- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Pasaklianne1
Konu kocası değilmiş ben aldım ağzımın payını aynı şeyi bende îma ettim ama malesef !7/24 iş olmaz. Kimse 7 gün çalışmıyor özel sektörde. Kocanızı takip edin bence, kandırıyor sizi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu kocası değilmiş ben aldım ağzımın payını aynı şeyi bende îma ettim ama malesef !7/24 iş olmaz. Kimse 7 gün çalışmıyor özel sektörde. Kocanızı takip edin bence, kandırıyor sizi.
Konu eşin değil ama sende eşinin namususun.. tepkili konuşmaya gerek yok diye dusunuyorum. Ankara ile İstanbul arasi mesafe çok az sureye dustu bilmeniz lazım. Yabancıym demissin de kim anlıyor senin yabancı olduğunu tanıdığın ettiğin yokken? Ayrıca bi kac gün ara ile çıkar çocukları dışarıya her gün dışarı çıkarmak zorunda değilsin biraz da evde oyala çocukları ? Çok da rahatsızsan savcılığa şikayet et.. kusura bakma adamı anlarım da arabalarla erkeklerin sana satasmasini anlamadım. Demekki sende ortalikta kendini çok belli eden bir bayansn? Bence o muhitte dul bayanlar vardır diye dusunuyorum seni dul diye dusunup peşine düşmemiştir kimse ?! Bir de tesetturluyum diyorsun onca açık cazibeli bayanlar varken neden ben sorusunu sordun mu kendine ? Oturduğun yerde hiç mi tanıstigin komşun falan yok ? Sanki baska bisey ima etmeye çalışıyorsun madem memnun değilsin ya geldiğin yere dön ya kocana bu durumu anlat. Dusunuyorum da seni surekli takip eden birisi kocan var mı yok mu bilir . Parmağına da yüzük tak gostere gostere gez. Ya da eşin bir gün izinli olsun bütün gün gorunun orda burda.
Hayır bence başka bisey var . Evinin etrafında olan adamı anlarım da arabalarla gençler gezer gençlerin de bizim gibi evli çocuklu kişilerle işi olmaz diye dusunuyorum. Ufak bir mahalle ise zaten adamın da adı çıkar.
Konu kocası değilmiş ben aldım ağzımın payını aynı şeyi bende îma ettim ama malesef !![]()
Konu eşin değil ama sende eşinin namususun.. tepkili konuşmaya gerek yok diye dusunuyorum. Ankara ile İstanbul arasi mesafe çok az sureye dustu bilmeniz lazım. Yabancıym demissin de kim anlıyor senin yabancı olduğunu tanıdığın ettiğin yokken? Ayrıca bi kac gün ara ile çıkar çocukları dışarıya her gün dışarı çıkarmak zorunda değilsin biraz da evde oyala çocukları ? Çok da rahatsızsan savcılığa şikayet et.. kusura bakma adamı anlarım da arabalarla erkeklerin sana satasmasini anlamadım. Demekki sende ortalikta kendini çok belli eden bir bayansn? Bence o muhitte dul bayanlar vardır diye dusunuyorum seni dul diye dusunup peşine düşmemiştir kimse ?! Bir de tesetturluyum diyorsun onca açık cazibeli bayanlar varken neden ben sorusunu sordun mu kendine ? Oturduğun yerde hiç mi tanıstigin komşun falan yok ? Sanki baska bisey ima etmeye çalışıyorsun madem memnun değilsin ya geldiğin yere dön ya kocana bu durumu anlat. Dusunuyorum da seni surekli takip eden birisi kocan var mı yok mu bilir . Parmağına da yüzük tak gostere gostere gez. Ya da eşin bir gün izinli olsun bütün gün gorunun orda burda.
