Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ayy lereeeniiimm utandım kıı:kedi:
ama pek eğlenceli şimdilik,belki gecici bilmiyorum ama kafamdakiler ucup gidiyor adeta.biliyorum kandırmaca ,gercek diye bişey yok .gecicide olsa kandırıyoz işte.gerceklereden sıyrılmakmı amaç onuda bildiğim yok ama şuan böyle iyiyim dostum bee.

yeşiliiimmm ...zamanında annem tavuk yapardı çok güzel sarı tavuklarımız vardı caaannn..
onlara benzetiyorum onları çok severdim sarı kızım derdim onlara.hatta kuluçkaya yatırdığımızda sarı yumurta koydururdum anneme ki sarı tavuk cıksın diye.
mazizi var bendeee kuzuuumm.şimdi böyle yalancık tavuklarla gönlümü oyalıyom.kaydirigubbakcemile3

İrnam işin şakası,:teselli: bende ufak ufak başladım bir ucundan. Gerçekten çok zevkli gerçek olmasada bayağı oyalıyor insanı ve paraları kazandıkça seviniyorsun. Tavuklara bende bayılıyorum çok şekerler değilmi?

günaydıınn iyi pazarlar hepicinize fıstıklarım ballarım,gaymaklı büskütlerim ,çikolatalarııımm günaydıın. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ohhh lerenim iyi etmişsin ,hemen sana komşuluk gönderimmm hihoyyyt

iyi pazarlar bakıyorumda hepinizin çiftliğ var ya ben uye oldum geri yapamdan yani anlamadan çıktımmmm
hiç anlamdaımmmmmhiççççolumunekankayizsmile
kıslar bende ankara buluşmasına gittim kalimeranın dogüm günüydüüüü
hep birlekte eylendik yedik içtik geldim bügün eveimdeyimmmmm offffffffffffffffffffff ev gibisi yokkk yol beni yorduuuuu:teselli:

iyi pazarlar. uzun zamandır sohbete katılamıyordum. moralim bozuktu. sizleride sıkmak istememiştim. nihayet biraz biraz rahatladım. çok şükür sağlığım yerinde. kedimde mutlu. zaten o beni neşelendirmeye çabaladı. o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.
üzüntüm kızımdan dolayıydı. uzun zamandır işsizdi. iş buldu. fakat bir türlü gel demediler. nihayet haber geldi. galiba (yine kesin konuşmayayım) bu pazartesi başlayacak. işe başlayana kadar ben 9 doğuracağım. o üzülüp ağladıkça bende bir ana olarak içim parçalanıyordu. karşısında güçlü olmaya çabalıyordum. belli etmeden sıkıntımı içimde yaşıyordum. ona moral veriyordum, ama ben moralmen çöküyordum. nihayet haber dün geldi. yinede içim rahat değil.inşallah sonu iyi olur. bize dua edin. buna çok ihtiyacımız olacak.
hepinizi ayrı ayrı öperim.opuyorumnanaktan

seni en çok anlayanlardanımm ben inş güzel bi işe girer dua edeceğim leydimmm:Saruboceq:
benimde kızım türizim okudu yazın iş çok kışın ortata kalıyorr mevsimlik iş ya bende kızım üzüldükçe bende üzülyorummmm insanı çoçukları iyi olursa sende iyi olursunnnnfisfisfis

ayyy leydiiimm inşallah hayırlısıyla olur canım.
elbetteki yavrular üzgün sende üzgünsün mutlu mutlusun.dilerim güzel haberleriniz gelir.

askerden oğlan geldiğinde bizimde başlar iş sorunları eminim. nolcak böyle yaa oku oku yien iş sıkıntısı yinee. mafoldumben

selam canlarım nasılsınız iyimisiniz...zaten çocuklarımızın problemleri olmasa huşu içinde yaşayacağız. Allah eksikliklerini göstermesin ama gerçekten üzülüyoruz

çiftliğe giremedim bu gün az sonra gideceğim kendinize iyi bakın

:a015::a015:aaa sizleri burda göremeceyiz bende çiftiliğe gelecem nerdeyseeeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hepinize sağlıklar dilerimmmm çifçiii hanımlarr:enbuyukkk:

yok esmerim ben - biz buralardayız..arada düzenleyip çıkıyorum ...burası ilk göz ağrımız. bence hiç bulaşma:)

selam ablalarım canlarım nasılsınız ne var ne yok nasıl gidiyo opuyorumnanaktan

keyifli çok güzel haftalar aylar günler sizlerin olsun.

gadifecim iyiyiz tatlım nolsun işte günlük iş bizimkisi artık lüxüs hayat değil rutin hayat şarkısını çalıyorum kaydirigubbakcemile3

desdinam sende pek giremiyosun sanırım.oğluşun nasıl,

esmerim valla bulaşma derim yoksa işden atılırsın felaket bağımlılık yapıyo,oradan cıkamssın.mafoldumben..

yeşiliimm benimde ilk göz ağrım valla ne yalan söyleyim ama şuan burdan başka yere yazasım yok niyeyse,biraz kendime tatil verdim sanırım.unutulmam inş.

merhaba İrnacığım cumartesi pazar ve akşamları giremiyorum ama hafta içi gündüz sürekli bakıyorum ama
burası hep boş oluyor artık nedensealsanaalsanasmile
in cin top oynuyoreyvahedigeldismile bende diğer topikdeki arkadaşlarla takılıyorum

ama genede fazla duramıyorum yemek falan mutfak derken vakit çabuk geçiyor
birde geç kalkınca işler geç bitiyor,,artık çiftliktende sıkıldım

ekinler solmasın diye biçiyom ekiyom bazen hayvanlarım ağaçlarım 2-3 gün toplamıyorum
komşu ziyaretlerini bile yapmıyorum artık valla hatta geçen gün hayvanların yarısını sattım
toplamak işkence oluyor sıkıldım diyeyasakkelime

Selam kızlar

bugün temizlik vardı giremedim...faceyede bi girip çıktım kızıma bak gari fenalık geldi dedim...sonra kızkardeşimle kızı torunu geldiler yorgunluk çayları falan vakit geçti

esmerim valla Maşallahın var....

destuş bak keyfine tatlım nerede istersen orda takılm...artık kimsenin paylaşım yaptığı yok

yine uğrarım

siyah puanlı saclarım kısaa omuzumda şal var
nasıl anlatsam şişko duba gibi bı hatun varr orda benim esmer güzeliii
resimlerde danteliii yakası siyah gülü olannn işte o benim yeterlimi destina
bulursun inşallahyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…