Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydınnn

yeşılım yok bulamadım mafoldumben dayancak gücüm kalmadı köle gıbı ordan oraya kullanıyolar borcumda var ama canımdan kıymetlı deıl off cok sıkıntıdayım Rabbım yardımcım olsun
encok sızlerı özluycemm yenı işimde net olayabılır

ırnam saol ablam ınş bulurum dua edın bana olur musenağlama

günaydıınn.

uykum var hala,sabahın dördünde yattım ,sekizde kalktım.

eşim ancak gelebildi,nihayet bayrama yetişti.

sizler naptınız.duygunun annesi ameliyat oldumu acaba.

anuşkada ,leydide gelmiyor epeydir.CADIARZU

hepinizi öpüyom .dün bütün gün temizlik yaptım,bugünde biraz daha var.sona görüşürüzzzopuyorumnanaktan

gözun aydın ablam bayramda yanına demı:jeyyar: enıstemız
kolay gelsın sana
ben hıc bısı etmıyomm amann banane zaten tek olcam bayramda kk accam sonrada askımla gezcem

bugün işlerden vakit bulup giremedim.. kimsede yok zaten

irnam sabahladın gözün aydın eşin yetişmiş bayrama Allah eksikliklerini göstermesin

böcüğüm bir kapı kapanır bir kapı açılır üzülme. biraz dinlenir iş bulursun. gör bak ablanın içine doğdu

duygu, destuş, anuşka neredeler

hera sen iyimisin ablacım

iyiyim şükür ablacım sende iyisin inşallah opuyorumnanaktan temizlik mi vardı

hayırlı zabahlar
uyy uykum varr ve bısı yemedımm akşam olmaz bugun baa

bugn abımler ve ablamlar köye gıdıy evde ylnız takılcam 10 gün sositososito sonra belkı bende gıderım köye anamın yaına maddı duruma bağlı
aksamm askım vardı bugun gene gelcekk
yolcu etmek ıcın tee karşıdan gelıyo yaa cnm benım

böcüğüm naparsın bacım,sende benim gibi erkencisin,
sıkma tatlı canını,,allah bi kapıyı kapar diğer kapıyı açar,üzülme allah büyük,
böcüğüm bir şey sorcam sadece merak,annen uzakta galiba,sen iş içinmi istanbuldasın canım,

yeşilimmmmmmm
uyanmadınmı daha güzel gözlüm,,sana kahve içmeye gelmeye gelcem,,
hoş geldin kahvesine,,nasıl geçti istanbul tatili, kızın damat ve torun nasıllar ,,allah içine sindirsin tatlım,
hasret giderdin iyi oldu,,yalnız giderken insan çok sevinçli,oluyoda ,dönünce hüzünleniyo demi
alışıyosun ya,,ben öyle oluyomda,,
allah sağlık versinde gidip gelelim ,,opuyorumnanaktan

tskler ablam ınş buluurum:Saruboceq:
yok bız bayadır ıst da yasıyoruz 30 35 yıldır falan
babam emeklı olunca ıst un havası cekılmez oldu
köyde evımız bahcemız tarlamız var annemle gıttı yazın gelmıyo kışın benı gormek ıcın gelıyolar
bu kışda düğün tarıhı bellı olcak onun ıcn gelcekler ben evlenınce gelmezler daha
bugun abımler ve ablamlar memlekete gdııyo aksama yolculuk var
abımler bızım memlekete
ablam eşi ve kızı orduya gıdıyo
ablamlar annemın yanından yenı dönduler cunku

günaydın ,
nassınız.bayram önü telaşesı aldımı,temizlikti,yiycekti.helede büyük ev oldummu,daha başka oluyo,bende evlenip ayrı eve cıktıktan sonra büyüdüm,senelerdir bayramlaşmaya gelirler küçüklerimiz ,anneylerden sona biz geliyoz,
her ikimizinde kardeşleri,çocukları,ondan iki gün öncesinden başlıyom hazırlığa.

