- 9 Ocak 2012
- 15.614
- 30.294
- 798
Şuan zaten işi falan bırakmıyorum ama konuşucam pazartesı böyleyken böyle ben muhabbetı sevmıyorum dıcem. Sende haklısın burda 2 bayanız ama kafam kaldırmıyo falan dıcem .. Artık kırılırsa napim yanı 3 sene sabrettım yeter artık.benim bi arkadaşım vardı okuduğu kitabı anlatmıştı..
birinin derdini dinlemenin dert sahibi yaptığıydı özeti de..
otur güzelce abla ben çok etkileniyorum birinin sorununu dinleyince kendimi uzun süre toparlayamıyorum.
kardeşim bile bu yüzden benle çok konuşmaz. senden de ricam bu konularda muhabbet etmeyelim. kırılma lütfen ama beni anla diyerek kadına söyleyin. boşuna neden işi bırakıyorsun ki..
bak bu iyi fikirmiş tecrübeyle sabitte
Bayılıyorum sana ya :)
Ben bazen gazete okuyorum ay suna nolmuş , ayy kim ölmüş diyerek benı bunaltıyo bende kapatıyorum . Ayy ınternet gitti abla neyse başka zaman bakarız diyorum
Tipinede ne uyuyo ya satanistlik senı görmesem inanıcamŞahsen kendim bizzat test ettim onayladımDenenmişi var yani. Gerçi işyerimde arkamdan "galiba satanik bu" dedikoduları yaysa da umurumda değil valla kafam rahatladı en azından.
Tipinede ne uyuyo ya satanistlik senı görmesem inanıcam
Telefon vs ile oynamak yerine çok yoğunum işim var diyinBıktım , vallah bıktım , billah bıktım
Derdim işyerımde çalışan yemekçi abla kızlar.
Kadın bır ağzını açıyor dır dır dır dır konuyu bıryerden başka biryerlere bağlıyo yıne anlatmaya devam kadının kapatma düğmesi yok :) Her gun şuram ağrıyo buram ağrıyo diye diye benımde psıkolojmı bozdu. Dert dinleye dinleye mutsuz olduğumu farkettım. Eşimede anlattım bu konuyu mesafe koy dedi. Ama anlamıyor ki kadın mesafedenn..
Odama gelınce direk suratımı asıyorum. Telefonda oyun oynuyorum veya annemlerle konusuyorum whatshaptan ama kadın hala yanımda konuşuyo :) Susturmanın imkanı yok sanki.
Bazen abla işim var mail yazıyorum sen konuşunca toparlayamıyorum dıyorum. Suratını asıp gidiyo ohh diyorum bır daha gelmez bana küsüp. Yarım saat sonra yıne dibimde bitiyo..
Ne konuşması bitiyo , Ne hastalığı !
Ya kardeşim banane senın torunundan , oğlundan, kocandan , gelınınden .. Gına getirdin gari ya demek istiyorum ama nerdeee bende o cesaret :)
Çok korkuyorum bırını kırmaktan ama ben bu sefer harap oluyorum
Bide şu var ben ona bir derdimi anlatayım hee deyip geçiyo önemsemıyo. Bende artık anlatmıyorum. Oda anlatmasın dıye bende ona kısa cevaplar verıyorum.
He , yaa , Tüh gibi.Hastayım derse geçmiş olsun. Doktora git gibi ama kadın dakıka başı hala kolum ağrıyo , göbeğim ağrıyo , bacağım ağrıyo .. İlk başlarda üzülüyordum ama bu kadarda fazla . Ağrıyorsa çalışma ben napim ama dimi !
Sırf bu kadın yuzunden işimi değiştirmekte istemıyorumNapicam beeenn
Offf rahatladım ya . Keşke şunları yüzüne söylesemm.
Okuduğunuz için teşekkürlerr
İşimin olmadığını görüyor. Kış aylarında nisana kadar yatıyoruz nerdeyse.. Sadece bazen mail yazıyorum dıyorum.Telefon vs ile oynamak yerine çok yoğunum işim var diyin
Ben bitek mavili şalını gördümNe biliyon belki gizli satanistim benSiyah şal örttüğüm güne denk gelmiş demek ki
Okadar katı değilim ben ya.ohoo baştan tavrını koyacaktın ya, iş yerıne başladıgım andan beri muhattap olmadım onlarla, adlarını bıle bılmıyorum hiç dönüp de bakmam.
Ben bitek mavili şalını gördümYoksaa sen evdekı kedını kötü işlerine alet etmek için mi beslıyorsun
Ya buz gibiyim buzzz.. Normaldede çok sıcak kanlı değilimdir.Benden önceki çalışan bayan benim odamı dingonun ahırına çevirmiş.Ben geleli 14 ay oldu oda süt liman :)) ben istemezsem odama yakın arkadaşım bile giremez. Çözüm çok basit ; istikrarlı bir şekilde soğuk davranmak.Bunu anlamayan insan olmaz merak etmeyin
Orası işyeri Güzin abla köşesi değil!!
8 saat konuşmak mı işyerınde telefonlarada bakıyorum. Müştteri konuşmayı uzattığında biraz sert konuşuyorum kapattırmak için hiiç dayanamıyorum yaaynısından bende de var.
bütün gün kendine konuşacak birilerini buluyo.
bi de bağıra bağıra konuşur.
hiçkimseyi bulamazsa arar çağrı merkezleriyle kavga eder.
hiç unutmuyorum geçen yaz tatile gitmek için antalyadaki tüm otelleri tek tek arayarak fiyat alıp günler boyunca kesintisiz telefonla konuşarak pazarlık yapmaya çalışmıştı.en son bi tanıdığın yerine ben ayarlayıp gönderdim de öyle kurtuldum o muhabbetten.ne yaşadığımı bi ben bilirim.abartısız bi insan 8 saat telefonla konuşur mu ya kesintisiz?
ben böyle şey görmedim, ne biçim insanlar bunlar.
bazı günler eve bu yüzden kamyon çarpmış gibi gidiyorum.
sinirimden ağlamamak için zor duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?