ben eşimle görüşmeye başladığımda yaşım 20 di eşimde 28 di üniv.mezunuydu bi şirkette çalışıyordu maaşı iyiydi ama aile apt.nı yaptırmışlardı borçları vardı ben asgari ücretle çalışıyordum ve ailemin durumuda iyi değildi yani evlensek borç borç üstüne olacaktı ailelerden destek yoktu yinede gelip istediler babam vermedi kızım daha küçük falan gibi bi sebeple vermedi benimde ailem mutasıp olduğu için hiç öyle kafelerde dışarıda falan buluşamazdık iş yerine gelirdi ve telefonla görüşürdük oda belli bi saate kadar sonrasını hayatta aratmazdım akşam eve gidince ben mesaj yazmadıktan sonra yazmazdı böylelikle 5. yılımızda ilk istediklerinden de 2 yıl sonra yani eşim ve aileside çok baskı yaptı artık gelip isteyelim tekrar diye tabii benim ailemden kimse bilmiyordu görüştüğümüzü ama tahmin ediyolardır işyerine gelip gittiğini çünkü çalıştığım yerle alakalıydı işi ve işyerinde tanışmıştık zaten, anneme söyledim o isteyenler yine gelmek istiyolar diye bende istediğimi belirttim ilk geldiklerinde babamda sert tepki vermişti ben ağzımı bile açamamıştım ama iyikide ağzımı açmamışım iyiki o zaman olmamış diye bende eşimde şimdi öyle söylüyoruz çünkü yaşım küçüktü ailemde durum yoktu onun ailesi bina yaptırmış ellerinde ne var ne yok verip üstelik krediler çekmişler, ha noldu o iki sene içinde eşim birikim yaptı ben taksitle çeyizlerimi aldım düğün için 20 bin kredi çekti eşim takıları eşyaları hep o parayla yaptık evlendik düğün bitti evimize girdik cebimizde 5 kuruş paramız kalmamıştı takılanlarla düğün salonu parasının geri kalanını ve en acil borcunu kapatmamız gerekenleri verdik aileden nerdeyse maddi olarak destek görmedik, çok şükür şimdi eşimin maaşında iyileştirme oldu bende çalışıyorum 4.5 senelik evliyiz arabamızı aldık takılarımla onu sattık tekrar kredi çektik ev aldık 2 tanede çocuğumuz oldu Allaha çok şükür hala seviyorum seviliyorum ama hep sabır ve dua ile oldu bunlar.... çok uzun yazdım nolur kusura bakmayın benimde yaşadıklarımı yazasım gelmiş ha bu arada aile apt.da oturuyoruz kv.çocuklarıma bakıyor yememiz içmemiz ayrı Allah razı olsun bana hep destek oldular ben eltimle kv.le aynı binada oturduğum için hiç zararlarını görmedim aksine çocuklarıma bakarak bana en büyük desteği sağlıyor kv. öyle çat kapı gelip gitmezler kimim geldi kimim gitti biz nereye gittik karışmazlar o dengeyi çok şükürki sağlıyoruz saygı ve sevgiyle alakalı yalnız erk.ark.na çok ailenin tepkilerini yansıtma çünkü onlar tanımıyor mantıklı konuşmaya çalışıyolar erkek ark.nı tanıyo olsalardı tepkileri bu kadar olmazdı daha sonra evlendiğinizde senin ailene gidip gelmeni aileninde sana gelip gitmesine karışabilir erkek arkadaşın ...karşındaki insana güveniyorsan onu yarı yolda bırakma aileni de zamanla sabırla ikna ederek bunun üstesinden gelebilirsiniz