- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
oğlan yok aksilik benimde pc ye giresim yok.:mymeka:
ne aksi karıyam yaa.aslında bu sıralar hiç bişeyden zevk almıyom.sorun bende heral..attım dışarı kendimi,dolandım ölee.hiç aklımda yokken kendimi annemin yanında buldum.sölemedim tabii.ama niyeyse ayaklarım oraya sürükledi.yeni geldim..kal dedi ama onuda canım istemedi.:sinifsinif:
canım hiç bişey istemiyo..herkezden kaçmak istiyom aslında.bendemi deprasyon cukuruna girdim ne ettim.:uhm:
dün börekle kendimi oyaladım,lerenim onunda hamuruna tuz atmayı unutmuşum.yeyince anladım:sinifsinif:tam pehrizlik olmuş kaydirigubbakcemile3...
ayy siz çoşun haydi hihoyyyt bende seyredemm.a.s
böçüm evlenme kıss napcan evlenipde.ooohh bi başın bi peşiinn ne güseell. :jeyyar:
ayy neyse bakmayın bağa.belkim yarın felan düzelirim.:Saruboceq:
Amanda aman sofralar hazırlanmış, çaylar demlenmiş bizede gelip yemek düşmüş. Bakıyorum herkes erkenci bugün. Tükanı açan hepiniz olmuşsunuz. Hepinizi kucaklayıp öpüyorum kızçelerim.Şeniz
Yine coşalım eğlenelim birdaha gelmiyeceğimize göre dünyaya günümüzü gün edelim.:dance::sm_cool::teytey::teytey:
İrnam ne depresyonu yahu ne işin var depresyonun içinde sana yakışmıyor depresyon.:1hug: Aman hemen çık oradan :mymeka: Bak görümcende çağırıyor ne güzel.:1hug:
Yeşilim iyi bahane olmuş havalar ama ne günahı var dediğin gibi havaların. :1hug:
Fırstlady sanada günaydın canım ne güzel günaydınlar.:1hug:
Böcüğüm sende evlenmemek için bahaneler arıyorsun galiba.:mymeka: Canım her evlilik aynı değilki.:1hug:
Terlikciğim çay hazırsa hemen geliyoruz.kaydirigubbakcemileTeşekkürler.:1hug:
Duygu kızçe yine yok ortalarda hayırdır umarım yaramaz bir durum yoktur.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?