Delirmeme ramak kaldı!

senin evli olduğunu biliyodur yakın çevre.
bilmemeleri mümküm değil.
apartmandaki komşulardan filan öğrenmişlerdir.
bak eşinden saklama tekrar yazıyorum.
güvenliğiniz için bu çok önemli

Tabiki eşim olduğunu biliyorlardı ama edepsizler sahipsiz gorduler

Şöylr konuyu okuyup anlamayanlArı da ben anlamıyorum
Anlamayacak ne var ?
Her cümlesini de anlamayıver
Genel olarak anlaşılıyor hanımın derdi
Kadının suçu ne sen okuduğunu anlayacak durumda değilsen ?!?

Neyse konu sahibi tabiki eşine söyle. Sakın söylememezlik yapma.

Mrh hanimlar ben 27 yasinda 2 cocuk annesiyim esim ve benbyurtdisindan turkiyeye geldik.yabanci ulkede buyudugumuz icin evlenince vatanimiza döndük.çok severek evimizi aldık ilk çocuğumuza hamileydm eşim müdür haftanın 7günü çalışıyor.hastane kontrollerine vs hep tek gittim mecbur.evin market alışverişini hep benbyaptim eşim aralıksız çalışıyor.neyse ilk bebeğim doğdu parka oyun alanlarına avm sürekli götürdüm çünkü türkiyede akraba yok.gayet mutluydum turkiyedeyiz evin istediğim gibi çocuğum sosyal derken ikinci bebeğe hamile kaldım bebek doğdu biraz huysuzdu geceleri yanında uyutmaya başladım o ara yüksek sesli müzik sesi duyuyorum alınmadı üstüme çocuklarla evde oyun oynarken eve yana tutuldu biraz garip seçim sonra fark ettim ki edepsi insanlar evimi izliyor allahım sen böyle insanları ıslah et! Çocuklarla dışarı çıktığımda hep bi adam önüme çıkıyordu onememedim tesadüf dedim yine parka giderken bu adam önüne çıktı çocuklarla beni takip ediyormuş markete gitsem karşımda nereye girsem karşımda midem bulandı iki çocuklu kadınım üstüme dışarda dikkat çekici hiç bişey yoktur ferece ve siyah sal açık seçik giysemde yine bunu yapmaya hakkı yok ama siyahlara bürünmüş biriyim neyse öyle korktumki anlatmam bu adam meger karsi binamizda oturuyomus pis sapik yıllardır beni gozetletini anlafim esime soylesem katil olacaktık evi satıp yurtdışına geri gitmek istiyorum.insanlar nasıl bu kadar kötü anlamıyorum eşim 7gün sürekli çalıştı için beni dul sandılar acaba çünkü mahallede bu iki kadın beni işaret edip fisir fisir konuştu ayip kardesim ben vocuklarimi buyutme derdinde esimde cocuklarimizin gelecege icin canla basla calusmakta helal etmiyorum hakkimi bu mahalle de oturan insanlara.sizden istediğim dua insanların şerrinden iftrasından korunmak için bildiğiniz dua var mi? Agresif bu insana dönüştüm aileme kardeşlerime anlatamıyorum yurtdisindalar keşke bizde yurtdışından gelneseydik.insaallah bu evi hemen satar kurtuluruz burdan kendibulkemde gurbet oldum
dua dan önce polise ve savcılıga gidip adamdan şikayetci olun. davanızın arkasında durun. mumkunse evinizi taşıyın. gecmiş olsun. dua ları benden daha iyi bilen arkadaşlar yazar.
eşine de elbette bunu söyle. söylelemen kabahat. sen nerelisin ?

Son düzenleme:
Esiniz hic mi eve gelmiyor?
Bi de hangi semttesiniz? Nerden geldiniz?
Benim esim de gec geliyor 7 gun boyunca calisiyor ama evde tek bile yasasam kimse bu soyle boyle demez. Oturdugunuz semte gore de değişir bu durum cunku.
Bence semtinizi degistirebilirsiniz.
Kimsenin kimseye karismadigi daha elit bir yere tasinabilirsiniz..

Ve kesinlikle esinize soylemelisiniz. Kesinlikle...
benim eşimde işinden ötürü şehir dışındadır. 3-4-5 ay duruma göre değişik,r hiç kimse dul kadın gözüyle bana bakmadı.
10 yıl içinde 1 kişi (kadındı )söyledi onunda agzının payını verdim.
laf söylemek isteyen olursa veya sapıklık edecekse biri 7-24 kocasınıı görsün gene yapar gene yapar..

benim eşimde işinden ötürü şehir dışındadır. 3-4-5 ay duruma göre değişik,r hiç kimse dul kadın gözüyle bana bakmadı.
10 yıl içinde 1 kişi (kadındı )söyledi onunda agzının payını verdim.
laf söylemek isteyen olursa veya sapıklık edecekse biri 7-24 kocasınıı görsün gene yapar gene yapar..

