Delirttin artık benı delirttinn !

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay işte ben de aynen öyleyim olabildiğince az ve kısa konuşurum dedikodu bile yapcaksam kısa keserim ya da öyle uzun konuşma modum çok az olur bunlara allah bi çene vermiş hiç bıkmadan usanmadan saatlerce konuşabiliyolar bunun burda bi gün konuştuğunu ben bütün hayatımın toplamında konuşmadım .analarının karınlarında biraz daha dursalarmış çene olarak doğacaklarmış.valla gülüyoruz burda falan da tam bi cehennem ofluyorum pofluyorum ters ters bakıyorum hiç oralı da olmuyolar.

Kocasınada yazık Ben bu kadın kadar konuşsam kocam benı boşar
Tam dengimi buldum kocamda lak lak konuşmaz şükür :))

Haklısın. Surat yapıyorumda anlamıyo en ıyısı düzgünce konuşmak gerisini kendı bilir..

üst kıdemli birine söyleseniz, ben böyle lacka muhabbetlerden tavırlardan hoslanmıyorum mudur bey cok sohbet meraklısı sıkayet etmıyorum ısını de ıyı yapıyor ama sızın uyarmanız daha uygundur dıye dusundum vs.desenız

Bak bu kırıcı da değil.
Seni derdini düşünüyorum moralim bozuluyor üzülüyorum anlatma bana de

Bak bu kırıcı da değil.
Seni derdini düşünüyorum moralim bozuluyor üzülüyorum anlatma bana de
Tek dert anlatmıyokı .
Mesela bi yere gidiyo ordakı seylerı anlatıyo , Torunu anane demiş onu uzatıyoda uzatıyo ..

Büyük patron kızı gibi sever o yuzden bu huyuna ses çıkarmıyor. Bi kaç kez ''sus artık ağem'' dediğini bile bilirim. Antepli kendısı

Çok hastaysan çık işten de en iyisi

;-D Bu konu bana tanidik geliyo ayni seyleri ben de yasiyorum kizlar. Bir kaynanam var dusman basina. Ayni bu kadin gibi.aralarindaki fark kaynanam çalışmıyor ev hanimi ama bir gorseniz ah bacagim ah basim ah kicim ah kolum tam bir hastalik hastasi.yaninda oldugum zamani birakin telefonda konustugumuz zaman bile ayni seyler. Ay evi supurdum her tarafim agriyo, ay bulasik yaptim kollarim agirdi, camasir astim agrisi boynuma kadar tuvalete girdim oturdum kalkamadim.... bana gelmeye basladilar soldan soldan. Valla gina geldi yeteeeerrrr diye bagirasim gelio ama zor tutuyorum kendimi. Ben bi hastalaniyim umursamaz hala is bekler. Evime gelince dersiniz misafir tamam ama ben onun evine gidince yine o misafirmis gibi davranip herşeyi benden istiyor. Daha yasi 49 ustelik. Ama nerde gezme dedikodu var kadin orda ve tum hastaligi unutuyor. Biz mi abartiyoruz ama gerçekten tahammul edilir gibi degil ya. Ne yapacaz boyle? Ve benim iki kucuk kizim var tum gece uyumuyorum. Evime yetiyorum ancak. Haaa sonunda da bel fitigi oldum ustelik yasim 25. Yine onemsemedi cunku o da fitik. Delirmek uzereyim. Sana da allah sabir versin canim seni cok iyi anliyorum :-*

Patron nerede

Yemekçinin odada ne iş var

Sizin orda ispiyoncu yok mu

Bizim çaycı bile odada azıcık fazla kalsa anında olay olurdu hani telde konuşursun da bir dakika yaparsın eşinle o da bekler tel biter çay kahve istersin o süre bile amire ya da patrona giderdi bir şekilde

Büyük patrona söyleyin akıllı telefon alıp versin ona, bol bol oyun yüklesin. Oyun oynamaktan çene çalmaya vakit bulamaz belki :)

Aile sirketi bizim isyeri o yuzden kimse oturmasina bisey demiyor. Is yok cunku ben zaten koskoca kadindan cay kahve isteyemiyorum. Cok nadir icerim onuda kendim alirim zaten.
Ispiyoncuda yok Allaha sukur :))
Büyük patrona söyleyin akıllı telefon alıp versin ona, bol bol oyun yüklesin. Oyun oynamaktan çene çalmaya vakit bulamaz belki :)
Akilli tel. Var zaten ben yukledim 2 3 oyun vertikosu azmis oyle dedii

Ayyy okurken fenalık geldi. Sebebi; aynısından bizim iş yerinde de var. Bu ara hastayım, geçen hafta raporluydum. Bi ara belim ağrıdı ayy dedim suratını buruşturup taklidimi yaptı. Kadın yeni sayılır ama hayat hikayesini, komşularını, eski arkadaşlarını ve arkadaşlarının çocuklarını, eski iş yerini, çalışma ortamını hatta eski iş yerinin şoförlerini anlatıyor her gün. Beynimizi gereksiz şeylerle doldurdu resmen. Bizim konuşmamıza da izin vermiyor sürekli anlatıyor. Ayy bak yine aklıma geldi. Kadın kabusum oldu artık

Allah yardımcımız olsun. Dün ben biraz sitem ettim zaten. Dün yıne geldi torunum şöyle tatlı böyle tatlı dedı.
Bende Kuzguna yavrusu şahin görünürş dedim nıye öyle dıyon dıyo .. Ağam saham bişeyıde yok işte normal cocuk dedim bozuldu
Sabahta selam verdım almadı Aman çoktaa fifiii !

Ahahaha.. Sert konuşmuşsun ama hak etmiş. Ben de yapabilsem keşke . Ben genelde yemeğe gitmemeye çalılıyorum. Gidersem de tek gitmek istemiyorum ki beraber gittiğim kişiyle muhabbetimize karışmasın diye ama nafile. Gelip masaya oturuyor ve hemen başlıyor anlatmaya

Ben zaten yemek yemıyorum işyerınde :) Dışardan söyluyom yada yemıyom çok iştahlı değilim :))
Bide şöyle demesı yokmu genclığımde bende senın gibiydm. Saçlarım çok uzun falan fişman diyo. Banane ablacım banane Sankı erkegğim kendını bana begendiriyor. Ben senın gibi gencken taşı sıksam suyunu çıkarırdım , tarlalalarda çalışıyodum falan diyo napim bende mı çalışayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…