canlarımsınız benim siz ya....nasıl merak etmişiniz...tek tek öperim sizleri.bugün hiç giremedim kk ya...
son bır kaç haftadır sık giremiyorum.
bazı şeylerle ugraştım.desti bastan beri detaylı biliyor.yeşilim ablamlada dun konuştuk biliyor.
bu sebebten dolayıda nıckımı degiştirdim ve alışamadımda bu nıcke heran duyguçıkmazı olabılırım kendimi yabancı gibi hissediyorum dogrusu ne nick bana uydu ne ben nicke....2,5 yıllık üyeyim kendimi daha yeni yabancı gibi hissediyorum
sonuçta degiştirecem sanırım.
ben iyiyim şükürki....inşallah herşeyde düzelecek yavaş yavaş...
sizler nasılsınız.kucaklıyorum ve öpüyorum herkesi.iyi hafta sonları diliyorum..
günaydın şeker.
ahh ahhh leydim yeşilim bu ilk değilki yeşilim biliyor gerci,
leydim bizim kefillik yüzünden beş katlı evim gitti bitanem,adama yüklüce parayı cek ver eline sonrada cektiği kişi birini öldürüp aynı anda intihar etti ve bizde içine girmeye hayal ettiğim evimizi sattık komple faizler çoğaldıkca ancak kurtara bildik pacamızı.ve şimdi kiralardayım .araba desen sıfır o zamnlar yeni cıkmıştı toyota corollamızı vanlılara kaptırdı.amaaann daha neler neler.saymakla bitmez.artık tükendim bıktım ben sürekli herşeyler iç gecire duruyum,bizimki dost gönüllesin sabrım kalmadı .bazen öldüresim geliyo.bazen nasibimiz bumuymuş diyorum.ne bilim işte haksızlıklara tahammülüm kalmadı insanlara güven yüzünden bir baltaya sap olamadık kısacası.bigün kalbim duracak bu gidişata ama hadi hayırlısı yine :çok üzgünüm::çok üzgünüm:hata üstüne hataa küsüm ama öldüresiye küsüm vallahii.
canınızı sıktım iycene.teyzeme gidecem hoşcakalın
iyi akşamlarr.bugün teyzemin okuması vardı ümreye gidecek,ordaydım yeni geldim sayılır,
kızlar geldi malatyadan bizimki ama boşuna gitti yine ve yine şu gün göndercez diye doldurup göndermişler.aylardır kanıyo bu yalanlarına yine kanmış sinirden kuduruyom ben burda kıvranırken elalem benim paramla sefa sürsün bu nasıl düzen,bu nasıl vicdan.aklım almıyo.uuff uffffff.alsanaalsanasmile alsanaalsanasmileklava: :mymeka: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook öff bunlar yetmiyo şöle balta,balyoz felan yokmu bu simileylerden hırsım gecmiyooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?