Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

fotoları merakla bekleyeceğim duygu...düğününe de gelebilmeyi isterim inşallah. buradan destuşum da gelir keyfe bak...
Allah hepimizin gönlüne göre versin...iyi ki bu bölümde buluşmuşuz ne güzel bir bütünlük oldu.
şu anda destuş ve duygu varsınız iyi geceler... çok öptüm

tamam ablacıgım ........ay utandım valla.....resımlerı yakın cekmıştım.....desenlerı net görünsün dıye.......
onlarda dev gıbı oldular..........

destım saolsun guzel yureklım.......

yeşilim ablacıgım kına gecemı yaparız........hep beraber......güler egleniriz cok guzel olur valla.......
hem dugunume degıl ankara ugradıgınızdada beklerım şimdiden söyleyım.....

hepinize canlarım benim ,,,Ankara ya yolum da uğruyor akrabaların çoğu orda
oraya da gelirim KOnya ya da düğüne inşallah yeşilim ablamın dediği gibi
gelebilirsek gelirim.O zaman yeşilim ablamı bize de götürürüm annemlere
orda da misafir ederiz..
ayyy çok heyecanlı valla...sonra yeşilim ablamı arabayla gezdiririz...
tabi sen o sırada heyecandan bunların farkına varmassın herhaldeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

ben fotoları sen koyunca ayarlarım canım kolay aslında
image shackte ortada bir aşşağı oku var buton orda 640 çarpı 280 falan yazıyor
tabi ben rakamları attım kafadan
ona basıp en uygunu seçiyorsun..fotoğraflarıda
resim düzenleden yönlerini düzenliyorsun...sen yapamazsan ben gene hallederim
zevkle yaparım yani....

seninaldıklarına bakınca benim de yorgan kaplamamda
çeyizim serilmişti
2 büyük oda çeyiz doluydu bide açmadan koymuştuk çoğunu...Konya nın adetini biliyorsun çeyiz yönünden
ağır biraz...dürüler falan da derken çok masraflıda oluyor...
Allah mutlu etsin tabi önemli olan o...

hepinize mutlu hafta sonları......

Yaa böyle konuya saplama girmek istemezdim ama, görünce dayanamadım,sormam lazımdı,burası Murat Köşk değil mi,Bornova'da?

damlam.he kıss orası nassı bildin :jeyyar: hee hee,gittin demii hadi hadi itaraf ett....

sendemi mantı yedin kııı :dilcikar:.

Güzel hafta sonu diliyorum

Hoşgeldin Firstlayd, Damlasu...Evet Bornova da

ırnam mesajındaki fotoğraflar kötüydü, temizlik yapılması gerekti onun için silindi canım soryy şugırım soryy

umarım hepiniz iyisinizdir...duygunun fotoğraflarına bakmaya geldim ...henüz koymamış ...abinizle yürüyüşe gideceğiz gelince bakarım

Allah hayıra çıkarsın rüyamda topluca gelinime gitmişiz...erkekler bayanlar doluyduk...özellikle destuşu hatırlıyorum onu yakından gördüğüm, tanıştığım için

destuş ne güzel yazmışsın..inşallah yazdıkların olur konyaya gider gezeriz tüm buradaki şugırlarımızla

yine uğrarım şimdilik hoşçakalın

hayırlı hafta sonları opuyorumnanaktan

bugun annemin doğum gunu dolasıyle anneme geldim yazlığa kaydirigubbakcemile2
dün eltiin kınasına çağrılmadım pek keyifsizdim , bi güzel giyinip eşimin işyerine gittim
bana böle akannehir oldu eşim kaydirigubbakcemile3
sonrada eve geldik uyuyakaalmışız odada :bbo: sabah öpücüklerle uyandım :asigim:
işe gitti bende ütü yaptım etrafı toparladım çıktım geldim
burda hava güzel dinleneceğim

damlam.he kıss orası nassı bildin :jeyyar: hee hee,gittin demii hadi hadi itaraf ett....

sendemi mantı yedin kııı :dilcikar:.

