- 18 Temmuz 2018
- 73
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi yanlizinsann
Tekrardan selam hepinize.21 yasindayim gecen yil babamin zoruyla matematik bolumu yazdim ilk donem okudum ikinci donem gitmedim sinava girdim tercihzamani su an ve bi karar vermem gerekiyor.g.doguda gerlismemis kucuk bi sehirde yasiyorum haygatimda hictatile gitmedim hic buyuk sehir gezmedim.Evde 7 24 kavga var ev daginik asirti derecede annem el sdurmez hic bi ise.Kendime ait odam yok bu sebeplerden dolayi ailemin yaninda okumak istemiyorum ailem yanimizda diyetijsyenlik oku diuyorlar diyetisyenlik bana gore meslek ama bu sebeplerden istemiyorum.Benim icimde olan bolum psikoloji ama ne yazikki .Puanim yetmiyor ozelde ise param yok.Bu sebeplerden dolayi muhendislik yazmayi dusunuyorum ama mutlu olur muyum yapabilir miyim bilmiyorum vezaten hayalini kurdugum bati sehirlerinde gelmiyor elazig malatya sdivas erzurum gibi sehirlere yetiyor puanim.Gercekten hayatim boyunca cok yoruldumdaha onceki konumdada acmistim hayatim boyunca asagilandim dalga gecildim gun yuzu gormedim cok dua ediyorumnamaz da kiloyorum 4 yuldir duzenli olarak ama bir ilahi yardim gelmiyor artik cidden yoruldum ben ya...