Işte benim başıma gelen bu kansız kötü insanlar

Mrh hanimlar ben 27 yasinda 2 cocuk annesiyim esim ve benbyurtdisindan turkiyeye geldik.yabanci ulkede buyudugumuz icin evlenince vatanimiza döndük.çok severek evimizi aldık ilk çocuğumuza hamileydm eşim müdür haftanın 7günü çalışıyor.hastane kontrollerine vs hep tek gittim mecbur.evin market alışverişini hep benbyaptim eşim aralıksız çalışıyor.neyse ilk bebeğim doğdu parka oyun alanlarına avm sürekli götürdüm çünkü türkiyede akraba yok.gayet mutluydum turkiyedeyiz evin istediğim gibi çocuğum sosyal derken ikinci bebeğe hamile kaldım bebek doğdu biraz huysuzdu geceleri yanında uyutmaya başladım o ara yüksek sesli müzik sesi duyuyorum alınmadı üstüme çocuklarla evde oyun oynarken eve yana tutuldu biraz garip seçim sonra fark ettim ki edepsi insanlar evimi izliyor allahım sen böyle insanları ıslah et! Çocuklarla dışarı çıktığımda hep bi adam önüme çıkıyordu onememedim tesadüf dedim yine parka giderken bu adam önüne çıktı çocuklarla beni takip ediyormuş markete gitsem karşımda nereye girsem karşımda midem bulandı iki çocuklu kadınım üstüme dışarda dikkat çekici hiç bişey yoktur ferece ve siyah sal açık seçik giysemde yine bunu yapmaya hakkı yok ama siyahlara bürünmüş biriyim neyse öyle korktumki anlatmam bu adam meger karsi binamizda oturuyomus pis sapik yıllardır beni gozetletini anlafim esime soylesem katil olacaktık evi satıp yurtdışına geri gitmek istiyorum.insanlar nasıl bu kadar kötü anlamıyorum eşim 7gün sürekli çalıştı için beni dul sandılar acaba çünkü mahallede bu iki kadın beni işaret edip fisir fisir konuştu ayip kardesim ben vocuklarimi buyutme derdinde esimde cocuklarimizin gelecege icin canla basla calusmakta helal etmiyorum hakkimi bu mahalle de oturan insanlara.sizden istediğim dua insanların şerrinden iftrasından korunmak için bildiğiniz dua var mi? Agresif bu insana dönüştüm aileme kardeşlerime anlatamıyorum yurtdisindalar keşke bizde yurtdışından gelneseydik.insaallah bu evi hemen satar kurtuluruz burdan kendibulkemde gurbet oldum

Bir kaç densiz için Türkiyeyi terk etmeyin. Daha elit bir semtte taşının ! daha rahat edersiniz. Ayetel kursi okuyun.

valla önce eşinize anlatın sonrada polise haber verin.

Tabiki eşim olduğunu biliyorlardı ama edepsizler sahipsiz gorduler
zaten insanın sahibi olmaz..burada da var çocuklarıyla yalnız yaşayan kadınlar.sahipsiz mi oluyorlar??
ayrıca çocuklar ayna tutulunca neden korktu ki,evde bile oyunu oynanır bunun??adamın yaptığı doğru değil tabi ki ama siz de biraz abartıyorsunuz gibi geldi...y.dışına gitmek için bahane gibi geldi bana..

Ben birinden rahatsız oluyorum diye eşinizle konuşabilirsiniz
Hoşuma gitmiyor bakışları vs. deyip anlatabilirsiniz
Herşey iş demek değil ama, hiç mi izni molası yok ?
Birgün de gündüz yaşasın sizinle parkta alışverişte sizinle olsun
Burda eşinizi çok kayırmışsınız

Hangi ülkeden geldiniz? Orada Türk komşu ve arkadaşlarınız var mıydı?

valla önce eşinize anlatın sonrada polise haber verin.

Türkiyede
zaten insanın sahibi olmaz..burada da var çocuklarıyla yalnız yaşayan kadınlar.sahipsiz mi oluyorlar??
ayrıca çocuklar ayna tutulunca neden korktu ki,evde bile oyunu oynanır bunun??adamın yaptığı doğru değil tabi ki ama siz de biraz abartıyorsunuz gibi geldi...y.dışına gitmek için bahane gibi geldi bana..

Canım benim bunun bahanesi olur mu rahatsız ediliyorum evimi gozetletiyorlar.dalda olsam bekar kadında olsam saygı duymalılar.sorun aileme bile anlayamadım içimde kalmasın istedim.üzüldüm insanlar nasıl böyle kötü oluyor suçum kadın olmak mi

Ben birinden rahatsız oluyorum diye eşinizle konuşabilirsiniz
Hoşuma gitmiyor bakışları vs. deyip anlatabilirsiniz
Herşey iş demek değil ama, hiç mi izni molası yok ?
Birgün de gündüz yaşasın sizinle parkta alışverişte sizinle olsun
Burda eşinizi çok kayırmışsınız

Çocukların geleceği için fedakarlık yapıyor eşim napiyim bırak toplantıyı vs basinizda dadilik mi yap diyim?

Kısaca çocuklarımla parka gitmem alışverişe gitmem edepsizler üzerine alınmış dul kadın sanıliyorum.gözlemledim burda kadınlar ikili üçlü takılıyor.ayda alışverişe eşleriyle gidiyor.ben herşeye çocuklarla gittim için dil sanılıp rahatsız edilmeye çalışıldım.çok üzüldüm

ama rahatsız edilmemişsiniz ki

karşı apartmandaki adam ile karşılaşmak normal

ben de karşılaşıyorum

hatta aynı saatte otobüse binersen hep aynı adamlarla karşılaşırsın vs vs

adam size bir şey dememiş, sarkıntılık etmemiş, imada dahi bulunmamış

neden bu kadar hiddetle yazdınız anlayamadım

sadece ilk iki sayfayı okudum ama belki sonra açıklamışsınızdır

Back
X