- 20 Ağustos 2015
- 6.543
- 15.766
- 248
8 saat konuşmak mı işyerınde telefonlarada bakıyorum. Müştteri konuşmayı uzattığında biraz sert konuşuyorum kapattırmak için hiiç dayanamıyorum yaÇocuğum olunca napıcam bakalım :)
Benım yüzümden konuşmayı öğrenemez çocuk
Kocasınada yazıkay işte ben de aynen öyleyim olabildiğince az ve kısa konuşurum dedikodu bile yapcaksam kısa keserim ya da öyle uzun konuşma modum çok az olur bunlara allah bi çene vermiş hiç bıkmadan usanmadan saatlerce konuşabiliyolar bunun burda bi gün konuştuğunu ben bütün hayatımın toplamında konuşmadım .analarının karınlarında biraz daha dursalarmış çene olarak doğacaklarmış.valla gülüyoruz burda falan da tam bi cehennem ofluyorum pofluyorum ters ters bakıyorum hiç oralı da olmuyolar.
Haklısın. Surat yapıyorumda anlamıyo en ıyısı düzgünce konuşmak gerisini kendı bilir..Bundan 2 yıl önce bizde bi komsumuz vardı ablam yüz veriyordu ona gü de 3-4 kere gelir başımızı şişirirdi...Ben ne ders çalısa bilirdim ne iş yapabilirdim ..
Sonra ablam evlendi bi kac kere surat yaptım eve almadım simdi oohh evimde huzurluyum
Sende surat yap..Meşgulum abla cıkarmısın de kırılırsa kırılsın
benim bi arkadaşım vardı okuduğu kitabı anlatmıştı..
birinin derdini dinlemenin dert sahibi yaptığıydı özeti de..
otur güzelce abla ben çok etkileniyorum birinin sorununu dinleyince kendimi uzun süre toparlayamıyorum.
kardeşim bile bu yüzden benle çok konuşmaz. senden de ricam bu konularda muhabbet etmeyelim. kırılma lütfen ama beni anla diyerek kadına söyleyin. boşuna neden işi bırakıyorsun ki..
BencedeHaklısın. Surat yapıyorumda anlamıyo en ıyısı düzgünce konuşmak gerisini kendı bilir..
Tek dert anlatmıyokı .Bak bu kırıcı da değil.
Seni derdini düşünüyorum moralim bozuluyor üzülüyorum anlatma bana de
Büyük patron kızı gibi sever o yuzden bu huyuna ses çıkarmıyor. Bi kaç kez ''sus artık ağem'' dediğini bile bilirim. Antepli kendısıüst kıdemli birine söyleseniz, ben böyle lacka muhabbetlerden tavırlardan hoslanmıyorum mudur bey cok sohbet meraklısı sıkayet etmıyorum ısını de ıyı yapıyor ama sızın uyarmanız daha uygundur dıye dusundum vs.desenız
Çok hastaysan çık işten de en iyisiBıktım , vallah bıktım , billah bıktım
Derdim işyerımde çalışan yemekçi abla kızlar.
Kadın bır ağzını açıyor dır dır dır dır konuyu bıryerden başka biryerlere bağlıyo yıne anlatmaya devam kadının kapatma düğmesi yok :) Her gun şuram ağrıyo buram ağrıyo diye diye benımde psıkolojmı bozdu. Dert dinleye dinleye mutsuz olduğumu farkettım. Eşimede anlattım bu konuyu mesafe koy dedi. Ama anlamıyor ki kadın mesafedenn..
Odama gelınce direk suratımı asıyorum. Telefonda oyun oynuyorum veya annemlerle konusuyorum whatshaptan ama kadın hala yanımda konuşuyo :) Susturmanın imkanı yok sanki.
Bazen abla işim var mail yazıyorum sen konuşunca toparlayamıyorum dıyorum. Suratını asıp gidiyo ohh diyorum bır daha gelmez bana küsüp. Yarım saat sonra yıne dibimde bitiyo..
Ne konuşması bitiyo , Ne hastalığı !
Ya kardeşim banane senın torunundan , oğlundan, kocandan , gelınınden .. Gına getirdin gari ya demek istiyorum ama nerdeee bende o cesaret :)
Çok korkuyorum bırını kırmaktan ama ben bu sefer harap oluyorum
Bide şu var ben ona bir derdimi anlatayım hee deyip geçiyo önemsemıyo. Bende artık anlatmıyorum. Oda anlatmasın dıye bende ona kısa cevaplar verıyorum.
He , yaa , Tüh gibi.Hastayım derse geçmiş olsun. Doktora git gibi ama kadın dakıka başı hala kolum ağrıyo , göbeğim ağrıyo , bacağım ağrıyo .. İlk başlarda üzülüyordum ama bu kadarda fazla . Ağrıyorsa çalışma ben napim ama dimi !
Sırf bu kadın yuzunden işimi değiştirmekte istemıyorumNapicam beeenn
Offf rahatladım ya . Keşke şunları yüzüne söylesemm.
