sarıssa bıguzel gezmışsın yaa ohhh
okullarda bu aralar o grıbın adı yok şaşılacak sey
sanırım onada alıştık
hacları kabul olsun darısı benım annemle babama ınş
destış benı öp kokla nan
sevgıye ıhtıyacım varmafoldumben
aaaaa ben günleride şaşırdım iycene ..vallahi siz demeseniz akşam oldu hala pazarda kalmışım..
ayy ,yoğunluktanmı günleri takip edemez oldum.ama tatilede ihtiyacım var yanii hemde eni konu öyle bi varkii,adeta cemberim daralmış gibiyim.
offf gececek inşallah.bugün küçük eltim çağırdı oğlanı yemeğe aldı tabii bizde gittik kayınvalidemide götürdük
ve biliyormusun yeşilim kaynanamın bir sürü menekşesi var.birini aldım getirdim bugün. evleri onlarında sobalı koyacak yerleri olmadığından dağıtıyo.tesadüfe bak hemde üstü çiçek dolu..
senin menekşeleri görünce şaşırdım birden.
örgülerini güle güle kullan,emeklerine sağlık.
çok sağol canım benim oğlan cumadan cıkacakmış 12 sinde teslimmiş.ayy inş. ağzına sağlık.cümlemizin sağlıcakla gitsin gelsin.
bugün tokatta devriye aracını terörüstler basmış 7 şehit 3 yaralı varmış.nasıl üzüldüm nasıll
allah sabır versin yakınlarına .yine ataeş düştü yine yandı yürekler.
allah kahretsin ,yoketsin hepsinide
desdişim benimde vardı buyücek fanusta ,ama misafirimin çocuğu ekmek vermiş..akşama hepsi meftaydıı..mafoldumben..narin canlılar bunlar.bakımı gercekten zor canım yaa.
üzüldüm ama..
sarissacım hoş geldin.
sende çok yoğun gecirmişsin,bayramını ,hac yocularının hacları kabul olsun inş
darısı isteyenlere olur dilerim.
bugünde duygu yok.
.
hepimiz çok çok çok üzgünüz. burada yasak olmasa neler yazar içimizi dökerdik ama yasak işte..
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/179664-kadinlar-kulubunden-sehitlerimize.html
günayydıın,
herkez iyidir inşallah.,dünden buyana beddualar ediyom,inş. o ateşi kendileride yutarlar kısa zamanda.şerefsizler.
ahhh bende gün saymaya başladım,bugün saymasamm üç gün kaldı,cuma gidecekmiş.
sonra girererim yine şimdilik hoşcakalın
ayy fırstladym evt yaa cok ağlıyordu zaten ohh gelcekler sımdık gunlerde gecmez ona
ucaktan korkuyom kızım napem dıo
anne dedım sen bın anlat bana nasıl bişi
bende korkarımda:roflol:
ırnam tez zamanda gıtsın gelsın ınş cnm sağsalım ınş
onun adına çok sevindim güzelim. bir tek oğluşu varmış. onun mürvetini görmek hakkıydı.
ay uçaktan niye korkuyorsunuz ki aslında en güvenli taşıma.ama tabii güvenli bir uçakla. 19 günde bitmek üzere. ev yerleşti mi. ben en çok evi merak ediyorum. dışarı işleri çabuk haloluyor.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?