pardon o zaman belirtin liste halinde ne tip yorumlar hoşunuza gider ona göre yazalım.
bu tarz yaklaşımlar pek hoşuma gitmiyor hoşunuza gidermişcesine..yinede tşkler
pardonda niye hoşuma gitsinki.senin sevgilinle ayrılman yada ayrılmaman,buluşman yada buluşmamanın bana ne gibi faydası olur
madem konu acyosunuz görüşlerime saygılı olun benim görüşüm bu
ne demeliydim sizin hoşunuza gitmesi için?
saygı duymuyor değilim sizinle aynı fikirde olan çoğu kişi yorum yazdı ama ben sizin tarzınızın hoşuma gitmediğini açıkladım sanıyorum..
bundan sonra tavrımı siz belirleyin ben ona göre yaparım yorum
" Bugün gelmek istemedim çünkü seni özlemek çok özlemek istiyorum"..
Aslında ne istiyo???
belasını :)
şaka bir yana tatlım açık ve net bir şekilde o gün seni görmek istemediğini söylemiş"Bugün gelmek istemedim "diyerek ana niyeti ortada .nedenini bilemem tabi ama bir şekilde başka bir şey daha cazip gelmiş ona.yorgundur yatıp uyumak istemiştir,yola dahi verecek parası yoktur vb vb bir çok sebep olabilir ogün gelmemesi için.bu tarz cümlelerde herzaman; çünkü,ama,fakat gibi bağlaçlardan önceki cümle esas neden ve niyeti bildirir.(bu bilimsel bir gerçektir canım hatta ikna ve satış teknikleri gbi derslerde öğretilir)bu bağlaçlardan sonraki kısım ise seni üzmemek için söylenen bahanelerdir.yani hikaye kısmı.
sana bir abla tavsiyesi onu çok sıkmamaya çalış ve olabildiğince eğlenceli ol yani yanında sıkılmasın,şaşırt onu ve lütfen zekanı küçümsemesine izin verme.hazırcevap ve külyutmaz biri olduğunu hissettir sende anında geri mesaj atarken.
şahsen sevgilim bana bu mesajı atmış olsaydı espriyle karışık anında ona şunu yazardım
"özlemek yoktur ey sevgili az votka vardırşimdi o önündeki kadehi hemen bitiriyor ve yanıma geliyorsun :)" tatlı sert ama bir o kadar külyutmam ben, havası verir karşındakine yada küçümse
" ya sen de haklısın; hep huzur hep huzur nereye kadar dimi?mazoşist sevgilim
bunlar şimdi aklıma gelenler.genel format buna benzer olmalı-tecrübeyle sabit canım-
canım bak gecenin bu saatinde bu kadar çok şey yazdım sen de uygula ama yoksa daha da gelmem topiğine ona görelmaz:
görüşürüz canım tekrar
22 yaşındayım..
beni delirten tek şey belirsizlik bişeyler olduğunu hissdp ne olduğunu bilememem..ya çözülecek ya nedeni bulunucak..benim savaşım kendimle galiba...
daha yasınız kucuk boyle seylerle yormayın kafanızı oluruna bırakın hayatınızda guzel seyler olur zamanla =)) iş ve okul yasantınızı ılerletın gerısını de zamana allaha bırakın derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?