Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

tşk ederim yeşilimmm :1hug:

herkese güzel bir gün diliyorummm:lepi:

evet artık kimse paylaşım yapmıyor:gitme:
ama merhaba demek için bile ya da yazan olmuş diye bakmak için geliyorum
artık havalar iyice ısınınca kimseyi bulamayız eee havalar güzelkende evde durulmazkaydirigubbakcemile

gördüm esmergüzeli gayet hoş bayansınız genelde kamera fotolar olduğundan biraz kilolu gösterebiliyor..opuyorumnanaktan
ben geldım herkesler nasılar.....
iyimisniz..sugarlar.

hoşgeldin canım ne yapıyorsun,iştesin bugün sanırımŞeniz

ilahi kıısss duba ha,.fotomontaj yapılmıştır esmerim fotomontaajjj.kaydirigubbakcemile3..

ee çiğ köfteleri yedin canımız ceke ceke.yaramış bak.:jeyyar: hiii hiii beni dövmeden kacıyım en iyis

ayy niyee yaa ben girip yazıyorum yaa hergüün..ama doğru kızlar yok oldu ee bizdede pek bişey yok sanırım yaşanılan.
rutin hayat rutin hayat,

olsun kuzum ya evliyiz ama bende kızım yaa ben kendimi öyle görüyom ama dediğin gibi
hayat rutin kocayla aynı evde olunca yazacak birşey olmiyiy
ne desem kocamla buluştum şuraya gittim,sabaha kadar cepten konuştuk falan desek
zaten aynı evdeyiz demi:roflol::roflol:

ben geldim :kedi:
ooooooo sen buraya uğrarmıydın
laydoşummmmm benim ballı kaymakımmmmmolumunekankayizsmileŞeniz

herkes iyi inşallah

ben geldim
kaç gündür giremiyordum ama kimse beni merak etmemiş :umursamaz:
anlatmıycam işte neler yaptığımı :umursamaz:

herkeze merhaba. 2 gündür uğrayamamıştım. kızım nihayet işe başladı. keyfide yerine geliyor. bende o sıkıntılı günlerimi atlatmaya çabalıyorum. fabrikanın tüm girdisi çıktısı kızımdan sorulacakmış. işi zor ama olsun. artık eve lokum, çikolata, meyve çayları, çikolata ürünleri, helva gibi şeyler bedava gelecek galiba.kaydirigubbakcemile3 yakında duba gibi olurum diyorum. fabrikada şimdilik bunları üretiliyor. dahada yeni üretimlere yatırım yapacaklarmış. tam olarak failiyete geçmemiş. hala işçi alıyorlarmış.kızikom çok mutlu. 2 gündür evimizde huzur var. artık suratımız turşu satmıyor.
az daha toparlayayım uğramaya başlarım. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

hayırlı olsun ablam kızının yeni işi ne güzel huzurunuz yerine gelmiş cok şükür opuyorumnanaktan

ben geldim :kedi:

herkes iyi inşallah

hoş geldin şekerim

ben geldim
kaç gündür giremiyordum ama kimse beni merak etmemiş :umursamaz:
anlatmıycam işte neler yaptığımı :umursamaz:

Sarissa inan kimseler uğramayınca sormak tuhafıma gidiyor, sanki zorla çağırıyor gibi...lütfen sen anlat tatlım neler oldu bitti.

slm
herkes iyi inş öptüm yanacıklarınızdan :hulya:

biz de seni öptük kadife

siz bizsiz yiyin yiyin afiyet olsun, top top et olsun inşallah.kızının işe başlaması hepiniz için her yönden iyi oldu ladym....artık kendini üzme

,

Arkadaşım, dostum, canım uğradı emrivaki beni dışarı çıkardı ..iyi oldu ...az önce geldim...uğrarım yine

şugurlar ne demekse bende şugurlarım diyerk iyi akşamlar diyorummmm
alıntı yapmadım sabah ben dukkanı iyi acmışım bak berekketli topik oldu ne güzel şenlendiii burasııı
irnam tşk ederim destine tşk ederim yeşilim tşk ederim
gadifem nasılsın hoş geldin sarıssa nasılsın
artıkım çıkyorumm yenkteyize bakıp agzim sulansııı avcı böreği yapacağımmm şugurlarrr
----------------------------------- leydim ay senin adına sevindim güle güle gittsinnnn çoçuklarımız rahat olunca bizde rahat olurruzzzzolumunekankayizsmile

kendimi 8 mart çekilişine öyle bir kaptırmışım ki uğrayamadım bugün.
hediyelerim geldi, ben de yolladım
süperdi ya, çok heyecan verici...

oh beee acuk şenlenmiş burası. öncelikle leydim gözünüz aydın olsun canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kızının işe başlaması.eee artık lokum,çikolata,helvalara biz yardımcı olabilriz,yazık saaaa.mesalaa ben zayıfımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sarissa kuzuumm :jeyyar: söylemicenmi sen şimdii.kıss küsme kıss,valla bende yeşilim gibi düşünür oldum datlum bak sen örtmensin diye ne gözel türhkje yazıyıımm..sevgümüzü sislerleee. canikoomm.

ohh küçük laydimde gelmiişş. hoş gelsin fıstık çok şükür iyiymişsin. bizde iyiyiz ee yoruyoz acuk kk yedi çiflikti yaşayıpp gidyoz şeker.

desdim anlat kuzum doğru demi.ay bak sen kocayla buluşuyonda ben onuda yapamıyom.bekleee kocayıki eve gelsin diyee.
offf baya gırıgır ettim bakın cenem düştü yine tüfek gibim haaa haaa

anuşkacım güle güle kullan canım hediyelerini opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…