- Konu Sahibi pembe dusler
-
Ogretmen sikayet hatti gibi biseymi.bilmiyorum aydinlatirsanizota b*ka bimere aranmasına karşıyım ama bimeri arayın gitsinbir çocuğun okuldan soğuması kadar kötü bir şey yok
Beden derside tenefuste ogrencilere verilmis.yani biz yetiskinler icin beden yada tenefus cok onemli olmasada onlar icin onemli oluyor.ve tenefuse cikmayarak 42 kisilik ogrenci enerjilerini atamadigindan birbirine giriyor inanin.oglum coktakiyor bu cezalara ondan uzuluyorum bendeebiraz basit anlatmissiniz ama bazen çocuklar kendi aralarinda konusmakla kalmiyorlar. zaptetmek cok cok olabiliyo.. sussuz birakma olmamış. ama onun disinda ben yanlis goremedim.
Cocuklar ilkokul 4 ogrencisi.9 yasindalar.tenefus bi kac gundur var ama araliklarla verir bu cezayi.beden kafasina gore 2 hafta 3 hafta okul acildi acilali 1 kere beden yaptilar.malum cocuklar beden dersini cok severler.ama onuda yapamiyorlar valla sasirdim bendee napsamTenefüs ve beden dersine çıkarmaması o günlük mü sürekli mi sürekli degilse normal ama sulukları toplaması değişikkaç yaşında bu çocuklar çocuklarla uğraşmak kolay değil ama cezada belli bir yere kadar
Evet oglum okul sonrasi sinirli huysuz oldugunu farkediyorum bu cezalardan sonra.yalniz anlayamadigim diger velilerden cit cikmiyo.koyun gibiler.tek ben sivrilip kotu olucamSanırım bayan öğretmen.
Şikayet edin.asla düşünmeyin basın şikayeti.
İlkokul öğretmenimden ne çektik sınıf olarak.
Kocasıyla kavga eder bize sataşır.
Çocuklarının sorunları sınıfta.
Kayınvalidesi yemeğe gelcek akşama ne pişirsem vsss..
5 sene çektik.
Sonra lise fizik öğretmeni
Kocası aldattı diye okuldaki bütün kızlara düşman.
Sınıftaki kızları aşşagılama vss vss..
Bayan öğretmenmi dedim aslaa.
Çocuğum 1.sınıf erkek ve yaşı oturmuş olucak dedim ve öylede yaptım.Atatürk gibi bir öğretmenimiz var ve çocuğum okulu sınıfı dersi seviyor.en önemlisi okuldan mutlu geliyor.bu tarz bayan öğretmenlere asla taviz vermeyin çocuğunuzu bu insanlara harcatıp mutsuz etmeyin.
Konustuk esimde bende.bi cene var masallah dersi dinlemiyolarmis konusuyolarmis vs.konusur susmaz bide sabit fikirDisiplin verecek diye çocukların psikolojisini bozuyor kadına bak sinir oldum.
Şikayet edin önce müdüre sonra bimere.
Öncesinde bizzat uyarın isterseniz.
Mudurle konussam yeterli olurmu acaba.annemde kopek kopegi isirmaz diyor konuyu gecistirirmi mudur.yani hocanin az kulagini cekse yeter degilmiiSivrilin kötü olun.
Ne kaybeder ne kazanırsınız bi düşünün.
Bizim zamanımızda öğretmen hattı bimer böyle özgüvenli aileler yoktu.
Okul öğretmen değiştiririm çocuğumu böyle psikolojisi bozuklara harcatmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?