Girebilme şansını küçümseme Destuşum. Hayırlısı olsun İnşallah.
Temiz Kalplisin umarım herşey gönlüne göre gelişir..Dualarım seninle
ben de girerken biraz zorlandım
sarissa annenin iyi olmasına sevindim canım
aynen katılıyorum yazdıklarına lady.....
hepinize iyi geceler
sarissacım ben tahmin ettimde diyemedim. aynı sorun bende de var. tansiyonum yükselince burnum kanar. gıdasına çok dikkat etmeli. sonra stresten uzak durmalı canım. zaten dr. nelerin sakıncalı olduğunu söylemiştir. diyet listesi ve ilacını vermiştir sanırım.
bu arada iyiki burnu kanamış. allah etmeye beyin kanamasınada sebep olurdu. gözünüzü korkutmak istemem ama çok dikkatli olsun. çok büyük geçmiş olsun anneciğine canım.opuyorumnanaktan
Kızçelerim merhaba. Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
Destinam ne güzel bak rüyan çıkmış. Umtsuzluğa kapılma lütfen neden olmasın.Böyle diyerek şansını öldürme. Bakarsın güzel haberi en kısa zamanda burada verirsin.:teselli:
Firsllaydm sana katılıyorum. Üniversite mezunu gençelerimizin çoğu ya işsiz yada mezun olduğu alanın dışında işlerde çalışmak zorunda kalıyorlar yazık onca emek .
Sarissacığım senin adına sevindim. Biraz dikkat iyi olur. Tekrar geçmiş olsun canım. :teselli:
Böcüğüm hoş geldin özledikŞeniz. Hadi bakalım 2 gün kaldı demek. Daha iyi heyecan olmaması.:1hug:
Duygu kızçem, Duygusalım, Lady34, Pasaklım, Terliğim, Güneşim, Anuşkam, Yeşilim,:1hug:
iyi gunler tünaydınlar herkese..........
annem kulagından rahatsızdı.........kulak zarında çökme olmuş......geçen yılda duyma kaybı olmuştu........ankarada kontrolleri oldu........ve küçük mercimek gibi bir pil takıldı o tedavi edince kendi kendine vucut dışarı atıcak dendı.....
ve ankarada geçen yıl 700 milyona bu aleti alıp kulagına küçük bir operasyonla takılmıştı......
sözde bir daha yenilemiyecek şikayet olmayacaktı.......
ama annem bir kaç aydır yine kulagından rahtsızlandı şikayetleri arttı.....
geçen haftadan beri doktora gidiyor...duyma testleri filan yapıldı....
yine o aletten takılacak dendi......:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?