günaydınlar
böcüğüm eşim daha iyi...lereenim arada giriyor o da keyifsizmiş çok öptüm seni
ladym valla ben de öyleyim tabi ki yaşlanıyoruz çare yok ağrılarla yaşamayı öğreniyoruz..
ben bir şey öğrendim sizlerle paylaşayım...ayak altınıza her gün vicks sürülecekmiş ...yatarker kokar olacağından ben sabah kalkınca sürüp çorabımı giyiyorum, gece ayaklar yıkanıp sabah tekrar. o kadar rahatladım ki tavsiye ediyorum. ne duysak yapıyoruz artık hahaha
ıpranmış ve katılaşmış gönülleri rahmet meltemiyle yeşerten eşsiz Peygamberin doğum günü olan mevlit kandilinizi en içten dileklerimle tebrik ederim.. esmer
güzeliii
Canlarım olaylar birikmiş. Hepinize hayırlı kandiller.:1hug:
Firstladym gözün aydın hayırlı olsun canım. Çok sevindim . Darısı tüm iş arayanlara inşallah.opuyorumnanaktan
Destinam umarım sende en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun.opuyorumnanaktan
Böcüğüm gelmiş hoş gelmiş.Bizde seni çok özledik ianan. Canım ya başınız sağolsun eşinede üzüldüm neyse canım sen çalışıyorsun umarım eşinde iyi bir işe girer.:teselli:
Duygu kızçemde görünmüyor
Esmerim fıkra hoştu ve kahvaltı harika.opuyorumnanaktan
Sarissam, Kadifecim, Katem sizinde kandiliniz kutlu olsun ve dualarınız kabul olsun.opuyorumnanaktan
bugün duygumun üyeliğini sildirdiğini duydum. doğru mu acaba.
bende geçmiş mevlid kandilinizi geçte olsa kutluyayım.
lereenim sağol canım. henüz kızım deneme aşamasında.
hakkında hayırlı ise, inşallah devam eder.
irnacım sağol canım. haklısın bünyem biraz narin.
ufacık birşeyden hasta oluyorum.
yeşilim bu viks işi ne için iyi geliyor.
ayrı ayrı hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tünaydın hepinize.
yeşilim bende deneyeyim şu viks olayını.
nickinimi değiştirdiler. hiç bilmiyordum.
bende nerede deyip duruyordum.
irnam o kapışmalar herkezde olur canım.
sıkma kendini.
ben de bazen küs olduğumuzu bile unutup, konuşuyorum.kaydirigubbakcemile3
neyse hepinize hayırlı cumalar.opuyorumnanaktan
Canlarım tünaydın. Hepimiz çiftlik sahibi olunca buralara uğramaz olduk nerdeyse:)) sengözlerimebaksanabHayırlı cumalar tüm dilek ve dualarınız kabul olsun .
Cep ya da Sabit telefonunuza +39319326 ile başlayan numaralardan
(+39319326xxxx) gelen cevapsız aramaları*dikkate almayınız ve kesinlikle geri aramayınız.*
Yeni bir dolandırıcılık yöntemi olan bu yöntem ile telefonunuz bir kez
çalıyor ve kapanıyor. Siz cevapsız çağrıyı gördüğünüzde numarayı geri arıyorsunuz. Karşınıza çıkan ve çeşitli dillerde konuşan robot ile yaptığınız görüşmenin *dakikası 50$* civarında bir rakam olarak kullandığınız hattın faturasına ekleniyor.
!!! Bu arama tamamen yasal olduğu ve aramayı siz yaptığınız için kesinlikle
itiraz etme sansınız bulunmamaktadır. !!!
* Not: Bu amaçla kullanılan ve şu ana kadar saptanmış numaralardan
bazıları aşağıdaki gibidir: