Delirten bir ilişki

besnabredney

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
5
-4
1
28
Merhabalar
Toksikdende öte artık isim olarak adlandıramadığım ve kendimi psikiyatride bulduğum bir beraberliğin içindeyim.
İlk 2 ay gözlerimin içine bakan ağzımın içine bakan adamdan eser kalmadı. Arayıp yazmayan sürekli bu ilişki zaten bitecek bu kadar çok sevme diyen, benim dertlerim var benim vaktim yok benim ailemin dertleri bitmiyor diyen bir kişiye döndü. Haftanın 3 günü yüz yüze buluşşak dahi asla ve asla bir muhabbet etmeyen sadece düz duvara bakan bir adam oldu yüzünü benden çevirmeyen adamdı.
Bu sefer de ramazan diye 1 ay görüşmeme kararı aldı dine yönelmek istiyormuş. Bu süreçte ağzından canım kelimesi dahi çıkması onu kötü hissetirecekmiş. Saygı göstermeme rağmen daha ramazana girmeden sohbeti irtibatı kesti. Yüzüme bakıp ben seni çok seviyorum diyen adamdan ben senin konforunu seviyorum ne dersem yapıyorsun her koşulda köpek gibi yanımdasın diyen adama döndü. Bir canavar yetişirdim kendi elimle.
Ve garip şekilde bu kişiyi bırakamayan da benim. Bir yaşam yokmuş gibi geliyor onsuz psikolog ve psikaytri beraber gidiyorum ilaçlarla bile hala aynı şekilde bir türlü bırakamayan bir kötüye dönüştüm bende. kendime eziyet ettiğimin farkında olmama rağmen yapamıyorum acı cekmeme rağmen yapamıyorum.
Toksik veya narsist ilişkisi biten kişiler elbet vardır ne yaptınız?

Annesinin kanser olmasından bile beni suçlu tutan bundan dolayı 2 ay boyu burnumdan getiren iğrenç bir ilişkiyi bitirdim yıllar önce. Hayatımda verdiğim en iyi kararımdı. Ayrıldıktan sonra tüm hayatım değişti her şey iyiye evrildi resmen. Üstümden kalkan yükün haddi hesabı yok.
Üstünden yıllar geçti ben bambaşka bir hayat sürüyorum o ise hala aynı. Arada aklıma gelir bakarım hiçbir şey değişmemiş hayatında olduğu yerde sayıyor,ne kendini geliştirmiş ne hayatında iyi yönde bir değişim mevcut. Onunla olmaya devam etsem o bataklıkta yaşamaya devam edecektim bende . İyi ki ayrılmışım.

psikolog ve psikaytri beraber gidiyorum ilaçlarla bile hala aynı şekilde bir türlü bırakamayan bir kötüye dönüştüm

Bu kadar şey care degilse size burada kim cözüm bulabilir ki? Sizin olay psikoloji de bi yere kadar siz istemediginiz surece ne ilac ne baska insan yardim edemez. Birakamiyor degil siz birakmak istemiyorsunuz. İlk defa mi sevgiliniz oldu?

Diyemediniz mi ? Sadece ramazanda mi müslüman mısınız.Gorusmek istemiyorsa yüzük takabilir.Ne biliyim nikahsiz ama bu nedir ya ? Ben sağlıklı bir ilişki göremiyorum.

Bu kadar şey care degilse size burada kim cözüm bulabilir ki? Sizin olay psikoloji de bi yere kadar siz istemediginiz surece ne ilac ne baska insan yardim edemez. Birakamiyor degil siz birakmak istemiyorsunuz. İlk defa mi sevgiliniz oldu?
ilk değil ama duygusal anlamda bu kadar ağır bir ilişki anlamında ilk

Eminim şu bir ayda ibadetine yönelecektir kız istemeye, aile tanışmasına iftara bile gidebilirler. Hiç güven vermedi
Ayrıca ne denir ki? Kendin çekiyorsun, ayrılmak da istemiyorsun. Size mutluluklar
Böyle adamlar kendilerinden razı kadınlarla devam etsin, başkasının başını yakmasın. Bence daha isabetli bir karar .
Ha yok, yapamam, ayrılacağım diyorsan da hazır senle konuşmayı istemiyor yedi yerden Engelle

Kırmızı oda dizisindeki nazlı karakterinin hikayesine benziyor anlattıkların. Dizinin nazlı karakteri olan bölümlerini izle bence kendini göreceksindir. Önce otur neden bu adamı hayatında tuttuğunu düşün. sana ne artısı var ne eksisi var, niye böyle biriyle sevgili oldun, bunları sakince düşün.

Neden böyle biri ile birliktesiniz? Toksik ilişki sonrası insanın sevgisi bile kalmıyor ki sizinki resmen takıntı hali ve özgüven eksikliği. Ayrıca büyük ihtimal o kişinin hayatında başka biri daha var.

Adam kendi kafasında bitirmiş başkası bile olabilir hayatında seni hayatından uzaklaştırmak için mazeretlere sığınmış ve psikolojik olarak yıpratmış. Size "köpek gibi" benzetmesini yapıp alenen yüzünüze hakaret etmiş birine niye s*ktiri çekemediniz? afedersiniz ama kendi hayatınızın niye içine ediyorsunuz?ve onun umrunda değilsiniz. ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz.

Ramazanda gorusmeyelim dine yonelicem derken inzivaya mi cekiliyormus mağarada falan nasıl bir şeyse, bence biraz zaman geçsin sen de böyle bir ilişki içinde bulunduğun için güleceksin kendine.

Şöyle düşün yoldan geçen adamı bile cevirsen seninle 2 sohbet eder, nasıl yapamıyorsun? Bence sen başta öyle olup sonradan böyle olmasini oturtamamissin kafanda yoksa sen de böyle birini sevmeyeceğinin gayet farkındasın.

Adam size resmen köpek demiş.

Bu günler geçecek sadece harcadığınız zamana üzüleceksiniz.
Şu an ne desek boş takıntı haline getirmissiniz.
Ancak yatakta birisiyle filan basarsaniz ayrilirsiniz gibi duruyor.
O da belki yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…