Delirten bir ilişki

Ayrılacaksın, ağlayacaksın ,uyuyacaksin, biraz depresyona gireceksin sonra aynanın karşısına geçip bana " köpek gibi yanımdasın "diyen adam için mi bu haldeyim heheyyttt diye kendine geleceksin..

Her ilişkide %50 kuralı vardır.

Siz eğer %80 verirseniz karşı taraf size 20 vermek zorunda kalır. Siz 10 verirseniz karşı taraf 90 vermek zorunda kalır. Siz bu kişiye %100 vermişsiniz.

Ramazan bahane tabi ki bunu anladık. Ara vermek, korkak insanların terk edişi demektir. Acınızı çekin, yasınızı tutun ve temiz bir sayfa açın.

Canım sen kimseyi düzeltemezsin, canavara da dönüştüremezsin. Bu adam zaten böyle, sen onu böyle yapmadın. İmkan buldu, yüzünü gösterdi. Yine bu adamı iyi yönde değiştiremezsin de… seni istemiyor seni sevmiyor seni sevmeyecek. Sen de böyle birini sevmiyorsun sadece takıntılısn tıpku eroin bağımlısı gibi ama vücudun kalbin krize girse de bırakacaksın çünkğ başka yolu yok

Galiba ilerde bende böyle olacağım. Garip bir ilişkinin içerisindeyim.

3 ay önce de açtınız bu konuyu. O zaman da size ayrıl bırak bitir dendi. Siz bu adamdan ayrılmazsınız. Adam evlenir çoluk çocuk sahibi olur siz yine de bırakmazsınız peşini. Sizi köle gibi kullanıp köşeye atıyor, işi düşünce de bir telefonla ayağına getirtiyor. Adamdan çok sizde var sıkıntı. Gizli saklı iş yapmıyor, işim var senle diyor gidiyorsunuz, işim bitti hadi yallah diyor dönüyorsunuz.

Yarın başkasıyla tanışır evlenme kararı alır, sizi de afedersiniz inek gibi sağmaya devam eder. Sizinle asla ciddi düşünmez çünkü sizin kendinize saygınız yok. Ne aile ne de iş-arkadaş çevresine sokar sizi. Hakkınızda "arada bir lazım oluyor işim düşüyor ihtiyaçlarımı gideriyorum" dediğine eminim.

Yazık ailenize ve size emek verenlere. Okut meslek sahibi yap, bir erkeğin kölesi olsun, yetmezmiş gibi mesleki olarak da kullandırsın kendini.
Mucize mi bekliyorsunuz, kişiliği karakteri böyle bir adamı siz mi düzeltip adam edeceksiniz? Adam sizden gıcık alıyor nefret ediyor, acizliğinizden o bile sıkılmış.

Bence adam sizden ayrilmis, siz farkinda degilsiniz. Onceleri, nasil olsa ayrilicaz demiz. Sonralari sohbeti kesmis. En sonunda ne yaparsam yapayim kopek gibi yanimdasin diyerek hakeret etmis, o da yetmemis bir ay gorusmeme karari almis. Adamin acik acik yapmadigi tek sey “birak pesimi seni bir daha gormek istemiyorum” demek olmus. Ortada iliski falan yok. Saplantili hale gelmissiniz. Insallah aldiginiz psikolojik destek yardimci olur

Zamanında böyle bir ilişkim vardı, empat olanlar beni anlar. Sizi de malesef anlıyorum, sevgi falan değil tabi ki bu sadece elde etme isteği, basta ki o adam olur mu düşüncesi.

Maalesef olsaydı keşke ama olmuyor.

Ne kadar hızlı koparsanız hayatınızda o hızla kendine geliyor. Yoksa bu size döner gelir yine gider yine gelir. Çünkü elinden kacırmayı kim ister böyle birini. Üzgünüm ki sizi sevmiyor, sizin ona kattıklarınıza bağımlı sadece. Ne kadar git desede.

Kararlı olun ve dönmeyin mümkünse de terapi alın

Yüzde yüz başka biri var ya da senden ciddi anlamda sıkılmış. Ben aldatıldığım zaman senin yaşadığın şeyleri yaşadım sonra bıraktım kendimi örgülere verdim. Kendimi sevdim. İmkansız diye bir şey yok.

Yahu boyle biri icin psikolog psikiyatrist ilac...Allah askina ne yapiyorsun sen?!?!? Hem de 2 3 aylik birsey! Ya Allah askina, git bul sokaktan takilmalik birini, 2 gun gonlunu guzel eyle, unut gitsin

Problem sende, farkinda misin? Seninle gonlunu hos eylemis, sonra yeni cicek aramak icin bahanelerle uzaklasmis. Bu gercegi Kabul edip yoluna bak

Celladına aşık olmuşsun tam bir kurban psikolojisi bu , gözün açılınca bunu kendime nasıl yaptım diyeceksiniz, ilk başlarda love bombing yapmış aşık etmiş sonra tipik psikopat narsistlerin yaptığı gibi hakaretler dışlamalar kendini geri çekmeler .. bunlar bilindik hareketler buraya yazığına göre ilk ışığı görmüşsün benim eski yazılarımı oku , zor olacak ama kendin için s…ri çekmelisin bu herife lütfen dimdik aykta dur hayat çok güzel

Daha ne kadar devam ettırceksın? Sen kemdı hakkına gırersen Allah'ta yardım etmezmiş. Gösterırmış önce. Yapma.

Öyle bir ilişkim çok şükür olmadı. Ama olsaydı kendime bunu layık görmezdim. Bu kadar hakarete kendinizi yakıştırmanız üzücü. İlk adımı atmışsınız psikolojik destek alarak.
Kurtulmak istiyorsanız 2. Adım her yerden silip engelleyin. Zaten karşı taraf görüşmek istemiyor, sizin de irtibat kurmamanız için. İlk günler zor gelse de giderek alışacaksınız, kendinize zaman verin fakat asla geri adım atmayın. Kendinize değer veren insanları hayatınıza çekmek için önce sizin kendinize değer vermeniz gerekir.

Stockholm sendromu bu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…