Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydın canlarım,
bugün erken kalktım,kahvaltı için cenaze yerine börek yaptım,
şimdide kolumdaki dikişleri aldırmak için hastaneye gidecem..
hava çok güzel iki gündür burda,yazdan bir gün adeta.

hoşcakalın bideneleriimmopuyorumnanaktan

Selam kızlar ....bu gün gelemedim, iyi değildim...sizler de uğrayamamışsınız..aman iyi olun da gerisi kolay

Şenizay kıyamamm canım benimmmm öptüm başın sağ olsunnnŞeniz
Selam kızlar ....bu gün gelemedim, iyi değildim...sizler de uğrayamamışsınız..aman iyi olun da gerisi kolay

canım her keslerin artık işleriiii çıkyorrrr
kimi hasta kimi dişde kimi işde ançak kksiz olunmuyor yeşilimmmmolumunekankayizsmile
iyi akşamlar canlarımmmolumunekankayizsmile
sağlıklı günler sağlıklı yarınlarrrr:içelim::içelim:

Günaydın şugır kızlar

Temel Amerika'da trafik polisidir. Bisikletle yol trafiğini ihlal eden bir papazı durdurur: - "Dur, ceza yazacağım." -

"Ceza mı? Yazamazsın." - "Haçan nedenmiş o?" Papaz gülerek cevap vermiş: - "Benim sağ kolumda ısa, sol kolumda Meryem var."

Temel hemen atılarak: - "Uy da, yazacuğum. Bisiklete üç kişi bineysun!.."

günadın kızlar,

hayırlı cumalaar tüm dualarınız dilekleriniz kabul olsun :Saruboceq:

biraz önce oğlanı yolcu ettim.akşama yetişir inş.

bugün ilk cuması yapılcak dualar okunup,yemek verilcek.yukarıda olurum hep,
öpüyorum hepiciniziopuyorumnanaktan

herkese mutlu günlerrrrŞeniz

hava çok güzel balkonda kahvaltı yapalım dedim güneşten zor yaptık
güneş yaktı kavurdu valla ....başladı burası artık ısınmaya aynı haziran ayı gibi
2 gündür...burada ilkbahar yok ki zten direk yaza dalış yapıyor hava

irnam Allah kavuştursun hepinizi...Allah kabul etsin Dualarınızı, inşallah Nur içinde yatsın

sizlerede hayırlı cumalar esmerim

destuş hava enfesti arkadaşımla biraz yürüdük terledik valla sonra parkta oturduk çayımızı içtik, yedik bi şeyler eve döndük yazın son günleri gibiydi...yalancı bahar.

hayırlı ve bol güneşli bir gün diliyorum. dün izmirde çok sıcaktı. paltoyla dışarı çıkmıştım. bir an piştim. tabii paltoyu hemen çıkardım. fakat bu havalara aldanmamak lazım. en tehlikeli zaman bence. bir şifayı kaparsak zor toparlanırız.opuyorumnanaktan

Günleriniz aydın hafta sonunuz neşe içinde geçsin

Evet ladym havalara aldanmamak gerek yalancı bahar, yalanları gibi bizi süründürür:)

hepinize kucak dolusu sevgileeeeerr canlarım.
sormayın bizim bura bile aynen sıcak.bu yaz erkenmi gelecek nee.daha mart var oysa,derler eskiler mart kapıdan baktırır,kazma kürek yaktırır diye ama hyaırlısı artık iklimlerde değişti hoşş.

öpüyorum hepinizi azcık anneme gidecem,kendinize iyi bakın.
sakın ben gelene kadar sarı gıdak göndermeyin hep kacırıyorum yaaa.ev felanda istemiyorum ama sarı tavuk için can atıyorum :roflol: :roflol:çok seviyorum onlarııı

sen gez gez sarı tavuk bekle oldu gözlerim doldu....anam bütün sarı tavuklar senin olsun..akşam yine birikmişleri dağıtacağız ana kız haberin olsun demedi deme

çiftliği ihmal etmiyim derken bizi de unutma burada...hahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…