demek istediği aslında ne?

Nişanlımla aynı iş yerinde çalışıyoruz.Gün içinde birbirimizi uzaktanda olsa görüyoruz.Her akşam birlikte bişey ler yapmak istiyor.3 ay sonra evlenecez..Bende hemen hemen her akşam dışarda vakit geçirmekten çok sıkıldım.Evimde ayaklarımı uzatım dinlenmek istiyorum bazen.Geçen akşam dedim bunu nişanlıma bu kadar sık görüşmeyelim biraz özliyelim birbirimizi...

Sevgilinizde benle aynı duyguları yaşıyor olabilrmi acaba
CADIARZU

"bgn gelemiorum ama buna da bi kapak uydurmam gerek...o da bu olsun"

Son düzenleme:
bu lafı bende kullanırım bazen bilmiyorumkismile

kötü bi niyeti olduğunu düşünmüyorum,sevgilimle birbirimizi özlediğimiz zaman daha tutkulu oluyoruz o yüzden görüşmelerimiz birkaç gün geciktimi hiç sorun yapmayız..

o kadr kötüyüm kii delirmek üzereyimm bu içimdeki hisler hiç hayre alemet deill!!ben hissttm mi çıkıyo yaa biliyorum ben yine nasıl bu kadar güçsüz oldum beni hastaneye kaldırırlar bu sefer...benim AKLIMMM nereyeee gittiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne oluyor yahu?akannehir
Anlamadım..
Görüşmek istemeyen bir erkek için mi tüm bu fenalaşmalar,baygınlık geçirmeler?:ecrin_bebek:

Canım bence biraz sıkılmış bunu söyleyen. En güzel yol sende kendini öyle bir geri çek ki özlemek nasıl oluyormuş görsün

belkide ama kaç seneden sonra ilk defa duyunca yakıyo yıkıyo..uzak durmak biraz kendme dönmem gerek sanırım..

sizde kendızın bıraz gerı plana cekın cok ılgılı olmayın ben daha cok sevıyorum ozluyorum der cok ılgılı olursanız tecrubeyle sabıttır gerı teper .. erkek kaybetme duygusunu yıtırdıgı an vay halınıze o yuzden 2 dusunun bır davranın kaydirigubbakcemile5

senden ayrılmak istiyorum ama emin değilim biraz dusuneyim demek istemiş:delphin:

çok sık görüşüyosanki buluşmalara biraz daha aralıklı yapalım manasında Demiş bence yani hergün degilde haftada 1gibi kötüye yoramadım özlemek istiyo özlem güzel bir duygudur sürekli görüşenlerde konu kalmıyo zamanla konuşmaya

bu tarz yaklaşımlar pek hoşuma gitmiyor hoşunuza gidermişcesine..yinede tşkler

Bi konu acmıssınız ve gelen yorumlara acık olmak zorundasınız.
Ayrıca sizin ayrılmanızdan arkadasın cıkarı ne olabilir ki?
Bence de ayrılmak istiyo gibi..

Bi konu acmıssınız ve gelen yorumlara acık olmak zorundasınız.
Ayrıca sizin ayrılmanızdan arkadasın cıkarı ne olabilir ki?
Bence de ayrılmak istiyo gibi..

bu zamana kadar gelen msjlardan hangi birisine bu şekil bi yorum yazmışım pardonn aynı düşünceyi paylaşan 10 kişi daha olmuştur neden öyle hoşnut olamdığımı anlamak çok mu zor!!!::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:delphin: böyle bi ifadeye hacet nee empati yapılsın anlayışlı olunsun isterdim..bu kadar...

Back
X