Selam kızlar
bugün temizlik vardı giremedim...faceyede bi girip çıktım kızıma bak gari fenalık geldi dedim...sonra kızkardeşimle kızı torunu geldiler yorgunluk çayları falan vakit geçti
esmerim valla Maşallahın var....
destuş bak keyfine tatlım nerede istersen orda takılm...artık kimsenin paylaşım yaptığı yok
yine uğrarım
evet artık kimse paylaşım yapmıyor:gitme:Selam kızlar
bugün temizlik vardı giremedim...faceyede bi girip çıktım kızıma bak gari fenalık geldi dedim...sonra kızkardeşimle kızı torunu geldiler yorgunluk çayları falan vakit geçti
esmerim valla Maşallahın var....
destuş bak keyfine tatlım nerede istersen orda takılm...artık kimsenin paylaşım yaptığı yok
yine uğrarım
gördüm esmergüzeli gayet hoş bayansınız genelde kamera fotolar olduğundan biraz kilolu gösterebiliyor..opuyorumnanaktansiyah puanlı saclarım kısaa omuzumda şal var
nasıl anlatsam şişko duba gibi bı hatun varr orda benim esmer güzeliii
resimlerde danteliii yakası siyah gülü olannn işte o benim yeterlimi destina
bulursun inşallahyerimseniben
ben geldım herkesler nasılar.....
iyimisniz..sugarlar.
siyah puanlı saclarım kısaa omuzumda şal var
nasıl anlatsam şişko duba gibi bı hatun varr orda benim esmer güzeliii
resimlerde danteliii yakası siyah gülü olannn işte o benim yeterlimi destina
bulursun inşallahyerimseniben
olsun kuzum ya evliyiz ama bende kızım yaa ben kendimi öyle görüyom ama dediğin gibiilahi kıısss duba ha,.fotomontaj yapılmıştır esmerim fotomontaajjj.kaydirigubbakcemile3..
ee çiğ köfteleri yedin canımız ceke ceke.yaramış bak.:jeyyar: hiii hiii beni dövmeden kacıyım en iyis
ayy niyee yaa ben girip yazıyorum yaa hergüün..ama doğru kızlar yok oldu ee bizdede pek bişey yok sanırım yaşanılan.
rutin hayat rutin hayat,
ben geldim :kedi:
ooooooo sen buraya uğrarmıydın
laydoşummmmm benim ballı kaymakımmmmmolumunekankayizsmileŞeniz
herkes iyi inşallah
ben geldim :kedi:
herkes iyi inşallah
ben geldim
kaç gündür giremiyordum ama kimse beni merak etmemiş :umursamaz:
anlatmıycam işte neler yaptığımı :umursamaz:
slm
herkes iyi inş öptüm yanacıklarınızdan :hulya:
herkeze merhaba. 2 gündür uğrayamamıştım. kızım nihayet işe başladı. keyfide yerine geliyor. bende o sıkıntılı günlerimi atlatmaya çabalıyorum. fabrikanın tüm girdisi çıktısı kızımdan sorulacakmış. işi zor ama olsun. artık eve lokum, çikolata, meyve çayları, çikolata ürünleri, helva gibi şeyler bedava gelecek galiba.kaydirigubbakcemile3 yakında duba gibi olurum diyorum. fabrikada şimdilik bunları üretiliyor. dahada yeni üretimlere yatırım yapacaklarmış. tam olarak failiyete geçmemiş. hala işçi alıyorlarmış.kızikom çok mutlu. 2 gündür evimizde huzur var. artık suratımız turşu satmıyor.
az daha toparlayayım uğramaya başlarım. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?