ıtiraf ediyim gittim tabi...şakkıdıYok, ben mantı yememiştim,tavuklu salataları çok güzel oluyo,köfte falanda yemişliğim vardır.Ama mantısı güzel oluyosa bir daha ki sefere mantıyı denerim.Sen nerden biliyon Allah'ın Amasya'lısı :uhmranın Murat Köşk olduğunu..(.kötü gelin smaylisi).....

demek öle haa, al sanaa al sana:tomato::dilcikar:hııımm napıyım yediysen :umursamaz: :. bizde burda keşkek yerik,zemuszemus,

kötü gelin smaylisi senden heç hayır yok saten,başka izmirliler varolsunn :dilcikar:sayelerinde öğreniyoz neyin nerde olduğunu sositososito

yeşilim tamam canım,benim resimler iyidi ama olsun duygum okumuştur umarım ,üsülme sen canıımm rüyan hayır olsun inşallah.:teselli:

leydim annecin doğum günü kutlu olsun ,nice sağlıklı güzel yıllar onun olsun.
vay eşini şaşırtmıııışş. haahh arada yapmalı aslında eşlere kim olduğunuzu gösterin kıslaaarrr. kaydirigubbakcemile3

desdina, ne güzel hayal canım inş. gercekleşirde gidersiniz,

böçüm girmemiş bugün,lerenim,duygum,duygusal,heraaa,hepiniz öpem çok çokk opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan ordaki kötü gelinide öpeyim hele bii opuyorumnanaktan

Bende seni öpiyim hadi...kaydirigubbakcemile3 Özledim valla,kötüde olsam ,özlüyom işte .ızmir'e geldinde götürmedik mi seni buralara...Gel bu yaz, gidelim .:lepi:
Bu arada bizim doğumgünü bu hafta yattı...Haftaya inşallah.Senin misafirler geliyo mu?

Son düzenleme:
ben geldım.............

yoruldum cok......sabah fırtına aradı hadı gel dıye.........
yanına gıttım.........beraber kavaltı yaptık.........
vandan geldıgımden beri............annemde rahtsız olunca bir yerlere gidememiştim.........
zaferı turladık destim bilir..........
dışarısı kaynıyor öyle sıcakkı.....evlerde buz gibi valla...........
ben cıkareken annem elime liste verdi.....
şunuda al bunuda al dıye.......
yıne destim bilir..........konyada dürü denilen bir adet vardır........
sözden sonra bıde nişandan sonra yapılır.......
biz nişan istemiyoruz ve gereksiz bir masraf olarak görüyoruz........
neyse sözden spnra dürü yanı cogu yerde bahca olarak gecer........
annem evden bır seyler ayarlamış........
eksikler varmış......havlu gibi.......corap gıbı......ufak tefek şeyler......
kayınvalıdemler persembe gunu ankaray gıtcekler annemde gıtmeden carsam gunu gıdelım dürüyü götürelim dedi......
herkese.....
kayınpeterıme kayınvalıdeme...görümceme bide buyukbabaya......
bohca yapıcak annem......
iç çamasırı.havlu yatak takımı corap........
süslü süslü bohcalara sarıp götürecegiz.....
damada daha özel ve daha cok oluyor.......bi görsenız neler neler ......
fırtınayla bunları aldık......
hafta içi annemle yengem cıkıp .......dayımın eşi........diger şeyleri alcaklarmış.........
allahım ben bu dürü çeyiz işlerinden adetlerden anlamıyorum.......
allahtan tam konyalılar gibi ......herşey ince ince olsun demiyoruz ne biz nede hakanın ailesi......
ailelerin anlaşmasıda çok önemli valla........
abimlerdede öyle oldu gelinimiz ailesi hiç zora sokmadılar dayatmadılar......
neyse ıdsarda bır seyler yedık.....
fırtınanın burosunda kk ya gırdım ama bı şey yazmadım........
yıne cıktık gezdık alaadınde bır cay ıctık......
fırtına kendıne cok guzel bır tunık aldı......
ve eve geldım.......
selamı var fırtınanın........eve gelınce anladım yorulmuşum ....

resım eklıyecem demıştım........ama aksama mısafırımız var.... canımcıklar.....bugün olmadı özurler dılerım................destım ben duzeltmeye calısıyım becerebılırsem tabı olmazsa san emanet artık....

irna ablacıgım ne yazdıgını okuyamadım.........hangısını begenmıştın........dün resımler kocaman olunca kım ne yazdı ınan okuyamadım........

bir daha istesem ....fikrini......ablacıgım.........

hepınızı öptüm......özledım mucukladım..............ay ne yazmısım ama destan olmuş beeeee.

