Hani insanin demek istedigi cok sey olur ama diyemez, sonra icinden karsisindaki insana demek istedigni catit catir soyler. Ama icinden, sessiz konusmak, sessiz cigliklar. Bazi insanlara demek istedigim okdr cok sey var ki aslinda bo firsatini bulup diyecegim diyorum kendi kendime. Yuzyuze gelince hicbirini diyemiyorum. Demek istediklerim fazla kalp kirici yada kavgaya yonelik birsey degil ama demek istedigim insanlar cok alingan biliyorum. Uste cikcaklar ve konu buyuyecek ve ben hayatimda hic kavga etmemis bi insanim. Sesler yukselince bile ben konusurken sesim titrer, kalbim carpar felaket hemde ve hic kendimi savunamam hakkimi ariyamam. Hersey guzelikle iyilikle hal olsun diyorum, insanlar biraz kendi akil etsin kendi dusunsun diyorum. Kucuk cocuk degiller sonucta diyorum bu devirde standard olan birsey diyorum ama yok kütük sozunu tersten okusaniz yine kütük. Aman huzurlari kacmasin sus, aman bardak tasmasin sus kimsede demiyorki onlarda haddini asmasin. Valla herkes ederi kadar aslinda ama ben yapamiyom iste. Kimse kirilmasin uzulmesin ama kendi kendimi mahvediyorum..