- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi pembe dusler
-
Bu kadar katı cezalar mı normal geliyor size 2 üç haftalık cezalar susuz bırakma bunlar ne demek ya hani vicdanınızSizin anlattığınız cezaları asla haklı bulmuyorum ama şöylede bir durum var. Ben çalışıyorken derslerine girdiğim sınıflarda 45 öğrenci vardı. Ve bu kadar öğrenciye hakim olup aynı zamanda birşeyler öğretmeye çalışmak çok zor. Kaç kere sesimin kısıldıgını bogazımın agrıdıgını bilirim ben. Velilerle konuştgumuza kendi çocugundan akıllı ve uslu öğrenci yoktur. Bunu sizin için söylemiyorum kesnlkle yanlış anlamayın ama böyle düşünen çok anne babalar var.
Sınıfta bazı uyarılar ve ceza sistemi olmalı bana göre. Hiçbir öğrenci sadece otur yerine demekle oturmuyo yada yapması gereken sorumluluğu yerine getirmiyor.
Önce müdüre şikayet edin, gereken yapılmazsa daha büyük makamlara gideceğinizi de gayet ciddi bir tavırla belirtin. Çocuğunuzun arkasında durun. Geçti artık eti senin kemiği benim dönemleri. Kimse benim çocuğuma ceza veremez. Burnundan getiririm hayatı.Hanımlar benim derdim oğlumun öğretmeni.kadin ceza vermekten xevkmi alıyor ne.sanki öğrencileri dizginleyemedigiiiçin direkli hakka giren cezalar veriyor.halbuki bu onun problemi.mesela çocuklar sessiz olmaz çok konuşurlarsa 2 hafta 3 hafta ceza beden dersine çıkmama cezası.bi kaç öğrenci sulari yere dökmüş bütün sınıfı dahil ederek sularını toplayıp susuz bırakma cezası.derste konustuklari icin gunlerce tenefuse cikmama cezasii.yani oglum cok uzuluyo ve ogretmene kiziyo.napsam benmi abartiyorum cocugu okula giden anneler ozellikle siz beni anlarsiniz.bi akil verin.mudure dilekce yazmayi dusunuyorum.dikkate alinirmii sizce.napmaliyim
Katılmıyorum, sizin göreviniz ceza vermek değil. Çoğu anne baba çocuğuna kıyamazken siz ceza vermemlisiniz.. Tabi çoğu anne babaya göre herkesin evladı akıllı usludur.. Çünkü herkesin evladı değerlidir. Öyle de olmalıdır.. Siz dersinizi anlatırsınız. Dinlemeyen olursa velisi ile konuşursunuz. Sınıf öğretmeniyseniz o yaştaki çocukları kütüphane havasındaymış gibi zaten susturmanız mümkün değil.. O yaştaki çocukların gürültü yapması, aralarında konuşması, yaramazlık yapması vs çok normal ve de bence olması gereken şeyler... Bu arada benim çocuğum falan oldugundan yazmadım. Sadece ilkokulda doğru cevabı bilemediğim için öğretmenimden sürekli tokat yediğim için yazdım. Benim ailem cahildi gidip haddini bildiremedi. Yıllar sonra ben on u arayıp bulmak istedim Vefat etmiş. Hakkımı helal etmiyorum tabi ki. Çünkü psikolojimin bozulmasına ayrıca da hergün okuldan dersten korkmama neden oldu... Bugun çocugum olsa bırakın dayağı, öğretmeni ceza verse süründürürüm.Sizin anlattığınız cezaları asla haklı bulmuyorum ama şöylede bir durum var. Ben çalışıyorken derslerine girdiğim sınıflarda 45 öğrenci vardı. Ve bu kadar öğrenciye hakim olup aynı zamanda birşeyler öğretmeye çalışmak çok zor. Kaç kere sesimin kısıldıgını bogazımın agrıdıgını bilirim ben. Velilerle konuştgumuza kendi çocugundan akıllı ve uslu öğrenci yoktur. Bunu sizin için söylemiyorum kesnlkle yanlış anlamayın ama böyle düşünen çok anne babalar var.
Sınıfta bazı uyarılar ve ceza sistemi olmalı bana göre. Hiçbir öğrenci sadece otur yerine demekle oturmuyo yada yapması gereken sorumluluğu yerine getirmiyor.
