İrnam işin şakası,:teselli: bende ufak ufak başladım bir ucundan. Gerçekten çok zevkli gerçek olmasada bayağı oyalıyor insanı ve paraları kazandıkça seviniyorsun. Tavuklara bende bayılıyorum çok şekerler değilmi?
iyi pazarlar. uzun zamandır sohbete katılamıyordum. moralim bozuktu. sizleride sıkmak istememiştim. nihayet biraz biraz rahatladım. çok şükür sağlığım yerinde. kedimde mutlu. zaten o beni neşelendirmeye çabaladı. o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.
üzüntüm kızımdan dolayıydı. uzun zamandır işsizdi. iş buldu. fakat bir türlü gel demediler. nihayet haber geldi. galiba (yine kesin konuşmayayım) bu pazartesi başlayacak. işe başlayana kadar ben 9 doğuracağım. o üzülüp ağladıkça bende bir ana olarak içim parçalanıyordu. karşısında güçlü olmaya çabalıyordum. belli etmeden sıkıntımı içimde yaşıyordum. ona moral veriyordum, ama ben moralmen çöküyordum. nihayet haber dün geldi. yinede içim rahat değil.inşallah sonu iyi olur. bize dua edin. buna çok ihtiyacımız olacak.
hepinizi ayrı ayrı öperim.opuyorumnanaktan
selam canlarım nasılsınız iyimisiniz...zaten çocuklarımızın problemleri olmasa huşu içinde yaşayacağız. Allah eksikliklerini göstermesin ama gerçekten üzülüyoruz
çiftliğe giremedim bu gün az sonra gideceğim kendinize iyi bakın
merhaba herpinize çok güzel bir
yeni hafta diliyorum,herkesin haftası güzel geçsin inşallahŞeniz
keyifli çok güzel haftalar aylar günler sizlerin olsun.
gadifecim iyiyiz tatlım nolsun işte günlük iş bizimkisi artık lüxüs hayat değil rutin hayat şarkısını çalıyorum kaydirigubbakcemile3
desdinam sende pek giremiyosun sanırım.oğluşun nasıl,
esmerim valla bulaşma derim yoksa işden atılırsın felaket bağımlılık yapıyo,oradan cıkamssın.mafoldumben..
yeşiliimm benimde ilk göz ağrım valla ne yalan söyleyim ama şuan burdan başka yere yazasım yok niyeyse,biraz kendime tatil verdim sanırım.unutulmam inş.
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...tli-bulusmadaha-gerceklesti.html#post11726971 bakın fıstıklarım
esmer duba gibiii çıkmışşş ya dal gibiyim bennnn
iyi akşamlarrrr canlarımm öptüm
canım sen demeden de ben bakmıştım o buluşma resimlerinde..
sende vardın demek ama sen hangisisin desene ya ben bulamadım seni:gitme:
üzerine ne kıyafeti var rengi ne söylede bulayım seni merak ettim bak şimdiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?