- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi pembe dusler
-
Biz tam ucIlk cocugum oldugu kanisina nerden vardiniz? Bence siz bilip bilmeden cevap vermeyin. Ogretmen ya da bir baskasiyla problem yasiyor olmaniz ona hakaret etme hakki vermez size. Sizin uslubunuz hep buysa kusura bakmayin da karsinizdakinden de cok saygi ve anlayis beklemeyin bence. Hepinizin cocugu cok muhtesem zaten eminim
Ceza vermemek lazım çocuk hata bile yapsa hata yaptığını soylemeyecez aferin deyip hak verecez velinin birisi bana böyle akıl vermişti saolsun bir de çocuğu okuma yazma bile bilmediği halde karnesine bütün notlarını çok çok iyi ver babası kızar diye tembihleyen bir veli vardiBen şunu merak ediyorum, velilere göre o cezayı verme bu cezayı verme, hangi ceza verilsin sizce?
Himmm bu yontem cok ilgincmis. Demek hatasini bile soylemeyecegiz. Himmm peki boyle yetisen cocuklar buyuyunce ne oluyorlar acaba kral kralice falan mi?Ceza vermemek lazım çocuk hata bile yapsa hata yaptığını soylemeyecez aferin deyip hak verecez velinin birisi bana böyle akıl vermişti saolsun bir de çocuğu okuma yazma bile bilmediği halde karnesine bütün notlarını çok çok iyi ver babası kızar diye tembihleyen bir veli vardi
Ben 1. sınıfım, kaç tane veli geldi bana ceza verin hocam, teneffüse çıkmasın, bilmem kaç sayfa yazdırın diyeCeza vermemek lazım çocuk hata bile yapsa hata yaptığını soylemeyecez aferin deyip hak verecez velinin birisi bana böyle akıl vermişti saolsun bir de çocuğu okuma yazma bile bilmediği halde karnesine bütün notlarını çok çok iyi ver babası kızar diye tembihleyen bir veli vardi
Ben şunu merak ediyorum, velilere göre o cezayı verme bu cezayı verme, hangi ceza verilsin sizce?
Geçen sene sınıfta ufak bir değerlendirme testi yaptim 2. Sınıf öğrencisi kağıdı annesine götürüp imzalatması gerekiyor çocuk getirdi kağıdı kendisi imzalamış defalarca sordum kim imzaladı diye hala beni kandırmaya calisiyo.dusunun yani daha 2. Sınıfa gidiyor bu çocuk. Ve annesini aradim çocuğun yanında kadın da şok oldu cezasını verin dedi. Bende çocuğa teneffuse çıkmama cezası verdim 2 gün boyunca. Bunu duyan başka bir sınıftan bir veli geldi bana akıl veriyor hocaaaammm onlar daha çocuk böyle ceza olmaz yanlış yapıyorsun bla blaa.. üniversite sınavına gir sonra eğitim fakültesini kazan sonra 4 sene eğitim al bitir sonra kpssye çalış kazan atan sonra da git yıllarca doğuda evinden uzakta çalış ondan sonra gel bana akıl ver dedim. Kadin o kadar bozuldu ki ayy hocam haklisiniz aslında falan demeye basladi. Yani gerçekten bazı veliler çok saygısız olabiliyor genelleme yapmiyorum tabi ki ama nasıl ki bir doktorun işine karismiyosa kimse öğretmeninkine de karismamali.. neden herkes bu hakkı kendinde görüyor anlamıyorum.herkes uzman bir tek öğretmen cahil zaten.Ben 1. sınıfım, kaç tane veli geldi bana ceza verin hocam, teneffüse çıkmasın, bilmem kaç sayfa yazdırın diyeO yüzden buradaki akılların nereden geldiğini merak ediyorum. Neyse ki böyle her işime karışan veli yok. Benimkilerin tek derdi sınıf nasıl daha iyi olur, neler yapabiliriz.
Şikayet etmek yerine gidip öğretmenle bu konuda konuşupmayı deneseniz en iyisini yapmış olursunuz.Yani dilekce yazsam malum ogretmen beni anlarsa sikayette bulundugumu ogluma davranisi nasil olur.yada notlara karnede haksiz bi mudahale edermi bunu bilemiyorum..acisini cikarir belki diyorum .dilekceye yanlis isim yazsam olurmu kafadan sallasam
bence de aç, ben de merak ediyorum nedir önerilerValla tam konu accam artık diyordum Koalina sen benden önce sordun.
Yok ben yine sorcam konu açıp şikayet şikayet hiç bir cezayı begenmezler.
Ben sorcam nasil cezaları ya da çözüm önerileri var disiplin adına.
Tüm velileri beklerim buyrun..
Konu Sahibi susuz bakmak dediğiniz o an 1 derslik elinden almıştir.
Tüm gün olduğunu sanmıyorum.
Ha tüm günse haklısınız ilk işiniz her şekilde öğretmenle görüşmek olmalı bu arada..
Benim 1. sınıf öğrencim yapmış, 2 yine iyi.Geçen sene sınıfta ufak bir değerlendirme testi yaptim 2. Sınıf öğrencisi kağıdı annesine götürüp imzalatması gerekiyor çocuk getirdi kağıdı kendisi imzalamış defalarca sordum kim imzaladı diye hala beni kandırmaya calisiyo.dusunun yani daha 2. Sınıfa gidiyor bu çocuk. Ve annesini aradim çocuğun yanında kadın da şok oldu cezasını verin dedi. Bende çocuğa teneffuse çıkmama cezası verdim 2 gün boyunca. Bunu duyan başka bir sınıftan bir veli geldi bana akıl veriyor hocaaaammm onlar daha çocuk böyle ceza olmaz yanlış yapıyorsun bla blaa.. üniversite sınavına gir sonra eğitim fakültesini kazan sonra 4 sene eğitim al bitir sonra kpssye çalış kazan atan sonra da git yıllarca doğuda evinden uzakta çalış ondan sonra gel bana akıl ver dedim. Kadin o kadar bozuldu ki ayy hocam haklisiniz aslında falan demeye basladi. Yani gerçekten bazı veliler çok saygısız olabiliyor genelleme yapmiyorum tabi ki ama nasıl ki bir doktorun işine karismiyosa kimse öğretmeninkine de karismamali.. neden herkes bu hakkı kendinde görüyor anlamıyorum.herkes uzman bir tek öğretmen cahil zaten.
Açtım bile bakalım neler gelecek :)bence de aç, ben de merak ediyorum nedir öneriler
Benim 1. sınıf öğrencim yapmış, 2 yine iyi.
Anne getirdi bana kağıdını benim 0 yazdığım yerlerin yanına 1 koymuş 10 yapmış
Anne de üzülmüştü bana şikayet etti.
Çocuklar iyi de, veliler ayrı bir alem. 30 öğrencim olacağına 60 tane olsun ama hiç veli görmeyeyim razıyım gerçekten.
Beden derside tenefuste ogrencilere verilmis.yani biz yetiskinler icin beden yada tenefus cok onemli olmasada onlar icin onemli oluyor.ve tenefuse cikmayarak 42 kisilik ogrenci enerjilerini atamadigindan birbirine giriyor inanin.oglum coktakiyor bu cezalara ondan uzuluyorum bendee
Dilekceye yanlis isim yazmayi dusunuyorsunuzYani dilekce yazsam malum ogretmen beni anlarsa sikayette bulundugumu ogluma davranisi nasil olur.yada notlara karnede haksiz bi mudahale edermi bunu bilemiyorum..acisini cikarir belki diyorum .dilekceye yanlis isim yazsam olurmu kafadan sallasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?