Bir sınıf öğretmeni olarak;Hanımlar benim derdim oğlumun öğretmeni.kadin ceza vermekten xevkmi alıyor ne.sanki öğrencileri dizginleyemedigiiiçin direkli hakka giren cezalar veriyor.halbuki bu onun problemi.mesela çocuklar sessiz olmaz çok konuşurlarsa 2 hafta 3 hafta ceza beden dersine çıkmama cezası.bi kaç öğrenci sulari yere dökmüş bütün sınıfı dahil ederek sularını toplayıp susuz bırakma cezası.derste konustuklari icin gunlerce tenefuse cikmama cezasii.yani oglum cok uzuluyo ve ogretmene kiziyo.napsam benmi abartiyorum cocugu okula giden anneler ozellikle siz beni anlarsiniz.bi akil verin.mudure dilekce yazmayi dusunuyorum.dikkate alinirmii sizce.napmaliyim
Bana bu hem basliginiz 'delirttin beni hocaa' yok 'kopek kopegi isirmaz' sozleriniz falan cok saygisizca geldi, kotu de olsa karsinizdakinin ogretmen oldugunu unutmayin lutfen (her ne kadar ulkemizde degeri dusurulmeye calisilsa da ogretmenlok gercekten fedakarlik isteyen bir meslek) Bir ogretmen olarak verdigi cezalar bana cok abartili gelmedi, tek abartisi cezayi tum sinifa vermesi, sadece hatali olan ogrenciye vermeli evet. ogretmenle konusup sonuca varamadiysaniz idareyle konusursunuz zaten baska sikayetler varsa bu konuda idare birseyler yapar. Zannettiginiz gibi tum mudurler ogretmenlerini korumazlar malesef. eger siniftaki diger veliler bu durumdan memnunsa sizin sinif degistirilebilir.Mudurle konussam yeterli olurmu acaba.annemde kopek kopegi isirmaz diyor konuyu gecistirirmi mudur.yani hocanin az kulagini cekse yeter degilmii
Küçücük yaşta ki çocuklara adaletsizlik nedir onu öğretmeye çalışıyor olmalı bu bilinçsiz cahil öğretmen.Hanımlar benim derdim oğlumun öğretmeni.kadin ceza vermekten xevkmi alıyor ne.sanki öğrencileri dizginleyemedigiiiçin direkli hakka giren cezalar veriyor.halbuki bu onun problemi.mesela çocuklar sessiz olmaz çok konuşurlarsa 2 hafta 3 hafta ceza beden dersine çıkmama cezası.bi kaç öğrenci sulari yere dökmüş bütün sınıfı dahil ederek sularını toplayıp susuz bırakma cezası.derste konustuklari icin gunlerce tenefuse cikmama cezasii.yani oglum cok uzuluyo ve ogretmene kiziyo.napsam benmi abartiyorum cocugu okula giden anneler ozellikle siz beni anlarsiniz.bi akil verin.mudure dilekce yazmayi dusunuyorum.dikkate alinirmii sizce.napmaliyim
Valla henüz çocuğunuz yok yolda sanırım.cocugunuz büyüyüp okul çağına gelsianlarsiniz beni.cocugun okulda mutsuzsa biseyde şikayetçiyse sende huzursuz oluyorum.okulun çıkış saatini dort gözle bekliyosun.ogretmense ona göre davranacak.ogretmen diye olelimmi çocuğum öğretmenden tabiki daha kıymetli.saygi duyulacak insan değil ki bu şekilde kizmisim başlık atmisim.bilip bilmeden yargılamak nede kolay ..Bana bu hem basliginiz 'delirttin beni hocaa' yok 'kopek kopegi isirmaz' sozleriniz falan cok saygisizca geldi, kotu de olsa karsinizdakinin ogretmen oldugunu unutmayin lutfen (her ne kadar ulkemizde degeri dusurulmeye calisilsa da ogretmenlok gercekten fedakarlik isteyen bir meslek) Bir ogretmen olarak verdigi cezalar bana cok abartili gelmedi, tek abartisi cezayi tum sinifa vermesi, sadece hatali olan ogrenciye vermeli evet. ogretmenle konusup sonuca varamadiysaniz idareyle konusursunuz zaten baska sikayetler varsa bu konuda idare birseyler yapar. Zannettiginiz gibi tum mudurler ogretmenlerini korumazlar malesef. eger siniftaki diger veliler bu durumdan memnunsa sizin sinif degistirilebilir.
Ilk cocugum oldugu kanisina nerden vardiniz? Bence siz bilip bilmeden cevap vermeyin. Ogretmen ya da bir baskasiyla problem yasiyor olmaniz ona hakaret etme hakki vermez size. Sizin uslubunuz hep buysa kusura bakmayin da karsinizdakinden de cok saygi ve anlayis beklemeyin bence. Hepinizin cocugu cok muhtesem zaten eminimValla henüz çocuğunuz yok yolda sanırım.cocugunuz büyüyüp okul çağına gelsianlarsiniz beni.cocugun okulda mutsuzsa biseyde şikayetçiyse sende huzursuz oluyorum.okulun çıkış saatini dort gözle bekliyosun.ogretmense ona göre davranacak.ogretmen diye olelimmi çocuğum öğretmenden tabiki daha kıymetli.saygi duyulacak insan değil ki bu şekilde kizmisim başlık atmisim.bilip bilmeden yargılamak nede kolay ..
Valla henüz çocuğunuz yok yolda sanırım.cocugunuz büyüyüp okul çağına gelsianlarsiniz beni.cocugun okulda mutsuzsa biseyde şikayetçiyse sende huzursuz oluyorum.okulun çıkış saatini dort gözle bekliyosun.ogretmense ona göre davranacak.ogretmen diye olelimmi çocuğum öğretmenden tabiki daha kıymetli.saygi duyulacak insan değil ki bu şekilde kizmisim başlık atmisim.bilip bilmeden yargılamak nede kolay ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?