Delirttin artık benı delirttinn !

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
küçük patrona anlat canım böyle böyle rahatsız oluyorum de uyarsın
Küçük patron zaten onunla hiç konuşmaz. Yemeğini bile odasıının kapısına kadar abla getırıyo. Kapıdan içeri ben sokuyorum. Gıcık oluyo çunku. Ama babası çok sevdiği için çıkartamıyo işten. Birkaç kez kavga bile ettiler onun yüzünden . Vazgeçilmez eleman... Bu rahatlğıda ordan buyuk ihtimalle..

bu kadr yüz verilmesine karşıyım ben . sonuçta onun işi sdce 2-3 saatken tam gün çalışanları rahatsz ediyor

bu kadr yüz verilmesine karşıyım ben . sonuçta onun işi sdce 2-3 saatken tam gün çalışanları rahatsz ediyor
2,30 ta çıkıp gidiyor .. 2,30 tan sonra yemınle bi rahatlama gelıyor :)

Her işyerinde var
Ama bana gelmiyorlar
Ben konuşmak istemezsem duvar gibi olurum çünkü, belki arada başımı sallarım
Muhabbetim pek açmayınca başka katlara gidiyorlar, böyle mutluyum

Kulaklik taksan? Muzik dinlersin.
Ortamin buna musait mi?

her konuşmaya başladığında abla bi dk şu işim var çıkarmısın sonra konuşuruz de bişeyi bahane et odadan çıkarmayı denesen?

2,30 ta çıkıp gidiyor .. 2,30 tan sonra yemınle bi rahatlama gelıyor :)
:) anlayabiliyorum. bende staj yaparken fal bakıyrm dye br kaç kez çaycı abla yanıma gelmişti yda beni çağırmıştı gelip bakar mısın dye ayy bunalıyor insan

Kulaklik taksan? Muzik dinlersin.
Ortamin buna musait mi?
Genellikle film izliyorum zaten kulaklık hep kulağımda onu dınlemıyomus gibi yapıyorum. Hiç tepkı bile yok bazen suratımda sadece pc ye bakıyorum. Ama kadın robot gibi sadece konuşuyo

Her işyerinde var
Ama bana gelmiyorlar
Ben konuşmak istemezsem duvar gibi olurum çünkü, belki arada başımı sallarım
Muhabbetim pek açmayınca başka katlara gidiyorlar, böyle mutluyum
Bende bazen öyleyım..
Film izliyorum kulağımda kulaklık kadın konuşuyo . Onun için dinleyıp dınlememem önemlı değil . Sadece konuşuyo
zaten herkes bana çook soğuksun der oyleyımdır , muhabbetı lak lak konuşmayı sevmıyorum.. Ama kadın bı cıns anlamıyo.

:) anlayabiliyorum. bende staj yaparken fal bakıyrm dye br kaç kez çaycı abla yanıma gelmişti yda beni çağırmıştı gelip bakar mısın dye ayy bunalıyor insan
Bide o var her dakıka senın kocan hastanede çalışıyo söylesene benım şu rahatsızlıığım var bi doktora sorsun.
Hehh benımde kocamın işi gücü yoktu. !

her konuşmaya başladığında abla bi dk şu işim var çıkarmısın sonra konuşuruz de bişeyi bahane et odadan çıkarmayı denesen?
Odadan çıkaramıyorum çunku mutfakta petek yok soğuk oluyor..
benım odam sıcak dıye buraya gelıyo Ya benım için odamda olması sııkıntı değil. Konuşmasın yeeterr

Odadan çıkaramıyorum çunku mutfakta petek yok soğuk oluyor..
benım odam sıcak dıye buraya gelıyo Ya benım için odamda olması sııkıntı değil. Konuşmasın yeeterr
abla ya bu dertlerini bana anlatmak yerine derdin olan kişilere anlatırsan kökten çözüm bulursun bana anlatmakla çözüm bulamazsın hep böle başkalarıyla konuşursun de

Kibar dille uyarmalisin anladigim kadariyla bunu yapmamissin ?
Ablacim bak iyi niyetlisin hossun ama herkesin derdi tasasi var, sen surekli sikayet ediyorsun, yapmamalisin. Burada herkesin tasası var ancak kimse birbirini bu konuda surekli mesgul etmiyor gibi gibi. Oturup bi 5-10 dk nasihat et yani. Sonra isterse iletisimi kessin ama olmaz isyerinde bunlar, disarida da kan bagin yoksa.

