demek istediği aslında ne?

Bu adamla fiziksel ve duygusal birleştirmeyi gerçekleştirdin mi?
Eğer ikisini de gerçekleştirdiysen (özellikle fiziksel) biraz akıllı kadın ol. Hiiç düşme üstüne. Bak sana tıpış tıpış gelecek ve birden yapışacak. Ama baktın 3 gün geçti 5 gün geçti hiç arayan soran yok. Sen ara ve nasılsın de. Sesini duyduğun için memnunsan teşekkür et. Herhangi bir şey sor. Ona uzun uzun anlatmaya kalkma ama. Bırak da sana hissettiği duyguları kalmış mı için de anlasın. Hep biz kadınların arada bir zamana ihtiyacı olduğunu sanırız ama erkekleri biraz daha tanıyın diyorum.
Başka şeylerden şüphen olmasın. Olursa bana yazabilirsin:)

gayet bağlıdır bana belki yapar yapmaz dmyrm aldatrr paşa paşa ama hepp en derndymdr...bunun çok ii bilincindeym..amaa üff inanımlaz koyduu hç bekmydmm

bunaldım çok abartysn herşei kötü tarafından düşünysn hep negatf bakysnn bişeylern nedenini hep kendnin bildiğini düşünysnn benm söledklermin altında hep bşeyler arıyorsun anlatıyorum kendii tarafına çekiyorsun hiç bişe yapmıyorum hala bişeyler yapıyomuşum gibi düşünüyosuun bıktım bıktırdın güven olmadan nasıl olucakk vs vs...en sondaa seni özlemek istiyorum..????

Son düzenleme:
seryul,neden harfleri yok ediyorsun yazarken.
yazdıklarını anlamak için,bir daha,bir daha, okuyorum.
kısaca bahane bulmuş.
senle buluşmak istememiş.
daha farklı planları var demek ki...

yasakmış buraya yazmam :) ama yine de söyliyeyim

kendimden biliyorum ve neredeyse bütün erkekler böyledir. nasıldır? bir erkek şu saydığın şeyleri, yani onun sana söylediklerini, yeri gelir bir an da unutur. sanki onlar hiç olmamış gibi düşünür. en sonda seni özlemek istiyorum diyebiliyorsa eğer seni hala seviyo demektir. sevmese böyle demez. o kadar şeyi sayıpta son lafı seni özlemek istiyorum oluyosa hiçbişe bitmemiş demektir.

ama bütün bunlar senin elinde. saydığın şeyler bi erkek için gerçekten çok sıkıcı şeyler. kızlar ne kadar olumsuz, eksik tarafları görmek isterse erkeklerde o kadar olumlu olmak ister.

bence kendini biraz daha olumlu kıl, anında unutur tüm olanları

hmm muhtemelen sız erkek uyesınız CADIARZU

bana kalırsa birbiriniz üzerine fazla yoğunlaşmışsınız.. sanki birbirinizin haricinde farklı hayatlar yaşamıyormuşsunuz gibi geldi.. biraz daha onu serbest bırakmalısın bence.. ve çok fazla üzerine düşme derim.. biraz kendi kendisine kalıp duydularının samimiyetinden ve derecesinden emin olmak isteyecektir.. ona bunun için zaman tanımalısın

erkeklerin var böyle dangalak lafları..bi laf atıyorlar ortaya sonra da ben öyle demek istemedim sen nasıl almak istiyorsan öyle alıyorsun dediklerimi deyip sıyrılmaya çalışıyorlar
muhtemelen sık görüşmenizden fazla hoşnut değil
o nedenle o görüşmek istemedikçe siz adım atmayın..madem özlemek istiyo özlesin beyfendi

bana kalırsa birbiriniz üzerine fazla yoğunlaşmışsınız.. sanki birbirinizin haricinde farklı hayatlar yaşamıyormuşsunuz gibi geldi.. biraz daha onu serbest bırakmalısın bence.. ve çok fazla üzerine düşme derim.. biraz kendi kendisine kalıp duydularının samimiyetinden ve derecesinden emin olmak isteyecektir.. ona bunun için zaman tanımalısın

aynen öyle işte dk dk haberdarız o da öle ama sanırım ben biraz daha fazlaa..:S paranoyaklık yapıyorum bazen sonrada üzülüyorum ama işte sonucu bunlar oluyor..güvenmeyi öğrenmek zorundayım..

erkeklerin var böyle dangalak lafları..bi laf atıyorlar ortaya sonra da ben öyle demek istemedim sen nasıl almak istiyorsan öyle alıyorsun dediklerimi deyip sıyrılmaya çalışıyorlar
muhtemelen sık görüşmenizden fazla hoşnut değil
o nedenle o görüşmek istemedikçe siz adım atmayın..madem özlemek istiyo özlesin beyfendi

evet galiba birazda onlar biizim baktığımız taraftan bakamıyorlar...öle olmasa sanırım 10 dk sonra çok özledm diyip düzeltmez..:(:(:(

olabilir..herşey olabilir..sık görüşyrz evet 1 gün aralıklarla belki ve bende birazz üstüne düşüyorum napıyorsun nerdesn şeklnde aslında ilkşkimizin şekli bu...güvenmyrm hiç kimseye güvenmyrm...ve bana ilk defa böyle bşey söyledi..sonra düzeltmeye toplamaya çalştı ama söyledi..napmam gerektiğini bilmyrm.canım acıyo...
bence sorunun cevabı bu yazının içinde saklı
çok fazla içli dışlı olmuşsunuz
çok sıkmayın derim ben herşeyi oluruna bırakın
sizi sevmese hiç gelmez di biraz zaman tanıyın üzerine de çok düşmeyin

aynen öyle işte dk dk haberdarız o da öle ama sanırım ben biraz daha fazlaa..:S paranoyaklık yapıyorum bazen sonrada üzülüyorum ama işte sonucu bunlar oluyor..güvenmeyi öğrenmek zorundayım..

bence paranoyalığı br kenara bırakıp en özel en güzel duyguları paylaştığın kişiye senin de tabirinle güvenmeyi öğrenmek zorundasın.. bu şekilde hem karşındaki insanı kasarsın hemde şekil a da görüdüğü gibi üzülürsün canım :(

Back
X