demek istediklerinizi icinizden soylemek..

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Hani insanin demek istedigi cok sey olur ama diyemez, sonra icinden karsisindaki insana demek istedigni catit catir soyler. Ama icinden, sessiz konusmak, sessiz cigliklar. Bazi insanlara demek istedigim okdr cok sey var ki aslinda bo firsatini bulup diyecegim diyorum kendi kendime. Yuzyuze gelince hicbirini diyemiyorum. Demek istediklerim fazla kalp kirici yada kavgaya yonelik birsey degil ama demek istedigim insanlar cok alingan biliyorum. Uste cikcaklar ve konu buyuyecek ve ben hayatimda hic kavga etmemis bi insanim. Sesler yukselince bile ben konusurken sesim titrer, kalbim carpar felaket hemde ve hic kendimi savunamam hakkimi ariyamam. Hersey guzelikle iyilikle hal olsun diyorum, insanlar biraz kendi akil etsin kendi dusunsun diyorum. Kucuk cocuk degiller sonucta diyorum bu devirde standard olan birsey diyorum ama yok kütük sozunu tersten okusaniz yine kütük. Aman huzurlari kacmasin sus, aman bardak tasmasin sus kimsede demiyorki onlarda haddini asmasin. Valla herkes ederi kadar aslinda ama ben yapamiyom iste. Kimse kirilmasin uzulmesin ama kendi kendimi mahvediyorum..

Hani insanin demek istedigi cok sey olur ama diyemez, sonra icinden karsisindaki insana demek istedigni catit catir soyler. Ama icinden, sessiz konusmak, sessiz cigliklar. Bazi insanlara demek istedigim okdr cok sey var ki aslinda bo firsatini bulup diyecegim diyorum kendi kendime. Yuzyuze gelince hicbirini diyemiyorum. Demek istediklerim fazla kalp kirici yada kavgaya yonelik birsey degil ama demek istedigim insanlar cok alingan biliyorum. Uste cikcaklar ve konu buyuyecek ve ben hayatimda hic kavga etmemis bi insanim. Sesler yukselince bile ben konusurken sesim titrer, kalbim carpar felaket hemde ve hic kendimi savunamam hakkimi ariyamam. Hersey guzelikle iyilikle hal olsun diyorum, insanlar biraz kendi akil etsin kendi dusunsun diyorum. Kucuk cocuk degiller sonucta diyorum bu devirde standard olan birsey diyorum ama yok kütük sozunu tersten okusaniz yine kütük. Aman huzurlari kacmasin sus, aman bardak tasmasin sus kimsede demiyorki onlarda haddini asmasin. Valla herkes ederi kadar aslinda ama ben yapamiyom iste. Kimse kirilmasin uzulmesin ama kendi kendimi mahvediyorum..

sen içine atmaya devam edersen erkenden gidersin, karşındaki haksızsa söyle

Bende senin tam zıttınım. İçimden geçeni anında söylerim. Kazanan her zaman ben oldum

Yanlis anlamayin zaten hep oyle olur. Bende hep kaybeden hep kotu olan hicbirsey yapmamis olan
Tatlım bu dünyada biraz yırtık olacaksın. Şu çekingenliği üstünden at silkin biraz. Yapabilirsin bunu

Tatlım bu dünyada biraz yırtık olacaksın. Şu çekingenliği üstünden at silkin biraz. Yapabilirsin bunu
Gercekten elimde olan birsey degil, yapamiyorum. Nazimin gectigi insanlar var onlara yapiyorum ama asil onlara yapmamam gerekiyor. Tam tersi yani..

"Aman sus sus, tadımız kaçmasın " diye diye Ali Rıza Beye inme indirdi dertten Hayriye Hanım.:KK45:

Şaka bir yana, ben içime atıp üzüleceğime, lafı söylerim karşı taraf üzülsün. Hayat sessiz çığlıkmış, bilmemneymiş için çok kısa. Bencil ve güçlü olmak lazım biraz.

