Delirmeme ramak kaldı!

işte sen kimsesiz bunalmışsın

o nedenle adam sana batmış

biraz da sen onu gözle

işe gitmiyor mu

kiminle yaşıyor

nasıl sen dışarı çıkınca hep çıkıyor vs vs

sen günlük rutinin boz iki çocukla zor ama

atıyorum markete 11 de değil de 4 te git

Uzun zamandır onu yapıyorum yok dönüşte yine önüme cikiyor

Sahipsiz kelimesini çok vurgulamışsınız insanın sahibi Allah'tır vicdanıdır kendidir diğer türlü sahip denilince sokak köpeği gelir aklıma yani insan insanın sahibi olamaz!
Eşim 6 ayda bir 15 gün gelebiliyor onda da sadece wc de ayrı kalır bizden
Bu durumda benimkiler babalarını sizinkilerden fazla mı görüyor yani?
O Nasıl bir çalışma şekli anlamadım

Sahipsiz kelimesini çok vurgulamışsınız insanın sahibi Allah'tır vicdanıdır kendidir diğer türlü sahip denilince sokak köpeği gelir aklıma yani insan insanın sahibi olamaz!
Eşim 6 ayda bir 15 gün gelebiliyor onda da sadece wc de ayrı kalır bizden
Bu durumda benimkiler babalarını sizinkilerden fazla mı görüyor yani?
O Nasıl bir çalışma şekli anlamadım

Yoğun işi sorunun eşimin işi değil sorunum kanı bozuk insanlar!

Uzun zamandır onu yapıyorum yok dönüşte yine önüme cikiyor
Bu yorumunuzdan iki sonuç çıkar
1) Ada'm evinize kamera koymuş başka türlü hazır ve nazır aynı dakika karşınızda olamaz
2) tamamen yanılıyorsunuz farklı saatlerde de çıktığınızda karşılaştığınıza göre sizin takip durumunuz yok
Bence 2. Daha mantıklı
Sizce?

Demek istedim anne olarak çocuklarımla herşeyi yapmam türkiyede yakinimiz olması kansız insanlar kendilerine nasıl pay çıkarıyor k

Bu yorumunuzdan iki sonuç çıkar
1) Ada'm evinize kamera koymuş başka türlü hazır ve nazır aynı dakika karşınızda olamaz
2) tamamen yanılıyorsunuz farklı saatlerde de çıktığınızda karşılaştığınıza göre sizin takip durumunuz yok
Bence 2. Daha mantıklı
Sizce?

Canım karşıma çıkıyor ???

Bursa yasuycaksam bu iki kadın arkadaşla koloni gibi birarada yaşamam lazım bu iki kişiyle arkadaş olmak istedim hep dedikodu ortamı uzaklaştım.

Ama Ada'm bir kanı bozukluk yapmamış ki yani laf atmamış ima etmemiş sadece bazı Zaman'lar aynı anda aynı yerde bulunmuşsunuz!
Paranoyaya doğru gidiyorsunuz Allah korusun dikkat edin

Canım temin ederim parona na deil hangi saatte ne zaman çıkarsam çıkayım pislik yüzünü görüyorum.

Neyi mi yanlış anladılar düşündüm taşındım yok tek şey çocuklarımla gezmek terbiyesizler biz her gectigimiz de yanlış anlamış ben bunu geç fark ettim öfke bu

Türkiyede

Canım benim bunun bahanesi olur mu rahatsız ediliyorum evimi gozetletiyorlar.dalda olsam bekar kadında olsam saygı duymalılar.sorun aileme bile anlayamadım içimde kalmasın istedim.üzüldüm insanlar nasıl böyle kötü oluyor suçum kadın olmak mi
işte ben de onu diyorum..kadın olmak suç değil,bekar olmak da dul olmak da...
sapık her zaman sapık.
ülke değiştirmenin de çözüm olacağını düşünmüyorum..avrupada amerikada sapık yok mu alası var..ya da belki ferace giyiyorsunuz diye bile dışlanm ihtimaliniz ya da tacize uğrama..
o yüzden çözüm bu değil,önce eşinize söyleyin sonra da semt değiştirin.bu kadar basit..

Yok ya yaza kadar bu evi satamazsak abimleri cagircagim dovsun şunlar tek o de il arabalı sapiklarida helal etmiyorum hakkimi
Yani arabayla yanınızdan geçenleri de mi üstünüze alınıyorsunuz? Hayat sizin için gayet zor olmalı
Yapmayın lütfen
Çocuklarınıza da sirayet edebilir bu hal
Yazık onlara

Tamam onunuze cikiyo sonrasinda ne oluyo? Sizi takip mi ediyo,yaklasip fisiltiyla bi seyler mi soyluyo?Durup sizi mi izliyo yani karsilastiktan sonra neler oluyo onu bi anlatir misiniz?

Beni takip ediyor değişik bu ifadeye bürünüyor sorun bu nezamandir böyle ben yeni farkettim
işte ben de onu diyorum..kadın olmak suç değil,bekar olmak da dul olmak da...
sapık her zaman sapık.
ülke değiştirmenin de çözüm olacağını düşünmüyorum..avrupada amerikada sapık yok mu alası var..ya da belki ferace giyiyorsunuz diye bile dışlanm ihtimaliniz ya da tacize uğrama..
o yüzden çözüm bu değil,önce eşinize söyleyin sonra da semt değiştirin.bu kadar basit..

Canım ailelerin iş kardeşlerim hep orda

Back
X