Delirmeme ramak kaldı!

Pasaklianne1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
97
12
1
Mrh hanimlar ben 27 yasinda 2 cocuk annesiyim esim ve benbyurtdisindan turkiyeye geldik.yabanci ulkede buyudugumuz icin evlenince vatanimiza döndük.çok severek evimizi aldık ilk çocuğumuza hamileydm eşim müdür haftanın 7günü çalışıyor.hastane kontrollerine vs hep tek gittim mecbur.evin market alışverişini hep benbyaptim eşim aralıksız çalışıyor.neyse ilk bebeğim doğdu parka oyun alanlarına avm sürekli götürdüm çünkü türkiyede akraba yok.gayet mutluydum turkiyedeyiz evin istediğim gibi çocuğum sosyal derken ikinci bebeğe hamile kaldım bebek doğdu biraz huysuzdu geceleri yanında uyutmaya başladım o ara yüksek sesli müzik sesi duyuyorum alınmadı üstüme çocuklarla evde oyun oynarken eve yana tutuldu biraz garip seçim sonra fark ettim ki edepsi insanlar evimi izliyor allahım sen böyle insanları ıslah et! Çocuklarla dışarı çıktığımda hep bi adam önüme çıkıyordu onememedim tesadüf dedim yine parka giderken bu adam önüne çıktı çocuklarla beni takip ediyormuş markete gitsem karşımda nereye girsem karşımda midem bulandı iki çocuklu kadınım üstüme dışarda dikkat çekici hiç bişey yoktur ferece ve siyah sal açık seçik giysemde yine bunu yapmaya hakkı yok ama siyahlara bürünmüş biriyim neyse öyle korktumki anlatmam bu adam meger karsi binamizda oturuyomus pis sapik yıllardır beni gozetletini anlafim esime soylesem katil olacaktık evi satıp yurtdışına geri gitmek istiyorum.insanlar nasıl bu kadar kötü anlamıyorum eşim 7gün sürekli çalıştı için beni dul sandılar acaba çünkü mahallede bu iki kadın beni işaret edip fisir fisir konuştu ayip kardesim ben vocuklarimi buyutme derdinde esimde cocuklarimizin gelecege icin canla basla calusmakta helal etmiyorum hakkimi bu mahalle de oturan insanlara.sizden istediğim dua insanların şerrinden iftrasından korunmak için bildiğiniz dua var mi? Agresif bu insana dönüştüm aileme kardeşlerime anlatamıyorum yurtdisindalar keşke bizde yurtdışından gelneseydik.insaallah bu evi hemen satar kurtuluruz burdan kendibulkemde gurbet oldum

Kızlar kısaca eşim 7/24 saat çalışıyor evin alışveriş çocukları gezdirmeyi her ise ben kostüm için beni dil sandılar ve rahatsız etmeye çalıştılar çok üzüldüm allahım kötülerin şerrinden korusun herkesi

Kızlar kısaca eşim 7/24 saat çalışıyor evin alışveriş çocukları gezdirmeyi her ise ben kostüm için beni dil sandılar ve rahatsız etmeye çalıştılar çok üzüldüm allahım kötülerin şerrinden korusun herkesi

Kızlar kısaca eşim 7/24 saat çalışıyor. evin alışverişini, çocukları gezdirmeyi, her işe ben koştuğum için beni dul sandılar ve rahatsız etmeye çalıştılar. çok üzüldüm allahım kötülerin şerrinden korusun herkesi.

:D seni de ben tercüm ettim . yaşasın kk.

Eşinize söyleyin elbette. Söylememek sizin zararınıza olur. Böylesi pisliklerle siz tek başınıza bişey yapamazsınız çünkü arsızdırlar. Allah korkusu yoktur.

Esiniz hic mi eve gelmiyor?
Bi de hangi semttesiniz? Nerden geldiniz?
Benim esim de gec geliyor 7 gun boyunca calisiyor ama evde tek bile yasasam kimse bu soyle boyle demez. Oturdugunuz semte gore de değişir bu durum cunku.
Bence semtinizi degistirebilirsiniz.
Kimsenin kimseye karismadigi daha elit bir yere tasinabilirsiniz..

Ve kesinlikle esinize soylemelisiniz. Kesinlikle...

Kısaca çocuklarımla parka gitmem alışverişe gitmem edepsizler üzerine alınmış dul kadın sanıliyorum.gözlemledim burda kadınlar ikili üçlü takılıyor.ayda alışverişe eşleriyle gidiyor.ben herşeye çocuklarla gittim için dil sanılıp rahatsız edilmeye çalışıldım.çok üzüldüm

Eşinize söyleyin de dul musunuz değil misiniz görsünler !
Bir saniyr tereddüt etmem söylemek için ben olsam.
Dua evet her kapıyı açar ama bu iş yalnız duayla olacak iş değil suç duyurusunda bulunun!

Esiniz hic mi eve gelmiyor?
Bi de hangi semttesiniz? Nerden geldiniz?
Benim esim de gec geliyor 7 gun boyunca calisiyor ama evde tek bile yasasam kimse bu soyle boyle demez. Oturdugunuz semte gore de değişir bu durum cunku.
Bence semtinizi degistirebilirsiniz.
Kimsenin kimseye karismadigi daha elit bir yere tasinabilirsiniz..

Ve kesinlikle esinize soylemelisiniz. Kesinlikle...
Eşim eve geliiyor tabi akşam 10da yoğun çalışıyor çocuklar hep birlikte aktive yapamıyoruz dışarda.ben turkiye den soğudum geri dönmek istiyorum.

Rezidansta yaşayın. Madem eşiniz müdür uygun fiyatlı bir rezidansa taşının. Bana garip geldi 7/24 çalışma.

Nerede yaşıyorsunuz?

Eşinize söyleyin de dul musunuz değil misiniz görsünler !
Bir saniyr tereddüt etmem söylemek için ben olsam.
Dua evet her kapıyı açar ama bu iş yalnız duayla olacak iş değil suç duyurusunda bulunun!
HEPSI ALLAHINDAN BULSUN.ESIMIN VE BENIM AiLEM BURSA OLSAYDI HEMEN SOYLERDIM YURtDISINDALAR.Bu SEMTEKKILER HEPSI CAHIL KESIM EDEPSIZ CAHILLER

Rezidansta yaşayın. Madem eşiniz müdür uygun fiyatlı bir rezidansa taşının. Bana garip geldi 7/24 çalışma.

Nerede yaşıyorsunuz?[/QUOTK KAGITHANE da yasiyoruz bende oncecrezindans dusundum ama esim turkiyede kalirsak hep duzen boyle olacak

başka bir semte taşının ama ilk önce bu durumdan eşinize kesinlikle bahsedin tek başınıza ne yapabilirsinizki.Tekrardan yurt dışına dönmek istemişsiniz buda bir çözüm ama sormıcak mı eşiniz neden gidelim diye?

Back
X