selam kızlar da gelmiş
anlamadım şu hediye işini ama
alanlar güle güle kullansın
hem neler aldınız kii,kuzum nerde bu topik.aaayyy neler kacırdım bakın sık sık girip gezinemediğim için..akannehir
layd34 süpriz güzelmiş canım yaa..
gripdenmi.istemiyon..gerci kimseleri öpmeyin ayyyyy.
dün kızım bayılmış okulda,tansiyon 8 düşmüş.
olurmuş hamişlikte.birde karnının üzerine,minicik çocuklar öğretmenimiz öldü diye cığlık cığlığa dışarı cıkmışlar okul içinde.tabii hemen acile götürmüşler.
bugün biraz daha iyiymiş,söylemek istemedim iyi olmadan.
oofff canım orda yaa.ne zor uzaklık.
bayramları bile sevmez oldum gelemediği için.senağlama..hiiiç keyif alamıyoooommm..o,orda tek kocasıylaa..:çok üzgünüm:
irna ablacımm opuyorumnanaktan sarissaaa ablacım opuyorumnanaktan böcükkküm opuyorumnanaktan ladymmm opuyorumnanaktan
irna ablacım kızın okulda bayılmış mı ayy kıyamam ya
şimdi iyi olduğuna sevindim çokk
miniklerde korkmuştur tabi, kızın da mı öğretmen, derste bayılmış sanırım :gitme:
aaa ama bana da abla demişsin kaydirigubbakcemile3
irna ablacığım çok geçmiş olsun
kan şekeri mi düşmüş
hmmm diğer kızlarda diyince :kedi:
dememem mi lazımdı :kedi:
Daha iyiyim lady teşekkür ederim tatlım
Ben Şubat ayından bu aya kadar çok inişler çıkışlar yaşadım, biliyorsunuz. Konulara bir türlü konsantre olamadım
Bazı üyeleri tanıma fırsatım olmadı...ismen biliyorum da....
Bugün şöyle merakla, keyifle dolandım, buluşma haberlerinde pasaklı ile lady nin fotoğraflarını gördüm...Daha önce görmemişim beni affedin.
Pasaklımın, ladymin evlilik fotolarına da baktım. Çok güzeller. Allah bozmasın nazarlardan saklasın. Allah her isteyene nasip etsin inşallah
Biraz bilgi verir misiniz lady, pasaklı ne zaman evlendiniz? ıstanbul da mı yaşıyorsunuz? nerede çalışıyorsunuz? bilmediğim ne çok şey varmış. ama insan sevince merak ediyor işte...
Sarissa ben yokken hakkında bir şeyler kaçırdım mı bilmiyorum. Sen de kusura bakma lütfen. Her birinizi tanımak bana haz veriyor.
yeşilim ,lereenim,leydim,pasaklım,duygum böçüğüm,sarisam
hepinize teşekkür ederim ama benim deli kızz,damadla konuşmuştum.onu zorlamış
beni kandırmış iyiyim üzülmeyeyim diye meğer ardından şiddetli ateş,grib,iştahsızlık ve halsizlik yaşamış.direk domuz gribi tahlili yapılmış.allahtan cıkmamış . tabii öksürüğüde yenilenmiş iycene,dr. hastanede yatıralım dediği halde benim keçi kızım bayram önü diye yatmamış.şimdi yatak döşek evde yatıyormuş.
benim defalarca aramam sonunda ,hasta ses tonunu alabildim.aklı sıra benden kacacak.
aklım onda sığamıyorum biyerlere.
helede daha önce yaşadığımız ateş sorunundan aklım cıkıyor yeniden tekrarlarsa diye
ayy kızlar nolur dua edin nolur yaa.
bu ateşden bebekde etkilenbilirmiş.ooofff allahım nolur her ikisinide bişey olmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
kızım anaokulu öğretmeni,kocası yanında pasaklım.
:asigim:geldım geldımm geç olduda bırazda güç oldu benım pc cok yavaş ılerlıyo
gündüzlerı evdeyım ama iş oluyo temızlık ortalık topla falan
baklavalarımız acıldı annecığım amma yoruldu :asigim:
irnam cok geçmış olsun ablacığım üzülme düzelir ya genel bı salgındandır bıde tansıyonu düşmüş olabılır
ınş bıseycık olmaz
ıkı meleğide Allahım korusun :Saruboceq:
yesılım ablam masallah ne cok olmuş
bızde senın gibi bı ablamızla tanıştığımız ıcın cok mutlu olduk
bundan sonra kötü haberler senden hep uzak olsun ınş
sarıssa sen nasılsın okullardan bısey anlamamakta cok haklısın bende anlamıyorum
yeğenlerım evdeler bazende gıdıyorlar
ablam korkmadığını soyluyo grıpten hıcte hasta olmadı bakalım ınş olmaz kımse
duygum leerenım yesılım ırnam heram pasaklım ladym hepınızı cok sefyommmmmm
duygusal nerde
fırstday ablam terlığım herkesı cok cok öptum
unuttuklarım varsa affetsın Şeniz
yeşilim ,lereenim,leydim,pasaklım,duygum böçüğüm,sarisam
hepinize teşekkür ederim ama benim deli kızz,damadla konuşmuştum.onu zorlamış
beni kandırmış iyiyim üzülmeyeyim diye meğer ardından şiddetli ateş,grib,iştahsızlık ve halsizlik yaşamış.direk domuz gribi tahlili yapılmış.allahtan cıkmamış . tabii öksürüğüde yenilenmiş iycene,dr. hastanede yatıralım dediği halde benim keçi kızım bayram önü diye yatmamış.şimdi yatak döşek evde yatıyormuş.
benim defalarca aramam sonunda ,hasta ses tonunu alabildim.aklı sıra benden kacacak.
aklım onda sığamıyorum biyerlere.
helede daha önce yaşadığımız ateş sorunundan aklım cıkıyor yeniden tekrarlarsa diye
ayy kızlar nolur dua edin nolur yaa.
bu ateşden bebekde etkilenbilirmiş.ooofff allahım nolur her ikisinide bişey olmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
kızım anaokulu öğretmeni,kocası yanında pasaklım.
:asigim:
irnam cok geçmış olsun ablacığım üzülme düzelir ya genel bı salgındandır bıde tansıyonu düşmüş olabılır
ınş bıseycık olmaz
ıkı meleğide Allahım korusun :Saruboceq:
yesılım ablam masallah ne cok olmuş
bızde senın gibi bı ablamızla tanıştığımız ıcın cok mutlu olduk
bundan sonra kötü haberler senden hep uzak olsun ınş
Amin canımcım. emin olun ben de sizlerle mutluyum
annenin ellerine sağlık, kim bilir ne şahane olmuştur o baklavalar.
duygusal nerde
fırstday ablam terlığım herkesı cok cok öptum
unuttuklarım varsa affetsın Şeniz
ben memlekete gidiyorum arkadaşlar
şimdiden hepinize iyi bayramlar...
bayram sonrasında görüşmek üzere... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?