Sizinki yine iyiymis, bizim bolum mudurumuz vardi 50 sine yakin bir kadin, isin en yogun oldugu zamanlar gelir geyik yapardi, surekli kocasini ve erotik maceralarini anlatirdi, belden asagi espiriler yapardi, sus desen olmaz, isim var desen olmaz, saatlerce kitlerdi hepimizi, sonra da sunumlar niye yetismedi kimse bitirmeden cikmayacak diye mail atardi
Bir kere dayanamadim x hanim, musteri metinleri bekliyor onlari duzenleyip gondermem lazim dedim, vaktinde calismiyorsunuz sonra boyle sıkışıyorsunuz, lafi insanin agzina tikiyorsunuz dedi trip atti 1 hafta

Açık açık anlatmadm kırılcağını düşündüğüm için ama hareketlerımle çok bellı ettim. Bence anlıyo ama anlamamazlıktan gelıyor. Bakalım konuşcam artık.. kan bağım yok küssede umurumda değil kendı bilir ben sadece 50 yaşındakı bı kadını kırmak ıstemedım ama kendı kaşındı!
Kadıncagızın akıllı telefonu varsa bır ıkı seker oyunu yukle kafasını kaldıramaz oldu bızım kı :)
Yükledim 1 2 kere mutfaga birşey almaya gittiğimde gördüm oynuyodu. Sonra bıkarmış noldu dedım . Vertikosumu ne varmış. Oynuyunca başı dönüyomuş..
Ayy bel altı konuşması çok var desem yalan olur ama 1 2 defa kocasının kendısıını nasıl arzulağını falan anlatmıstı. Cinsellikten soğudum ve o gun ben böyle muhabbetlerı sevmıyorum demiştim. Şükür o konulaarı açmadı bidahaa..

abla ya bu dertlerini bana anlatmak yerine derdin olan kişilere anlatırsan kökten çözüm bulursun bana anlatmakla çözüm bulamazsın hep böle başkalarıyla konuşursun de
Ya sürekli dert anlatmıyo mesela torununu gormeye gıdıyo. Orda yaşaannan herseyı anlatıyo. Yok torunu anane demış yok b*k demiş yok kaka demiş Gına gelıyo bende sussun dıye kedılerımı anlatıyorum ozaman sıkılıp gidiyo odamdan. Ama her defasında anlatamam kı ağzım yoruluyooo

o zaman ateşe ateşle karşılık verin yani ağzınız yoruluyo ama sürekli kedilerinizden bahsedin bi müddet sonra belki odaya gelmez ay yine anlatır diye

BURDA OTURMANA PATRON SIKINTI YAPIYOR İŞTEN ÇIKMANI İSTEMİYROUM O YUZDEN ODANDA OTURURSAN İYİ OLUR DE

o zaman ateşe ateşle karşılık verin yani ağzınız yoruluyo ama sürekli kedilerinizden bahsedin bi müddet sonra belki odaya gelmez ay yine anlatır diye
Haklısın sürekli fotograflarını falan göstereyım bende onu bunaltayım

BURDA OTURMANA PATRON SIKINTI YAPIYOR İŞTEN ÇIKMANI İSTEMİYROUM O YUZDEN ODANDA OTURURSAN İYİ OLUR DE
ODası yok mutfak soğuk. Benım odamda petek var dıye gelıyor be dır dır dır başlıyor. 10 yıllık elemana da o denmez heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…