Konu kocası değilmiş ben aldım ağzımın payını aynı şeyi bende îma ettim ama malesef !![]()
Konu sahibine neden inanılmamış tarzı yazan arkadaşlar
Tamamı normal yani öyle mi arkadaşlar
Tesettürlü iki çocuklu bir bayana sırayla önce bir Ada'm musallat oluyor sonra arabalı başka adamlar musallat oluyor en sonda da kontör aldığı esnaf numarasını kaydediyor
Yazık gerçekten alay ediyorsunuz doğru söylüyorum ablamın hesabına para yatırdık ertesi gün aradım x kişi kaza geçirdi neyiniz diye aradım.şimdi şimdi jeton dusuyor ablam yurtdışında nasıl türk sigorta arar neyse inanmayın
Ya estağfurullah lütfen alay etmiyorum neden alay edeyim ben alay etmem kimseyle tarzım değilYazık gerçekten alay ediyorsunuz doğru söylüyorum ablamın hesabına para yatırdık ertesi gün aradım x kişi kaza geçirdi neyiniz diye aradım.şimdi şimdi jeton dusuyor ablam yurtdışında nasıl türk sigorta arar neyse inanmayın
Ya estağfurullah lütfen alay etmiyorum neden alay edeyim ben alay etmem kimseyle tarzım değil
Ama anlattıklarınız bilmiyorum gerçek dışı geldi bana
ya alay değil de sizde de problem var gibi görünüyor bir psikoloğa görünseniz. bazen insan özeleştiri de yapmalı yani.
Ben buna benzer bi konu hatırlıyorum.
Farkli bir uyeden sanki, bende hatirliyorum.Ben buna benzer bi konu hatırlıyorum.
Mrh hanimlar ben 27 yasinda 2 cocuk annesiyim esim ve benbyurtdisindan turkiyeye geldik.yabanci ulkede buyudugumuz icin evlenince vatanimiza döndük.çok severek evimizi aldık ilk çocuğumuza hamileydm eşim müdür haftanın 7günü çalışıyor.hastane kontrollerine vs hep tek gittim mecbur.evin market alışverişini hep benbyaptim eşim aralıksız çalışıyor.neyse ilk bebeğim doğdu parka oyun alanlarına avm sürekli götürdüm çünkü türkiyede akraba yok.gayet mutluydum turkiyedeyiz evin istediğim gibi çocuğum sosyal derken ikinci bebeğe hamile kaldım bebek doğdu biraz huysuzdu geceleri yanında uyutmaya başladım o ara yüksek sesli müzik sesi duyuyorum alınmadı üstüme çocuklarla evde oyun oynarken eve yana tutuldu biraz garip seçim sonra fark ettim ki edepsi insanlar evimi izliyor allahım sen böyle insanları ıslah et! Çocuklarla dışarı çıktığımda hep bi adam önüme çıkıyordu onememedim tesadüf dedim yine parka giderken bu adam önüne çıktı çocuklarla beni takip ediyormuş markete gitsem karşımda nereye girsem karşımda midem bulandı iki çocuklu kadınım üstüme dışarda dikkat çekici hiç bişey yoktur ferece ve siyah sal açık seçik giysemde yine bunu yapmaya hakkı yok ama siyahlara bürünmüş biriyim neyse öyle korktumki anlatmam bu adam meger karsi binamizda oturuyomus pis sapik yıllardır beni gozetletini anlafim esime soylesem katil olacaktık evi satıp yurtdışına geri gitmek istiyorum.insanlar nasıl bu kadar kötü anlamıyorum eşim 7gün sürekli çalıştı için beni dul sandılar acaba çünkü mahallede bu iki kadın beni işaret edip fisir fisir konuştu ayip kardesim ben vocuklarimi buyutme derdinde esimde cocuklarimizin gelecege icin canla basla calusmakta helal etmiyorum hakkimi bu mahalle de oturan insanlara.sizden istediğim dua insanların şerrinden iftrasından korunmak için bildiğiniz dua var mi? Agresif bu insana dönüştüm aileme kardeşlerime anlatamıyorum yurtdisindalar keşke bizde yurtdışından gelneseydik.insaallah bu evi hemen satar kurtuluruz burdan kendibulkemde gurbet oldum
Asıl bu ulkede bu kadar cok calisilir :))))türkiye cumhuriyetinde nasıl bir işte 7 gün çalışılır.