Delirmeme Ramak Kaldi

yanlizinsann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
73
20
3
27
Tekrardan selam hepinize.21 yasindayim gecen yil babamin zoruyla matematik bolumu yazdim ilk donem okudum ikinci donem gitmedim sinava girdim tercihzamani su an ve bi karar vermem gerekiyor.g.doguda gerlismemis kucuk bi sehirde yasiyorum haygatimda hictatile gitmedim hic buyuk sehir gezmedim.Evde 7 24 kavga var ev daginik asirti derecede annem el sdurmez hic bi ise.Kendime ait odam yok bu sebeplerden dolayi ailemin yaninda okumak istemiyorum ailem yanimizda diyetijsyenlik oku diuyorlar diyetisyenlik bana gore meslek ama bu sebeplerden istemiyorum.Benim icimde olan bolum psikoloji ama ne yazikki .Puanim yetmiyor ozelde ise param yok.Bu sebeplerden dolayi muhendislik yazmayi dusunuyorum ama mutlu olur muyum yapabilir miyim bilmiyorum vezaten hayalini kurdugum bati sehirlerinde gelmiyor elazig malatya sdivas erzurum gibi sehirlere yetiyor puanim.Gercekten hayatim boyunca cok yoruldumdaha onceki konumdada acmistim hayatim boyunca asagilandim dalga gecildim gun yuzu gormedim cok dua ediyorumnamaz da kiloyorum 4 yuldir duzenli olarak ama bir ilahi yardim gelmiyor artik cidden yoruldum ben ya...

Eruzumda mühendislik yazın,ortalamanızı yükseltip yatay geçişle batıya gelin derim.

Siz şimdi oturup şu iş, bu iş, şu para, bu para diye düşünürseniz tamamen delirirsiniz. Adam gibi istediğiniz bölümü tercih edin yazın. Yatay geçişle ortalamanızı yükseltip batı şehirlerine geçiş yapabilirsiniz.

Evetcok haklisiniz psikoloji istiyorum ama puanim yetmiyor

Evetcok haklisiniz psikoloji istiyorum ama puanim yetmiyor
O zaman şöyle yapın, tercih edeceğiniz okulda psikoloji olmasına dikkat edin. Bir bölüm yazın 1 sene o bölümü okurken ortalamanızı yükseltin ve kendi okulunuzdaki psikoloji bölümüne geçiş yapın. Bölümler arası geçişler var.

Cok tesrkkur ederim bu sekilyapacagim da yasim 21 olacak ona uzuluyorum

Ya oylede zaten herkes ozellikle kuzenlker cok kucumsedi 4 yildir egitimsiz duruyorsun dediler .1 yil daha giderse tam 4 yil kaybim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…