Delirttin artık benı delirttinn !

  • Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bi arkadaşım vardı okuduğu kitabı anlatmıştı..
birinin derdini dinlemenin dert sahibi yaptığıydı özeti de..
otur güzelce abla ben çok etkileniyorum birinin sorununu dinleyince kendimi uzun süre toparlayamıyorum.
kardeşim bile bu yüzden benle çok konuşmaz. senden de ricam bu konularda muhabbet etmeyelim. kırılma lütfen ama beni anla diyerek kadına söyleyin. boşuna neden işi bırakıyorsun ki..
 
Benim eski isyerimde vardi boyle biri ben sikayetci olmadan bir haftanin sonunda PabucumunNickinin odasinda kimseyi gormek istemiyorum dedi bitti olay :)
 
Şuan zaten işi falan bırakmıyorum ama konuşucam pazartesı böyleyken böyle ben muhabbetı sevmıyorum dıcem. Sende haklısın burda 2 bayanız ama kafam kaldırmıyo falan dıcem .. Artık kırılırsa napim yanı 3 sene sabrettım yeter artık.
 
bak bu iyi fikirmiş tecrübeyle sabitte

Bayılıyorum sana ya :)
Ben bazen gazete okuyorum ay suna nolmuş , ayy kim ölmüş diyerek benı bunaltıyo bende kapatıyorum . Ayy ınternet gitti abla neyse başka zaman bakarız diyorum

Şahsen kendim bizzat test ettim onayladım Denenmişi var yani. Gerçi işyerimde arkamdan "galiba satanik bu" dedikoduları yaysa da umurumda değil valla kafam rahatladı en azından.
 
Şahsen kendim bizzat test ettim onayladım Denenmişi var yani. Gerçi işyerimde arkamdan "galiba satanik bu" dedikoduları yaysa da umurumda değil valla kafam rahatladı en azından.
Tipinede ne uyuyo ya satanistlik senı görmesem inanıcam
 
ohoo baştan tavrını koyacaktın ya, iş yerıne başladıgım andan beri muhattap olmadım onlarla, adlarını bıle bılmıyorum hiç dönüp de bakmam.
 
Telefon vs ile oynamak yerine çok yoğunum işim var diyin
 
Telefon vs ile oynamak yerine çok yoğunum işim var diyin
İşimin olmadığını görüyor. Kış aylarında nisana kadar yatıyoruz nerdeyse.. Sadece bazen mail yazıyorum dıyorum.
 
Ne biliyon belki gizli satanistim ben Siyah şal örttüğüm güne denk gelmiş demek ki
Ben bitek mavili şalını gördüm Yoksaa sen evdekı kedını kötü işlerine alet etmek için mi beslıyorsun
 
ohoo baştan tavrını koyacaktın ya, iş yerıne başladıgım andan beri muhattap olmadım onlarla, adlarını bıle bılmıyorum hiç dönüp de bakmam.
Okadar katı değilim ben ya.
İlk defa başıma böyle bişey geldi. Bir öncekı iş yerımde yemekçimiz çok iyiydi. Selam verırdik okadar kadın hiiç uğramazdı bile yanıma
 
aynısından bende de var.
bütün gün kendine konuşacak birilerini buluyo.
bi de bağıra bağıra konuşur.
hiçkimseyi bulamazsa arar çağrı merkezleriyle kavga eder.
hiç unutmuyorum geçen yaz tatile gitmek için antalyadaki tüm otelleri tek tek arayarak fiyat alıp günler boyunca kesintisiz telefonla konuşarak pazarlık yapmaya çalışmıştı.en son bi tanıdığın yerine ben ayarlayıp gönderdim de öyle kurtuldum o muhabbetten.ne yaşadığımı bi ben bilirim.abartısız bi insan 8 saat telefonla konuşur mu ya kesintisiz?
ben böyle şey görmedim, ne biçim insanlar bunlar.
bazı günler eve bu yüzden kamyon çarpmış gibi gidiyorum.
sinirimden ağlamamak için zor duruyorum.
 
Bizde de var Kendisi beni hiç sevmez.Burnu havadaymısım.Bir ara samimiyet kurmaya çalıştı abla ne söyleyeceksen söyle işim var dedim bunu birkaç kez dene odaya girip oturmadan söyle ama.
 
Benden önceki çalışan bayan benim odamı dingonun ahırına çevirmiş.Ben geleli 14 ay oldu oda süt liman :)) ben istemezsem odama yakın arkadaşım bile giremez. Çözüm çok basit ; istikrarlı bir şekilde soğuk davranmak.Bunu anlamayan insan olmaz merak etmeyin
Orası işyeri Güzin abla köşesi değil!!
 
Ayy aynı benim isyerindeki abla gibi:) yazdıklarında kendimi gördüm arkadaşım. Çok iyi anlıyorum seni.
 
Ya buz gibiyim buzzz.. Normaldede çok sıcak kanlı değilimdir.
Bana birisi böyle yapıcak gelmem hayatta ama kadın anlamıyo !
 
8 saat konuşmak mı işyerınde telefonlarada bakıyorum. Müştteri konuşmayı uzattığında biraz sert konuşuyorum kapattırmak için hiiç dayanamıyorum ya Çocuğum olunca napıcam bakalım :)
Benım yüzümden konuşmayı öğrenemez çocuk
 
Bundan 2 yıl önce bizde bi komsumuz vardı ablam yüz veriyordu ona gü de 3-4 kere gelir başımızı şişirirdi...Ben ne ders çalısa bilirdim ne iş yapabilirdim ..
Sonra ablam evlendi bi kac kere surat yaptım eve almadım simdi oohh evimde huzurluyum
Sende surat yap..Meşgulum abla cıkarmısın de kırılırsa kırılsın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…