Delirmemek elde değil..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kayınpederimin yeni karısı beni deli edecek... Eşim çok sevdi bn de sevdim sayılır ama gıcık oldum.. Hergün eşime ya da bna mesaj atıyor iki günde bir yani daha doğrusu.. Arıyor eşimi.. Kendisi Ü30 yaşında.. Eşim 27. Ya kıskanmıyorum da kadına sinir oldum ya.. Bize gelmek için sürekli ısrar ediyormuş hatta tek başına kendi gelecekmiş kayınpederim yollasa..
Delirmiş ya benim kayınvalidem ile tanılacakmış çok istiyormuş yani eşinin eski eşiyle kim çok tanışmak ister ki ilginç.. Bizi hayatında iki gün gördü iki gün tanıdı telefonda sizi çok özledim diye ağlıyormuş... Ben hiç istemiyorum gelmelerini şehir dışından glckler geldiler mi bu sıcakta en az bi haFta kalacaklar.. Bir sürü sıkıntı sabah akşam hizmet evimde rahat olamıycm bu sıcakta banyo yapsan dert şort giyemezssin evinde bile... Kayınpeder de gıcık birisi.. Kendi evlatları bile iki gün aynı evde dayanamıyor ben nasıl dayancm bilmiyorum hep bu yeni eşi yüzünden... Sürekli gdelim diyip duruyormuş. İki günde bir arıyor.. Kadının üç çocuğu var 6 8 10 yaşında onları kendi ülkesinde annesine bırakıp türkiyeye gelmş kendinden 20 yaş büyük kayınpederim ile dini nikahları var vr ve kadın üç aylık hamile.. Çocuklar yakında glckmş.. Kadın çocuklarına bakar diye evlenmiş anladım da kadına da üzüldüm öyle yanlış birini seçmiş ki.. Adam öldüren, karısını akrabası ile aldatan, bütün paraları kadınlarla yiyip çocuklarına bir ev bile bırakmayan, içkici, kumarcı, kavgacı, sabah akşam karısını döven, ayağıyla ayağına basarak kıran bi adamla evli ama henüz bilmiyor...

Yazık kadına üzüldüm...
Sizede ayrı üzüldüm ve haklısınız.
Ama eşinizinde babası atsan atilmaz satsan satılmaz.
Siz kendinize yakışanı yapın birakin gelsinler 3 günlük dünya.arkanizdan güzel şeyler dedirtin hürmetinizde kusur etmeyin

Uvey kv 30 yasindami
Ay bence yuzVermreyin ne ozlemesi ne kadardir taniyormus ta ozlemis.kpnize asik oldugunu sanmiyorum yakinda cikar kokusu

Gelmek için aradıklarında kabul etme geçiştir bir şekilde mesafe koy farkeder nasılsa istenmedigini. Yarın bir gün 3 çocuğuyla kalmaya gelir sana iyice sinirlenirsin. En baştan onlemini al.

Aayy bu cici anne özbek türkmen filan mı? Zaten onların kocaları da senin kp'den çok farklı değil merak etme. Kendi ülkelerinde evlerinde koltuk bile yok öylesine fakirlik içindeler. Buraya gelince adamın birini kafalıyolar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…