demek istediği aslında ne?

*SeRYuL*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
148
0
96
Samsun
" Bugün gelmek istemedim çünkü seni özlemek çok özlemek istiyorum"..

Aslında ne istiyo???

ben ilk kısmına bakardım bugun gelmek istemiyorum tamam birdaha hic gelme..ya bu erkek milleti ne kadar tuhaf anlamak cok guc..siz cokmu sık gorusuyorsunuz ozlemeye fırsat kalmıyor diycem ama oyle bile olsa bu laf gene denmes

senden sıkıldım biraz uzak duralım duygularımı bir gözden geçireyim olabilirmi sence

'Fazla görüştük galiba birazcık sıkıldım senden,görmezsem özler miyim diye denemek istiyorum.'

evet bencede sikilmis ama guzel bir sekilde yazmis. duygularindan emin degil.. Ustune dusme ama su var insan sevdigini yanindaykende ozler 'ki!!!

güven olmadan ilişki yürümez birbirinizi tüketirsiniz arkadaşına güvenmemek için sebeplerin varmı

başka işim var ama sana söyleyemediğim bişey (mesela arkadaşlarla halı saha maçına gidicez) o yüzden böyle bişey uyduruyorum. demek istemiş...

ben hiç hoşlanmadım bu cümleden. bencede gelme çünkü bende seni özlemek istiyorum derdim ben.

Bu adamla fiziksel ve duygusal birleştirmeyi gerçekleştirdin mi?
Eğer ikisini de gerçekleştirdiysen (özellikle fiziksel) biraz akıllı kadın ol. Hiiç düşme üstüne. Bak sana tıpış tıpış gelecek ve birden yapışacak. Ama baktın 3 gün geçti 5 gün geçti hiç arayan soran yok. Sen ara ve nasılsın de. Sesini duyduğun için memnunsan teşekkür et. Herhangi bir şey sor. Ona uzun uzun anlatmaya kalkma ama. Bırak da sana hissettiği duyguları kalmış mı için de anlasın. Hep biz kadınların arada bir zamana ihtiyacı olduğunu sanırız ama erkekleri biraz daha tanıyın diyorum.
Başka şeylerden şüphen olmasın. Olursa bana yazabilirsin:)

Eğer ikisini de gerçekleştirdiysen (özellikle fiziksel) biraz akıllı kadın ol. Hiiç düşme üstüne. Bak sana tıpış tıpış gelecek ve birden yapışacak. Ama baktın 3 gün geçti 5 gün geçti hiç arayan soran yok. Sen ara ve nasılsın de. Sesini duyduğun için memnunsan teşekkür et. Herhangi bir şey sor. Ona uzun uzun anlatmaya kalkma ama. Bırak da sana hissettiği duyguları kalmış mı için de anlasın. Hep biz kadınların arada bir zamana ihtiyacı olduğunu sanırız ama erkekleri biraz daha tanıyın diyorum.

" Bugün gelmek istemedim çünkü seni özlemek çok özlemek istiyorum"..

Aslında ne istiyo???

eğer sebepsz yere söyledi ise sana söylemediği bir işi vardır
. çekindiği için aklında senin hoşuna gidecek bir şey söylemek istemiş
sırnaşık şey

Back
X