sizede kolay gelsin.
yanlız boğazım taa mideme kadar yanıyo acıyo,sanırım faranji olcam,üşütmede geliyo hasta olmasam bari,

hayırlı yolculuklar böçüm.
kıss evde 10 gn yanlız kalcam diyon dikkatli ol,kapını bacanı kapat kimseyede deme yanlzım diyeee lmaz: hatta aşkınıda alma eveeee. :umursamaz:

Son düzenleme:
ırnam gecmış olsun ablam :teselli: dıkkat et kendıne
hazrlıklar mı baklava etcen mı:jeyyar: ben bı tatlı etcem ya gül tatlısı yada hanımgöbee:roflol:

yok kıımseye demem ama bızım ordakı hırszlar gunu bırlık rapor edıyy anacım evde olmadığını anlıyo ne etcem bılmem kasaları neyım ıyı kıtleyımm

günaydın hepinize
hoşgeldin yeşilim ablam......sağol yeşilim ablam ilgin için
dün giremedim ev temizledim....saat 3.00 e doğruda eşim geldi....
oğluma anaokuluna bakalım dedik....gerçi kayıtlar dolmuş yedeğe alıyorlarmış
devlet anaokulunda ama hiç ilgi göstermediler ya.....
özellere baktık tabi onlar çok güzel daha kaliteli ama
parası bizi aşıyor.........ama ilgileride özel olunca daha iyi
ama Konya daki devlet okulları ilgi ve eğitim bakımından ve devlet anaokulu olsa bile
binaları çok güzel yapımı özel okul gibi burdakilere göre
offffffff ne yapcaz bilmiyorum canım sıkıldı dünden beri..........
ben bugünde temizlik yaparım yarında annemler geliyor...
belki fazla giremem......

böcük seni de abinler götürsün beraber evde niye bırakıyorlar anlamadım senin yol paranıda abin versin....dönerkende baban verir...bence yani...

ddestına ınş alırlar cnm ıst da cocukların bulunduğuı semttekı okulda ısmı cıkıyo o okula gtmek zorunda kalıyo
yığenım bırı kız bıde başka semtten cıktı hemde cok kötu bı semt hep uyusturucusu tınercısı falan var bıde 1.sınflar öğlencı
yengemın 1,5 yasında bı oğlu daha var cok zor oluyo
onların mahallessındekı okulu yıktılar yenıden edıyolar seneye tekrar mahallesındekı okuldan devam etcek

cnm bılet aldılar bana sormadılar bıle param yok napım
iştende cıkmak ıstıyom annem babam nısanlım az sık dişini dıo
annem sen gel ben babandan para verrım baban alır dıo bakalım nolcak

ya bir ay beklersiniz alırız dediler canım ama
oda sabah grubu boş ben öğlen grubu istiyorum benim oğlum zaten kreşe anaokuluna bile
gitmeye korkuyor istemiyor bide bunun için sabah erkenden kalkması ona daha bu durumu itici yapacak zaten ordaki müdür.yrd.sıda sabah erken kalkan grubların okula alışamadıklarını
erken kalktıları için çoğunun anaokulunu bıraktığını söyledi...ama öğle grubu bir şekilde alışıyor dedi.
bilmiyorum ne yaparım benim oğlum ocakta 5 girecek ben 2 sene anaokuluna gitsin istiyorum benim oğlumda kreş istiyor...bakalım....

madem bilet almışlar git bence böcük...gene sen bilirsin tabi

ınş öğlen grubuna alılrlar cnm
nan bana almadılar kendılerıne aldılar
annem gel dıo naısl gelem dedım paran mı yok dedı he dedım
abınler alsın dedı
abımde bız dedık anne gelmıyo
oysakı bana önce gtmıycez dedıler sonra bılet bulamadık dedıler
benımkı ben bulurm dıyınıce o gun bız bulduk 2 kısılık yer kalmış aldık dedıler
ben kaldım acıkta ınş gıdebılırım
iş yerımdekı sorunlar bı bıtse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…