böcük iyi okusa kısım:mymeka:yesınler falla cok tatlu teyzesı
destış ne dıycek nan koca yolarım ben adamı:mymeka:
Böcük biz hedaye veriyomuşuz bende bilmiyodum yeni öğrendim gel sana da hedaye alam hem biz istavritle büyük paluk yapacağız. Daha lezzetli olur. Beklerim canımıniçii opuyorumnanaktan
,zamanın azda ne diye geyikte bizim topiğimizi inceledin,kimin ne nasıl yazdığını öğrendin bi çırpıda çözdün gittin.seninde maşallah bizden kalır yerin yok,abooo ne çenesi düşüksünüz ,hiçmi işiniz gücünüz yok,,boş zamanı çok olan kişiler
böcükmüsün,böcekmisin,sen ve bi,rde kendi rusmudur bilmem ,irna ,
en gevesi sizlersiniz
mahalle karıları gibi bizler kocamızın ne ettiğini yazmıyoruz,aynı yatakta yatıp yatmadığımızı yada eve gelip gelmediğini,biz gayet seviyeli vede şaka mahiyetinde yazışıyoruz kurallar ölcüsünde bilmem anlata bildimmi.irna ,böcök,,türkçemizin içine ediyonuz,topik böle bi topik ama,mahalle karıları gibi konuşmalar,topiğin sahibi bile ne kadar kibarca yazıyo ikiniz,berbat,öğreninde gelin
lerenim ,resimdeki,senmisin,sensen çok asil bir hanıma benziyorsun
bi denelerim, guzularım neler ettiniz. ay ben sizi yimemi hiç.
ben başka yerlere gidemicem bi burda yazcam.
canım sıkkın gızlar vize de eksiklikler yapmışım yine haber geldi ağla ağla bi kaldım yetişmicek diye....içim çok kötü, sizi de üzmemek için girmedim
yine uğrarım hepinizi çok çok öptüm
tamam böcüğümmzemuszemustmm evlenım sızede gelırım
hedıye mı hazr et
afıyet olsun
destiş gelmış:1ninca:
Destina ablam bende çok seviyorum.. Ah Ah keşke yakın olsanız.. Ben size ne balıklar ne ızgaralar yaparımmm:gitme: ay canım çekti sabah sabah.. Şöyle bir mangal olacaktı dumanı tütenCADIARZUbiz de de hediye veririler canım...
balık mı dedinnnnnnnn ben de geleyim mi?cokacimcoook
bayılırım balığa......
Ah ablacım ya. Üzüldüm vallahi inşallah kısa zamanda işlerin yoluna girer de biran önce anneciğinin yanına gidersin :1hug:bi denelerim, guzularım neler ettiniz. ay ben sizi yimemi hiç.
ben başka yerlere gidemicem bi burda yazcam.
canım sıkkın gızlar vize de eksiklikler yapmışım yine haber geldi ağla ağla bi kaldım yetişmicek diye....içim çok kötü, sizi de üzmemek için girmedim
yine uğrarım hepinizi çok çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?