Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydın hanımlar ,
böcük günaydın,,,evini ziyaret ettim güle güle otur ablacım,çok güzel bence,,önemşli olan mutluluk ,mutlu ol yeter ,gerisi boş ,opuyorumnanaktan/B][/U][/COLOR]

GÜNAYDIINN,
çiaamm evini gördüm kıss buda güzelmişyaaa..bende sandım berbat bişiii.
yok yok güzel pencereler yeni tabanda güzel.,ee mutfakta iyi hoş nesi varmış kiii.lmaz:eşyalarla dahada güzel olur o,,bak gör.içine siner..canım güle güle otur inş. allah ağzınızın tadını bozmadan..a.s.:1hug:

Günaydın şugırlarım

böcüğüm evini ablalarıyla da paylaşırmış sağol. evin güzel ben de çok beter bi şey bekliyordum..Allah sindirsin canımcım....sen bi de döşenince gör bak ne hoş olacak.

günydın ablacım hatta tunaydın
nasıl oldu enıştemız:hulya:
ay sızlerle paylaşmamda nasıl rahat ederım bılmem
aksama esyalı halini eklerım:asigim:

fotoları sevinçle bekliyorum şugırcım...
Enişten iyi...yüzünde olduğu için hava alıyor daha çabuk iyileşiyor. teşekkürler. çok mucuk yolluyorum sana

sağol irnam, sen nasılsın ...oğluşundan haber alıyorsundur
bu gün burada yağmur var. ara sıra güzel, özlediğim bir hava

Canlarım merhaba hepinizi mutlu gördüm sanki. opuyorumnanaktan

Böcüğüm güle güle sağlıkla,mutlulukla, huzurla otur canım benim.:1hug: Gayet güzel bir ev. Senin cici eşyaların dahada güzelleştirecek evi. Nasıl olsa senin değil memnun kalmazsan başka bir eve çıkarsın . İnşallah kendi evini daha güzel alırsın canım. Eşyalı halini dört gözle bekliyeceğim.

Bende bugün mutfaktan çıkamadım bir türlü onuda yapayım, bunuda yapayım derken baktım ikindi olmuş. Şimdi po... yer görüyor.a.s

Diğer kızçeleri merak ettim. Uğramamışlar umarım herşey yolundadır.:1hug
:

İrnam askerinden haber varmı.?:teselli:

Yeşilim eşinin daha iyi olduğuna sevindim.:teselli:

Terlikcim nerelerdesin hoş geldin:1hug:

terlık h geldın nerelerdesın yahu baya özledık senı

leerenım Allah razı olsun ablacığım mobılya ve beyaz esyalarım geldı resmını cekmış nışanlım ama akşam buraya yuklemedım geç oldu saat
bende bugun eklerım dedım

İrnam askerinden haber varmı.?:teselli:

Yeşilim eşinin daha iyi olduğuna sevindim.:teselli:

Terlikcim nerelerdesin hoş geldin:1hug:

Hoşbuldum şu pc varya şuuu pc mahvetti beni kasa yine gitti... Geldi çok şükür. Bende hemen yazmaya başladım zaten. Ayrıca yoğunluk çocuğun okul vs .. misafirler geldi gitti , ben gezmelere gittim, görme engelli kzımız ünversiteyi kazandı onun kitap okumalarına gidiyorum vs vs vs benim işim hiç bitmez (bitmesinde gerçi ) Allah sağlık versinde... Sizleri de unutmuş değilim canlarım benim...

Böcüğüm benim Allah tamamına erdirsin inşallah tatlım gördüğüm kadarıyla 2 foto görebiliyorum da çok şeker... ay ay sevgidir o yuvayı güzelleştiren... :teytey:

bir saatliğine misafrim geldi,torunuma bişeyler getirdiler sağolsun cıtır cıtır şeker şeyler.
hemen gittiler ama.
yeşilim ,lereenim.
askerim dün aramadı,en son aradığında yeşillenmişler bazı şeyleri parayla veriyorlarmış.giyilen içlik,palaskayı bile şaşırdım akannehir.öylemi oluyordu.yemeklerde güzel değilmiş.ona üzüldmedim desem yalan olur.ama yüzüne iyi oluyo sana diycem..nasılmış benim mis gibi yemeklerime burun kıvırıdı sıpa.:dilcikar:

bu hafta sonu büyük bir ihtimal kızın yanına gidebilirim. bende.

terliğim,kızına sevindim canım hangi bölümü tutturdu.allah kolaylık versin.

çiçaam ben gördüm beyaz eşyalarını kısss güzelmiş.güle güle kullan.

neyse şimdi dışarı cıkcam ,dün ilaçlarım yoktu siparişle geliyor,onları almaya gitcem.
akşama görüşürüz.

irnam heryerde anaların yaptığı yemekler aranır
ben bıle yengemın yemeklerınden yemedığım olurdu
oysa aynı mutfak aynı tencere ama annem ayrı bı lezzet koyardı içine
bak duygulandım yaamafoldumben

ayy saol ablam beğenmene sevındım:kedi:

hayırlı akşamlar. ben bugün keyifsizim nedense. sabahta kalkamadım bir türlü. öğleye kadar uyumuşum. hala bitkin vaziyetteyim. yemeğimi yer yemez tekrar yatarım.
böcüküm hayırlı olsun yeni evine baktım canım. allah içine sindirsin bebeğim. gayet iyi.
irnam, lereenim, yeşilim, güneşcim, terlikçim hepinizi öptüm.
diğer arkadaşlarımızıda öptüm tabii.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…