• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delirmek üzereyimm :(

poncikus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
224
163
53
32
merhaba hanımlar;
şubat ayında nişanlanacağım kısmetse ama,büyük bir dert gibi görünmese de herkes sorup sorup duruyor , naptınız yer işini diye ve yok yani elde var sıfır hiçbir mekan bulamıyorum.

ben beylikdüzünde oturuyorum,ancak bir türlü nişan için küçük cafe tarzı bir yer bulamadım. hep salon var ve onlarda maşallah en az 5000 o kadar bütçem yok maalesef :KK43:
avcılar,bahçelievler,bakırköy bu semtler aralığında bir yer arıyorum. lütfen yardımmm :(

Neden eğlenceli kutlamalı nişan yapılır hiç anlamam hele ki zorlayacaksa neden aile içinde olmaz. Beyzade diye bir yer var. Arkaaşıma 200 kişi yemekli 4 bin lira fiyat vermişti hafta için 3 bin. en ucuz orayı bulmuş. Birde hala açıkmı bilmiyorum babilon cafe var. antik teras var bak istersen

canım sağol ya inan tamamen aile inadı işte ne diyeyim biz istemiyoruz sevgilimle.
beyzadeye baktım canım tadilata girmiş şu an pek iyi değil orasıda..

Madem aile inat ediyor, onlar masrafı karşılasın.

vallahi çok çok haklısınız ya. ama işte ortak öderiz dedik bide çok masraf etsinler istemiyorum kıyamıyorum da :(
ablamın düğününe falan gitmedi ailem şimdi tek kızımız sensin falan deyip duygusal moda geçiyorlar ne yapayım ki şimdi ben :(

Back
X