Lady, yarın doğum günün olduğunu biliyorum facede gördüm...sürpriz yapacaktım olsun yarın kutlaşırız...evet canım zaman hesap zamanı, napalım idare
ayy bende cok sevınıyorum k valıdemı gorcemhihoyyyt
korkuyom işte ya ne bılem :gitme:
yok yerlesmedı ablam persembe mobılyalar gelcek
h sonu halılar alıncak
perdeler dıkılıyo
20sınde ceyısım gtcek ancak ozmn
resım eklerım:lepi:
yarın d gunun muhihoyyyt:jeyyar:
geldimm :lepi:
geçmişi şöle bi gözden geçirdim böcük şaşırmış kocemin kilosuna evet 30 belkide 40 kilo
istanbul turu yaptığıma eşim memnun kalmadı tabi eve varana kadar nerdesin diye çalıyodu telefonum sositososito
destinam balığını temizlikten mi öldürdün vay hain vayy :gitme: temizleme bari pis seviiler demek -tatlicadiarzu-
kocem pazara kadar izinli :lepi: eve gittiğimde eşimi evde görmek beni çok mutlu ediyo :kedi:
ama hiç boş bırakmıyorumdün yerleri süpürttürdüm
bugun yaptıracak bişi bulamadım ama eti indirmiş difrizden et yemeği yapıcakmış kaydirigubbakcemile2
bende sadece pilav yapıcam eve gidince
bugun zor akşam oldu :sinifsinif:
erken de çıkamayacağım işten toplantım var
yarın fırsfladymin doğum günü müymüş :asigim:
şimdiden doğum günü kutlu olsun opuyorumnanaktan
maşallah ablacımm
nıce yıllara sağlıkla ınş
zaman su mısalıde sımdık durdu sankı:sinifsinif:
haklısın yeşilim. hesaplı hareket etmek zorundayız.
ben ağzımdan kaçırdım. evdekiler bakalım ne süpriz yapacaklar merak ediyorum. hiç sırda vermiyorlar. baba kız fısır fısır kulis yapıp duruyorlar.:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile5 senin katılmanı isterdim onlara güzel tanıtmıyorlar güzelim antalyayııııakannehirlütfen seyredip reytink yaptırmayın şunlara, ben hiç bakmıyorum valla. ne güzel kanallar var. dizilere kadar onlara bakıyorum, haberleri takip ediyorum...kendini sinir etme esracım
ne bakıcam be mutfaktan çıkmıyo :umursamaz:eşın nerdeyse benım kadar kılo almışakannehir
masallahh ıyı bakın haa
adam hasta ama sende evde iş mi gösterıyon haın garu:mymeka: dınlensın az nasıl kıyyon
toplantı mı aman hıc cekılmez
saa kolay gelsın
uyy Allah sabır versin ablacım yacanım en güzelini yapıyorsun. ben eşime tabak bile kaldırtamıyordum. hatta birgün çocuklara bakta ben biraz iş yapayım dedim, aman tanrım evi göçerttiler nerdeyse. tabii ben tekrar ev temizlemek zorunda kalmıştım. çalışan kadının işi çok ağırdır. bunu yaşayan anlar. hayat ortak olduğu kadar, ev işleride ortak olmalı.
canım şimdiden teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
pasaklım oralarda buralardabende daha dün 20 yaşındaydım...vay gidi günler vay
lady34 kocanın kıymetini biliyorsun bu arada aferin canım
pasaklı nerelerde bilen var mı?
epinizi öpüyom şugırlarım benim
first ladym nice yıllara canım..
ladym he kıss öyle oldu herhal pis seviyolar bunlar demekkaydirigubbakcemile3
kocan iyi kilo almış benim koca almış..nasıl alıyorlar ya
eşime diyom benden mi çalıyon kiloları ben niye alamıyom diyom gülüyor..
bakarız çeyizine böcük
ayy ben bu Antalya yemekteyiz de ki erkek bozması erkek gibi durmuyor lar
nedense bu yarışmaya katılan herüfler hep ayy lı mayy lı konuşuyorlar ben bile o kadar kıvıramam konuşurken nasıl erkek bunlar:mymeka:
neyse onlara ve şu gülşenmi nedir denen yaşlı hanıma sinir oldum
herşeyi biliyor geçinirler ya ayyyy ne s,nir oldum:mymeka::1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?