hee heee bak yine girdim benden kacamassınıııızzz. :jeyyar:
ama çok yoruldum çooookkk.sigara içmek için az bi oturdum.bugün sabahtan başlandı.anam düğün ettim bu kadar yorulmadım beyaaa.
oyyy bacaklarııııımmm.
bu gece 23.00 de el sallıycaz .güle güle gitsin gelsin inş.
ahanda yine ziiiiiiiiiiiillllllllllllllll.
günaydın dün gelemedım üzgün bıgun gecırdım
evımızı su bastı
heryer mafoldu
yenı evlere baktık sevmedığım bı evı tutmak zorunda kaldık gecıcıde olsa
o eve gtmek bıle ıstemıyorum:sinifsinif:
ıykı ablam
ama bu evı sevmedım baksana
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu-147.html
iyi akşamlar kızlaaar.
beş ayda olsa,artık bir asker anasıyım. kaydirigubbakcemile3
dün gece saat 24.00 da mahalllece,akrabalar,arkadaşları eşliğinde yolcu ettik.
ağlatmaya çok uğraştılar ama inadına gülümsedim,hatta otobüse bindi,bir ara askerime herkez ona bakarken bende nannik yaptım.naniknanik.kısa kestim ama kimse görmesin diye.üzüldüm sanmasın deli oğlan.napıyım herkez gibi oda vatani görevini yapacak.
allah ağlatmasın demii.niye boşuna ağlayım.özlücem tabikii.uzakta okudu.aylarca görmesem bile sesini hergün duyardım.şimdi onuda duayamıycam bir müddet.alışkındım,sonra sonra sesini duyma krızlerim başlarsa hiç şaşmam da yanee..
ilk gecesi,napıyodur acaba.kimlerle karşılaşcak.ayy allah iyilerle karşılaştırsın inş.
yaa kızlar şaka maka yavaş yavaş da meraklanmaya başladım bile haa..yatağını yerini benimsicekmi,evinde yemek masasını bile koklayan biri olarak,orda yemek yiyebilecekmii..tuvalete bile giderken hiç erinmeden,tüm kıyafetlerini cıkartırken orda ne yapacak ayy ne yapacak hemi yaaa.çok titizdi çoookkk...
allahım tüm askerlerimizi yüzüne baksın .içinde benimkinide :Saruboceq:
ruhsal,fiziksel,sağsağlim hayırlı teskereler nasip etsin inşalllah..
böçüm üzüldüm canım yaaa.evide sevmiştin.iyiki eşyalar içinde olaraktan olmamış.
neyse bundada vardır bi hayır canım.allah gönlüne göre versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?