Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Günleriniz aydın, sağlığımız yerinde olsun

gerisi boşmuş... kaç gündür feci yağmur ardından tavaınm aktı söylendim, üzüldüm ama önemli olanın sağlık olduğunu gördüm ...herşeyi onarabiliriz, herşeyin üstesinden gelebiliriz...ölüm hariç

ama insan oğlu işte nefes aldığımız sürece bir çok şeye katlanıp bazen isyan ediyoruz doğal olarak. sonra bi silkinip kendimize geliyoruz

herşeyin en güzeli hayırlısı ile gönlümüze göre olsun...

Canlarım günaydın hepinize çok teşekkür ederim.:1hug:

ırnam üzüldüm başınız sağolsun, gerçekten saniye sonrası ne olacağımız belli değil.

Yeşilim yaşam devam ettiği sürece şikayetlerimiz , korkularımız, sevinçlerimiz, hüzünlerimiz devam edecek.:teselli:

Hepiniz öpüldünüzopuyorumnanaktan.

irna ablacıgım başınız saolsun allah rahmet etsin..

yeşilim ablam insanız tabiki üzülüp şikayetler edicegiz..bazen o kadar hasta oluyoruz ki bu hastalıgın yaşarken bile şikayetler ediyoruz hepimizin dogasında var sabırsızlık .ama herşeyın bası saglık haklısın

herkese tek tek selam eder öperim herkesi.

allah kimseye zorluklar vermesin her işlerimizi kolaylaştırsın

yeşilim gecmiş olsun
benimde tavanım hep aktı bu yıllll tavanaa baktıkca aklımmmm kacıryorummm
bu yıl kar değil yağmur çok yağdıııı burdaaa akannehir
hepimize güzel sıkıntısız günler dilerimmmmolumunekankayizsmile
hapinizeee sağlık dilerimmmolumunekankayizsmile

hepinizden allah razı olsun arkadaşlar.ancak soluklanabildim .üç kız yürekleri dağladı .çok zor kimseleride yok tutunacak biri evli ama işte oda zar zor geciniyor.hadi birini biz sahipleniriz .oofff nolcak inşallah annesine babadan kalan maaşı kızlara yapabilirler.çok perişanlar.allah yardımcıları olup büyük sabır versin.tabii babalarınında allah bildiği gibi yapsın.lanet herif bugünde bile gelip kızlarının yanında değiller.
çok üzgünüm askerimde geldi teselli için iki gün izin vermiş komutanı.yavrum gözünün içine bakıyor benden bişey istesin diye.
sizlerinde daha fazla içinizi karartmayım. sevdiklerimizin değerini bilelim canlarım benim hepinizi öpüyorum.ve çoookk seviyorum iyiki varsınız.

yeşilim ah canım dam sorunumu sıkıntı resmen. biliyorum çünkü annemlerin her yağmur kadının sırtına yağar adeta.öyle böyle hayat akıp gidiyor. tabiki. kah üzgün kah şen.
kolay gelsin tatlım sanada

irnam kötü şartlarda ama bu arada oğlunu da gördün. kimbilir ne kadar üzgünler ay tahmin ediyorum

sizlere de sabırlar diliyorum, inan ne yazacağımı bilemedim

yarın babamın senesi. burada olmayacağım önce mezarlığa oradan kardeşime gidip gerekenleri yapacağız. Allah kabul etsin. inşallah....buraya çok geç girerim herhalde. merak etmeyin diye yazdım ...şimdilik iyi geceler şekerler

İrnam her anne baba bir olmuyor ne yazıkki. Hele kız çocukları nasıl babalar var anlamıyorum. Oğluşunada gözün aydın olsun. İki gün de olsa görüşüp hasret giderirsiniz.

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablalarımmm teyzelerımmmmmmmmmmm nasılsınız
ayyyyyyyyyyy cok özledım sızlerı
netım cekmıyo ve işten geç geldığım için yazamadım
hepınızı cok öptm

Böcüğüm seni görmek ne güzel inan bizde seni çok özledik.Şeniz Mutlumusun? Ne zaman teyze oluyoruz? :hulya:

Canım şaka bir ya:1hug:na iyisin değilmi?

yeşilim kolay gelsin canım mekanı cennet olsun.
böçüm hoşgeldin sende,
hepinizi öpüyorum

yeşilim kolay gelsin canım mekanı cennet olsun.
böçüm hoşgeldin sende,
hepinizi öpüyorum

herkese iyi günler Şeniz

yeşilim ablacığım

Allah kabul etsin dualarını ,mekanı cennet olsun inşallah

Sizler sağolun şekerlerim benim

selam kızlar ..

böcüğüm bi ceee dedin gittin ama iyi olmana sevindik, çok öpüyorum

yeşilim allah duanı kabul etsin babayın mekanı cennet olsunnnnn
--------------------------güzel bi şiir le iyi akşamlar diyorummm
---------------------Dost aradım dost aradım

Gönülde seyran edecek
Dost aradım dost aradım
Görünce bayram edecek
Dost aradım dost aradım

Canıma katacak canı
Birlik dolaşacak kanı
Sevgi saygı temiz anı
Dost aradım dost aradım

Dost dosta verir mi acı
Dost dostun derdin ilacı
Bir ömür başımın tacı
Dost aradım dost aradım

Bedenime baş olacak
Kazanımda aş olacak
Sırrıma sırdaş olacak
Dost aradım dost aradım

Borani sevgiye kanık
Benim gibi bağrı yanık
Bir ömür gönlüme konuk
Dost aradım dost aradım

Halil Çimen

alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…