i akşamlar
geçmişi okuma gıbı bı şansım cok pc cok yavaş yada kk anlamadım
ctesı işten cıktım ablamlarla ıstanbul foruma gıttık gezdık ıkı ceyis aldım gene
aksama doğru aşkım geldı maça gıttık
bjklı olarak ezdık geldık:fenerı
aşkımın d günü hedıyesını bjk vermış oldu
arkadaslarla az gezdık askım benı eve bıraktı
o ablasına gıttı orda kaldı
sabah erken kalkıp onun yanına gıttım
uyyuyordu öptum kokladım uyandrdım:jeyyar:
kahvaltı ettık ablası enıstesı eve bakmaya gıttık ve tuttuk:lepi:
ocak gıbı evlenyorum sanırım
k valıdem carsamba gıdıp amelıyat gününü alcak ona göre ayarlıycaz
yarında nıkah işlerımlerının pesınde koşcaz
bıde kontrat ımzalanacak evın resımlerını ceker eklerım sıze
herkesı cok özledım cok cok öptm
dualarınız bızımle olsun Allah yardım etsınde maddı olarak cok zorlanmayalım ınş
ocak gıbı evlenyorum sanırım
k valıdem carsamba gıdıp amelıyat gününü alcak ona göre ayarlıycaz
yarında nıkah işlerımlerının pesınde koşcaz
bıde kontrat ımzalanacak evın resımlerını ceker eklerım sıze
herkesı cok özledım cok cok öptm
dualarınız bızımle olsun Allah yardım etsınde maddı olarak cok zorlanmayalım ınş
[
pasaklım, destuşum hediyeniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
bizim takımdan başka kimseye çıktı mı?
Canlarım bugün öğretmenler günü. Değerli eğitmenimiz Sarissacığım ve Firsladycim sizlerin ve tüm eğitimcilerin gününü kutlarım.vereliniortakturkbayragiŞeniz
http://www.kumru.net/e-kart/ogretmenlergunu/ogretmenler04/ogretmenlergunu04.html
http://www.kumru.net/e-kart/ogretmenlergunu/ogretmenler06/ogretmenlergunu06.html
Canlarım bugün öğretmenler günü. Değerli eğitmenimiz Sarissacığım ve Firsladycim sizlerin ve tüm eğitimcilerin gününü kutlarım.vereliniortakturkbayragiŞeniz
http://www.kumru.net/e-kart/ogretmenlergunu/ogretmenler04/ogretmenlergunu04.html
http://www.kumru.net/e-kart/ogretmenlergunu/ogretmenler06/ogretmenlergunu06.html
Sarissa öğretmenin ve tüm öğretmenlerin
öğretmenler günü kutlu olsun a.s.
ne zamandır gelemedim umarım hepiniz iyisinizdir , bayram haftası olunca epey yoğunluk oldu özlettiniz hepiniz :asigim:
Günaydıııııııııınnnn hihoyyyt
Sarissa ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günün kutlu olsuun a.s.
Günaydınlar... Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. Umarım herkes iyidir... Yaklaşık 1 haftadır işyerindeki bilgisayarımda problemn çıktı. Anakartı yanmış değiştirmeleri tekrar getirmeleri uzun zaman aldı. Ara ara başka bilgisayarlardan baktım ama yazmaya vaktim olmadı yeşilim ablam gelmiş...
Kurs beni çok yoruyor akşamları saat 10 da geliyorum eve yorgun argın hemen yatıyorum. Evden de giremedim:sinifsinif: Onun dışında iyiyim. Ersinle de aramız çok iyi:asigim:
İnşallah hepinizin keyfide yerindedir..
Bugün öğretmenler günü sarissa nın ve tüm öğretmenlerin bu güzel günü kutlu olsuna.s.
Şenizgünaydın herkese....
çok mutlu oldum çekilişde hediye kazanmışım....
sağol lerenim benimŞeniz
sarissacığım canım öğretmenler günün kutlu olsun canım.....
duygusalım mutlu ve iyi olduğuna sevindim canımŞeniz
tünaydın kızlar
öğretmenler gününüz kutlu olsun sarissacığım
böcüğüm, Allah yardımcınız olsun bi tanem ..bak herşey nasıl tıkır tıkır gidecek. eksikler önemli değil hepsi alınır, hediye gelir siz mutlu olun. sakın eksik peşinde koşup üzülmeyin. güzel haberlerini bekliyoruz canımcım
irnam, yok gelmemiş... irnam, duygucum, duygusal, destuş, laydy, güneş, lereenim, böcük buranın müdavimleri hepinizi çok öpüyorum grip salgınına inat:)
:teytey:ohhhh zarifimim sonunda aldınız demek,ayy çokda yakın kıss ben bile heyacan yaptım bak.inşallah canım allah yardımcın olsun,her işinde,üzülmeden kırılmadanzorlanmadan her işiniz olur bitanem yaa.ev işinide gözün aydın,güle güle oturursunuz,içinide doldurmaya allah yardımcı olur inşallah..ayyy sende evli olcan hemi kıssss..:kedi::jeyyar:
sarissaaa,canım
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..a.s.
gelen gelemeyen herkejleri çoooookkkk öptüüümm hanımlaarrr.
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?