Okuduğunuz için teşekkürlerr
Kaç kere dedim. Ama napim kader diyo oğlanlar benı bu borcun altına soktu dıyeee devam ediyo muhabbetÇok hastaysan çık işten de en iyisi
Ay allah sabir versin o zaman ya pek susacak bir tip degil belli kiKaç kere dedim. Ama napim kader diyo oğlanlar benı bu borcun altına soktu dıyeee devam ediyo muhabbet
Bıktım , vallah bıktım , billah bıktım
Kadın bır ağzını açıyor dır dır dır dır konuyu bıryerden başka biryerlere bağlıyo yıne anlatmaya devam kadının kapatma düğmesi yok :) Her gun şuram ağrıyo buram ağrıyo diye diye benımde psıkolojmı bozdu. Dert dinleye dinleye mutsuz olduğumu farkettım. Eşimede anlattım bu konuyu mesafe koy dedi. Ama anlamıyor ki kadın mesafedenn..
Odama gelınce direk suratımı asıyorum. Telefonda oyun oynuyorum veya annemlerle konusuyorum whatshaptan ama kadın hala yanımda konuşuyo :) Susturmanın imkanı yok sanki.
Bazen abla işim var mail yazıyorum sen konuşunca toparlayamıyorum dıyorum. Suratını asıp gidiyo ohh diyorum bır daha gelmez bana küsüp. Yarım saat sonra yıne dibimde bitiyo..
Ya kardeşim banane senın torunundan , oğlundan, kocandan , gelınınden .. Gına getirdin gari ya demek istiyorum ama nerdeee bende o cesaret :)
Bide şu var ben ona bir derdimi anlatayım hee deyip geçiyo önemsemıyo. Bende artık anlatmıyorum. Oda anlatmasın dıye bende ona kısa cevaplar verıyorum.
He , yaa , Tüh gibi.Hastayım derse geçmiş olsun. Doktora git gibi ama kadın dakıka başı hala kolum ağrıyo , göbeğim ağrıyo , bacağım ağrıyo .. İlk başlarda üzülüyordum ama bu kadarda fazla . Ağrıyorsa çalışma ben napim ama dimi !
Aile sirketi bizim isyeri o yuzden kimse oturmasina bisey demiyor. Is yok cunku ben zaten koskoca kadindan cay kahve isteyemiyorum. Cok nadir icerim onuda kendim alirim zaten.Patron nerede
Yemekçinin odada ne iş var
Sizin orda ispiyoncu yok mu
Bizim çaycı bile odada azıcık fazla kalsa anında olay olurdu hani telde konuşursun da bir dakika yaparsın eşinle o da bekler tel biter çay kahve istersin o süre bile amire ya da patrona giderdi bir şekilde
Akilli tel. Var zaten ben yukledim 2 3 oyun vertikosu azmisBüyük patrona söyleyin akıllı telefon alıp versin ona, bol bol oyun yüklesin. Oyun oynamaktan çene çalmaya vakit bulamaz belki :)
Ayyy okurken fenalık geldi. Sebebi; aynısından bizim iş yerinde de var. Bu ara hastayım, geçen hafta raporluydum. Bi ara belim ağrıdı ayy dedim suratını buruşturup taklidimi yaptı. Kadın yeni sayılır ama hayat hikayesini, komşularını, eski arkadaşlarını ve arkadaşlarının çocuklarını, eski iş yerini, çalışma ortamını hatta eski iş yerinin şoförlerini anlatıyor her gün. Beynimizi gereksiz şeylerle doldurdu resmen. Bizim konuşmamıza da izin vermiyor sürekli anlatıyor. Ayy bak yine aklıma geldi. Kadın kabusum oldu artıkBıktım , vallah bıktım , billah bıktım
Allah yardımcımız olsun. Dün ben biraz sitem ettim zaten. Dün yıne geldi torunum şöyle tatlı böyle tatlı dedı.Ayyy okurken fenalık geldi. Sebebi; aynısından bizim iş yerinde de var. Bu ara hastayım, geçen hafta raporluydum. Bi ara belim ağrıdı ayy dedim suratını buruşturup taklidimi yaptı. Kadın yeni sayılır ama hayat hikayesini, komşularını, eski arkadaşlarını ve arkadaşlarının çocuklarını, eski iş yerini, çalışma ortamını hatta eski iş yerinin şoförlerini anlatıyor her gün. Beynimizi gereksiz şeylerle doldurdu resmen. Bizim konuşmamıza da izin vermiyor sürekli anlatıyor. Ayy bak yine aklıma geldi. Kadın kabusum oldu artık
Ahahaha.. Sert konuşmuşsun ama hak etmiş. Ben de yapabilsem keşke . Ben genelde yemeğe gitmemeye çalılıyorum. Gidersem de tek gitmek istemiyorum ki beraber gittiğim kişiyle muhabbetimize karışmasın diye ama nafile. Gelip masaya oturuyor ve hemen başlıyor anlatmayaAllah yardımcımız olsun. Dün ben biraz sitem ettim zaten. Dün yıne geldi torunum şöyle tatlı böyle tatlı dedı.
Bende Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş dedim nıye öyle dıyon dıyo .. Ağam saham bişeyıde yok işte normal cocuk dedim bozuldu
Sabahta selam verdım almadıAman çoktaa fifiii !
Ben zaten yemek yemıyorum işyerınde :) Dışardan söyluyom yada yemıyom çok iştahlı değilim :))Ahahaha.. Sert konuşmuşsun ama hak etmiş. Ben de yapabilsem keşke . Ben genelde yemeğe gitmemeye çalılıyorum. Gidersem de tek gitmek istemiyorum ki beraber gittiğim kişiyle muhabbetimize karışmasın diye ama nafile. Gelip masaya oturuyor ve hemen başlıyor anlatmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?