DELiRMEK ÜZEREYİM

Cok teşekkürler. Sanki ben anbe değilim çevremde benim kadar cocuğuyla ilgilenen yok. Yemesi içmesi oyunu eğitimi herşeyinden ben sorumluyum.sadece herşey bir araya gelince birax daraldım. Benim eleltiri değil çözümsel yoruma ihtiyacım var. Teşekkürler iyi geldi anlaşılmak

biz buna cocuk sahibi olmak diyoruz :) keşke okul iş yani önceliklerinize karar verip cocuk yapsaydınız.

Oluyor öyle bazen üzülmeyin, çocuklar bu yaşlarda baya darlayabiliyorlar anneyi,
Sabır göstermeye çalışın, sizin kimseniz yokmuş, çocuğunuzun da sizden başka kimsesi yok bunu sürekli aklınızda tutun.

Tüm bu zor zamanlar geçiyor ve çok hızlı büyüyorlar, bir daha bu yaşlarda olmayacak kızınız. Sizi anlıyorum ben de oğlum 7yaşındayken üniversiteye başlamıştım çıldıracak gbydim hiçbir şeye yetemiyordum, sonuç olarak diğer şeyler bi şekilde halloluyor ama çocuğun bu yaşları bir daha geri gelmiyor

Anaokulu saatini uzatmayı deneyebilirsiniz.
Siz ders çalısırken ona da kagıt kalem verin oda ugraşsın birşeylerle.

Cocugunuzu bir uzmana gosterin ,belli ileri zekalidir ,asiri hareketli ve enerjik olurlar ,
Onun ihtiyaclarini karsilayacagi bir okula gonderebilirsiniz ,
Yurtdisdinda cocuk gym salonlari var enerjisini atmasi icin onlarda cozum olabilir

çocuklar kendi başlarına oynamayı bilmiyor uyumayı bilmiyor yemeyi bilmiyor annneler aslında çocukları bağamsız olarak büyütemiyoruz
Evet.. Uyku saatinde uyuyan bir cocuk ama kendi kendine oynaması sıkıntı. Burası hep soğuk asosyal bir ülke elimde olsa eve getimem
Çocukla 1 saat ilgilenseniz bu kadar yapmaz. ilgi istiyo.
Bır saat mi akşma kadar arkadası gibi oyun oynuyorum sayıları cizmeyi öğretiyorum kitap okuyorum film izliyoruz. Cok biliyorsunuz. Belliki cocugunuz yok

Bende yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle
Sadece konu başlığı dahil bayağı sitemkâr buldum sizi
Inşh en kisa zamanda atlatırsınız bu dönemi. Allah yardımcınız olsun
Sırf cocuk değil col olumsuz seyler yasadım bu sıralar. Su türjitede 3,5 yaşında bir kızı tecavuz edip ödürdü ya birisi. Cocukluğumda bende biri tarafından tacıze uğramiştim. Psikılolojim col etkilendi.onyn arkasına kadın doğum uxöanım tarafındanda tacıze uğradım ve susmak zorunda kaldım. Tanımadıgım bir ülke dünyanın en iyi ülkesi... Onun üstüne yapmam gerekenler...

Babası yoğun çaşışıyoe ona rağmen oda hafta sonu cok ilgilrniyor. Ne yazık ki hiç arkadaşım yok ve cok küçük bir ülkede yaşıyorum..

İyi fikir teşekkürler. Baleyle ilgileniyor. Şuanda dil kursu var önce anadiline önem verdik çünkü sonra türkçeyi unutsun istwmedim. Şimdi buranın dilini öğteniyor. Biraz uyum sağlasın baleye yazdırıcam. Haftada bir gün 2 saat.şuan bir balet gibi parmak üstünde durabiliyor :)

Zor gerçekten.. hangimiz çocukluğunda tacize uğramadı ki...Uzaktan yorum yapmak bize kolay. Hangi ülkede yaşıyorsunuz?

Biz berBwr hepsin iyapıyoruz saydıklarınızın. Arti kendimizde skeç yapıyoruz ara sıra evde

tam gün anaokuluna gönderseniz? günde kaç saat okulda, kaç saat uyuyor? bunlara bir ayar çekmenizin zamanı gelmiş sanki.
Sabah hergün 8-11.30 okulda o arada ben temizlik dısarı işleri duş vs hallediyorum bide öglen yemeği. Aksam 20.00 da uyuyor. Omdam sonra ben 1 e kadar ders

Zor gerçekten.. hangimiz çocukluğunda tacize uğramadı ki...Uzaktan yorum yapmak bize kolay. Hangi ülkede yaşıyorsunuz?
İsviçre bu olaya üzülmüşken birde bunu yaşadım sustum çünkü eşim col kötü şeyler yapabilir oma zaten işinde haksızlığa uğradı iş değiştirmeyi düşünüyor.. Bide burda türkler var birsürü dedikodu mahkeme sikayet edemedim sustum...

Sabah hergün 8-11.30 okulda o arada ben temizlik dısarı işleri duş vs hallediyorum bide öglen yemeği. Aksam 20.00 da uyuyor. Omdam sonra ben 1 e kadar ders

Disarda daha uzun vakit gecirmesini ve enerjisini atmasini saglayacak faaliyetlete yonlendirseniz, bale, jimnastik, dans vs. hem o guzel ve verimli zaman gecirir hem de siz. eve geldiginde de daha sakin aktivitelerle ugrasir.
Inanin kizim sizinki gibiydi ama su an 9-4 okulda, butun gun sporu dansi muzigi dersi derken eve geldiginde ancak oturup sohbet etmek ya da boyama yapmak istiyor. aksam da yemegini yiyip yatiyor zaten.
Butun gun onunla kosturmaktan fitik olmustum ben, simdi en azindan masa basi aktiviteleri yapiyoruz hem daha keyifli hem daha verimli vakit geciriyoruz.

Cok olumsuz şeyler yaşadım dünyanın en gelişmii ülkesinde birde tacize uğradım susmal zorundaydım. Arkadaiım yok okyl var birsürü sorumlulyk. Bu yaşadığım olay beni cocukluğuma döndürdü. Maffetti susmak beni..nasıl bir dönem anlamadım.. Daha geçen o müge anlıda itiraf edilen cpcuk tecavüzünün üstüne alt üst olmuşken hemde.. Kızım değil ki sorun onu sorun oşarak görmüyorum sadece ihtiyacım oşan biraz kendime gelebilmek..

bu tacizi isviçre'de yaşadıysanız boşuna susmuşsunuz. bizim gibi değil ki mutlaka ceza alırdı. hem de içiniz rahat ederdi. belki bi terapiye gidebilirsiniz biraz rahatlatır.

kızınız için de oyun arkadaşı grupları yok mu acaba ya da anaokulu gibi... arkadaşları koşar oynar vs biraz enerji atar size de zaman olur.

Kolay değil şunu anladım dünyanın heryerinde başımıza gelebilir.. Kolay değil içime yedim ama kaşdıramadımda şıkayet etsem eşim çevre herkes bilecek eşim napar o kiiiyi bilmiyorum.. Loşay değil..

Uzman desteği alın diyeceğim ama dil hakimiyetiniz var mı

Zira psikoloğa insan başka dilde derdini zor anlatır

Yalnız kadın doğumcu insanı nasıl taciz eder acaba kültür farkı vs geçmiş deneyimler sizin öyle algılamanıza mı sebep oldu

Hayır eminim çübkü göğüşlerimi dokundu sıkıitırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…