haklı bulamıyorsun
bu şekilde yaşamak acıdan başka bişey vermiyor demişsin ama hayatına son verdiğin zaman asıl tarifsiz acılar başlar, yazık etme kendine

Daha söylemeden arada kalmak saçma işte.
Gizli yapılan yada daha çocukça olan bir şey olsa tamam diyeceğim.
Ama evlilik düşünüp sonra saklamayı saçma buluyorum.
Buraya erkek arkadaşım saklamaya çalışıyor diye konu açsan adamı taşlarlardı

ilk başlarda söylememiştim evet ama biliyorlar uzun süredir evlenmek istediğimizi bir süre birikim yapıp kendimizi hazırlamayı planlamıştk. ama bu planımızı öğrendiklerinde bile madem birikimi yok hazır değil neden evlenmek istiyor gibi şeylerle geldiler

ailen çok abartmış.
erkek arkadaşında bu süre zarfında kendini geliştirsin olmayacak bir şey değil sizinki.

onada artık birşey diyemiyorum çok çaba sarf etti ama sonuç hep olumsuz oldu ve şimdi oda bu durumu kabulenip pes etmiş durumda kalıp mücadele etmek isterdim ama ailenle arandaki kara kediyim artık ne annene anne diyebilirim nede kardeşine kardeşim zarar görmeni istemiyorum diyerek ayrıldık

Back
X