"Aman sus sus, tadımız kaçmasın " diye diye Ali Rıza Beye inme indirdi dertten Hayriye Hanım.:KK45:

Şaka bir yana, ben içime atıp üzüleceğime, lafı söylerim karşı taraf üzülsün. Hayat sessiz çığlıkmış, bilmemneymiş için çok kısa. Bencil ve güçlü olmak lazım biraz.
Aynen Ali riza beyi mahvettiler:KK61:

Kizim sende ama otleksin diyeceksin simdi ama ne bencilik yapabiliyorum nede umursamamazlik. Bazen salagin onde gideniyim. Bazi fedakarliklar eziklik kisiliksiz oluyor ama yinede yapiyorum. Niye bilmiyorum

Ben konuşma esnasında ağzıma gelen bişey varsa söylerim. Eğer çok sert bişeyse de biraz yumuşatıp da söylerim böylece hem kalp kırılmamış oluyor hem de içimde kalmamış oluyor. Gerçi içimde kalsa ne olacak? Ben böyle şeylerin üzerinde pek duran bir insan değilim yani şunu söyleseydim keşke ya da onunla karşılaştığımda bunları söyleyeceğim falan diye düşünmüyorum hiç. Kimse için laf biriktiren bir insan değilim. Ben birşeyi söylediysem söylemişimdir, söylemediysem söylememişimdir. Keşke şunu deseydim diye düşünmem çünkü demediysem, o an öyle uygun gördüğüm için dememişimdir. Bu kararım hep benim yararıma oldu. Kendimden şöyle bir örnek vereyim: ben yurtta kalıyorum ve bu sene oda arkadaşlarımla çok sorun yaşadım, odamı da değiştiremedim. Ama onlarla sadece 2 kez falan kavga ettim, tartıştım ve ne olduklarını çok iyi çözdüm. Koca sene boyunca sinir olduğum, ağzıma geleni söylemek istediğim o kadar çok zaman oldu ama sabrettim, hiç laf sokmaya kalkmadım, hiç terslemedim, söylemedim bişey. Hep kendimi telkin ettim, bu senenin sonunda bunlara söylemek isteyeceğim ne varsa söyleyeceğim, hatta güzel bir kavga edeceğim diye. Ne zaman ağzıma kötü bişey gelse "şimdi sırası değil, sene sonunda söylersin" diye kendimi dizginledim. Sene sonu geldi, sene sonunda söylerim dediğim hiçbir şeyi söylemedim. Hiç de içime dert olmadı, iyi ki zamanında da söylememişim, ağzımı ve kendimi bozmamışım onlar için. Hayatımda ilk defa bu derece kötü konuşmak istedim ve hepsini erteledim. Hiç dert olmadı ama dert olmuş olsaydı telefon eder ve öyle bile söylerdim, hiç umrumda olmazdı.

Son düzenleme:
Bende hep içimden konuştuğumu sanıp saydırıyorum bir bakıyorum dışımdan söylemişim seda sayan gibi hissediyorum bazen kendimi öyle dobra öyle mahalli :KK33:

Küçükken ben de öyleydim o zamanlar kendimi içten söyleyerek geliştirmişim farkında olmadan simdi henüz 20 yaşındayım, dışarıdan bakan sessiz sakin bi kız der ama bana bulastilar mı fena yaparım :KK53:

Bence zamanla aşarsın bu durumu birden olmuyor bu tur seyler :KK16:

içine atmakta bir yere kadar insanlarda hastalıklar böyle şeylerden oluyor.

Boşver içinde neyi düşünüyorsan onu söylemek her zaman daha iyidir. İçinde kalıp sıkıntı yapacağına açık açık konuş, herşeyin ortada olsun. Biriyle bir derdin varsa eğer, bu sadece sana yük olmamalı.
Ya amaaaan bana ne diyip boşvereceksin ya da söyleyip rahatlayacaksın.
Ben genelde söylerim, ancak söylemezsem de karşımdakini umursamıyorumdur. Bana yaptığı kötülük canımı acıtmıyordur. Ki genelde acıtmaz :D uyarırım ve susar izlerim, artık gerisi çok da fifi. Takmamak lazım çok fazla, insanları çok dikkate almamak lazım, seni üzen ya da kıran biri senin için çok da önemli değildir düşüncesinin savunucusuyum ben :)

Gercekten elimde olan birsey degil, yapamiyorum. Nazimin gectigi insanlar var onlara yapiyorum ama asil onlara yapmamam gerekiyor. Tam tersi yani..
bende önceden senin gibiydim canım. tatlı dil yılanı deliğinden falan çıkarmıyor. bu dünyada kötü olacaksın. şu an ben öyle kimseye iyi davranmıyorum. herkese hak ettiği biçimde davranıyorum. artık etraftan parazit yapamıyolar. sende ilerde anlarsın ama bu gidişle sağlığından olursun

Bende aynısıyım ama içinde bitiktirirsen daha çok yıpranıyorsun birak karşındaki üzülsün birazda eğer haklıysan.

Back
X