Son düzenleme:
öpüşek valla.bende özledim yaa ..
gelincik,,biliyon sebebini artık msn de pek nadir acabiliyom.izni alıp beyimizden,( kötü oğlan smiley )hemmen girdi cıktı yapıyom işte ...
ahh izmire gitmeyeli kaç yıl oldu,gerci ben hiç izmire gitmedim yaa kısss.tire,kuş adası geri döndüm beni gandırdınız demiiii...senağlama..
peşinize takılamıyom anacım malum sebebten dolayiiiii..:mymeka:
benim misafirlerdende haber yok henüz,güya bu hafta geleceklerdi bakalım.fisfisfis vazgecmedilerse.tel bekliyom.

duygum ben 3. ve 6. nolu takımları beğenmiştim aslında hepside güzel ya,yinede hangisi içine siniyorsa onu al bebeğim.

fırtınayla yorulmuşsunuz bugün,
duygum bizim burdada aynı,yanlız dürü değilde adına yüzük deriz.
aynen anne,baba,varsa görümce,kayın,annane,dede,çok yakın ve samimi hala teyzeye bile bohcalar hazırlanır götürülür.dediğin gibi damada dahada ağır konulur,iç çamaşırından,yatak pijamasına terliğinden traş takımına,iç çamaşırından gömleği ,kazağı,havlusu çorabı vs. konulur.
biz ta aaadapazarına götürmüştük..onlarda sana getiriyor.aslında lüzümsüz bütün bunlar,ben üç kişiydim onlar yedi kişi anladınız demiii

kolay gelsin duygum ufak tefek gibi göürnür ama bayaa tuzluya mal olur.
fırtınaya selam söyle sende opuyorumnanaktan

çarşamba mantı günü oluyo,,mantı nefis ,hemen orda bayanlar yapıyor,,yemeni tavsiye ederim

duygucum bende ,,2 ve 6 cı sıradaki takımları beğendim yinede sen bilirsin sen kullancan çünki
ha bu arada nişanlımısın,,bekar yazıyoda profilinde

aman bende böyle lüzumsuz adetlere sinir oluyom,,gelinle damata alınsın yeter
ne o anaya babaya sülaleye,,boş verin böyle lüzmsuz masrafları,,hele böyle zamanda ne gerek var,,
2 gelin aldım ne onlar ne biz ,hiç bir şey götürmedik,,sözü bile geçmedi,,

Allah hayırlara getirsin rüyanı Yeşilim ablam..
dediğin gibi keşke burdakilerle beraber gitsek gezsek ne güzel olur..
duygu bende bugün yoktum dışardaydım..az önce geldik
yarın koyarsanda resmi akşam koy bari gene bu saatlarde

yada saat kaç gibi koyacaksın söyle ona göre bakalım
çünkü haftasonu gündüz genel de bi yerlere çıkıyoruz...ben gelene kadar kalkar belki resimlerin..

evet güneşciğim bu zamanda çok masraflı bir adet bizde benim düğünümde
dürü istemedik onlarda yapmadı..biz sadece genede anne ve babalara yaptık..
ama abimlerinkinde de anne babalara kardeşlerine yaptık...

Konya da da adet dürü adeti var ama artık çoğu insan
anlayışlı olduğu için istemiyor.ya da karşı tarafın durumu çok iyisi onlar yapsada
diğer taraftan yapması için sık boğaz etmiyorlar...

çarşamba mantı günü oluyo,,mantı nefis ,hemen orda bayanlar yapıyor,,yemeni tavsiye ederim

suuuusss kııısss.yemesin, ,tavuklu salatasını yesin boş ver opuyorumnanaktan

( kötü görümce smiley ) laelaelaelaelae lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…