Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydıınnnnn
acessprinc002dh3.gif
incilerimm günaydııınnn.
keyifli hafta sonlraı diliyoruummm hepicinizeee.

anlayan anladı canım naniknanik

:1hug:

.
kızlar güneşime laf yok. benim arkadaşım herşeye yetişir. çiftliğini gördüm. bayağı geliştirmiş. benim kızla beraber iyi ekip biçiyorlar. :roflol:

laydim dermiyiz hiçç :nazar: maşallahı var tabii,
ee acuk kıskanalım daaa kaydirigubbakcemile3

günaydınn
tabı ben daha erken kalktım ama olsun

ırnam yesılım fırsdayım cok tşkler beğenmenıze cok sevındım :kedi:
bugun k valıdem amelıyat olcak aşkım bu tarafta damatlığı alıncak
sımdık hazrlanayım 3 düğün var onlara gtcemakannehir
kendınıze cok ıyı bakın
bende o tarladan anlamıyom uzulmen:roflol:

herkese iyi pazarlar............kaydirigubbakcemile5

böcük kartın şıkmış...hayırlı olsun canım.......:lepi:

firslaydım afiyet olsun...yerimseniben..benimde canım istiyor ...aslında bugün yapıcaktım......ama evde kimse yok....yanlızda yenmıyor......

annem babam yan blokta bir komsu vefat etmiş.......ona gittiler baş saglıgına daha 42 yaşındaymış...:sinifsinif:...allah rahmet etsin ......kardeşimin işleri varmış......
ben evde yanlızım.......

benim facem vardı ama hakan ........darbe yapıp kabattırdı.......:mymeka:.

arkadaşımın var çiflik oynuyor havuçlar ekiyor......başkaları saldırmasın dıye....çifligi koruyor.....:oklava:
öyle bagımlı olmuş ve öyle konuşuyor ki sanki gerçekten çifligi varmış gibi.....:roflol::roflol:.

ben de bilemiyorum......nasıl oynandıgını...akannehir..

iyi pazarlar hepinize çokk öptümŞeniz

böcük davetiyen çok şık güzel diğer topikte yazdım ama cevap vermedin görmemiş olabilirsin bu topik daha sakin belki burda görürüsün
o kelebek yerine uğurböceği olsaymış demikaydirigubbakcemile3

ya benim de face çiftliğim var çok seviyorum...bende bayağı geliştirdim

evet bağımlılık yapıyor duygucuğum....
hatta bir ara yasaklanmış valla....tekrar açmışlar

gününüz aydın olsun kızlar...

facede bakıyorum irnam, biraz kıskandık mı ne ? hepinizin çiftliği harika valla billa öğrencem oyalanmak için bakacam inşallah...

aaaa gerçekten bi de kızım yemek falan yapıyo..."geç kalmim yanar falan" diyo..ben de "sen sanalı boş ver koş mutfağa kendi yemeğin yanmasın" diyorum gülüşüyoruz

ladyciğim ne güzel gifler bulup paylaşıyorsun...güneşi kırarmıyız hiiiiiç.. bizi teşvik etti sağolsun... şakalar yapmasak nasıl vakit geçecek.

kayınvalidene Dularımı yolluyorum Allah yardımcısı olsun böcük

duygu, komşunuza da Allahtan rahmet diliyorum.

lereenimin eşinin baş ağrıları devam ediyormuş yarın göz Dr'una gidecekler. geçmiş olsun lereenim

sizi yanacıklarınızdan mucuk mucuk öpüyorum
...............................
çok beğendim paylaşayım...eskiler ne güzel sözler yazmışlar... dimi kızlar?

Dostluk, toprak bir maşrapa gibidir, önemsiz bir nedenden birdenbire kırılır ve bir daha kullanılmaz.
Cicero

böcüküm kayınvalidene şimdiden geçmiş olsun canım.
duygum dün bende akşama kadar yalnızdım. yinede yaptım vallahi.:roflol: benim hiç üşenmeden yaptığım tek olay yemek yapmak. birde zevkle yapıyorum ki sorma. keşke ben ahçı olsaydım.:roflol: her yeni şeyi denemeyi seviyorum. galiba malatya gelini olmanın etkileri. evlendiğimde soğan bile doğramayı bilmiyen ben şimdi döktürüyorum.:sm_cool: bu arada başınızda sağolsun. yazık gençmiş.
lereenim ya canım çok üzüldüm. eşinin migreni mi var. göz de baş ağrısı yapar ama o kadar şiddetli olacağını sanmam. bende gözlüğümü 1-2 gün takmadığımda ağrım olur. ama çok şiddetli değil. siz yine bir doktora danışın derim. genelde sinüzit ve migren aşırı baş ağrısı yapar. geçmiş olsun canım.
irnam, yeşilim ben takıldım canım. güneşi sizinde sevdiğinizi biliyorum. ben önümüzdeki cumartesi onu canlı canlı göreceğim nihayet. uzun zamandır bizde görüşememiştik. aynı şehirdeyiz ama görüşmek çok zor oluyor. genelde o torun bakıyor. evlerimizde çok uzak. ancak buluşmalarda görüşebiliyoruz.
yeşilim gif aramayı çok seviyorum. hep klasik giflerden sıkıldım. renk katmak istiyorum. eğer memnun kaldınızsa ne mutlu bana.
destinecım, duygusalcım, anuşkacım, lady34, sarissa, pasaklı minik tanrıca inşallah hepiniz iyisinizdir.
opuyorumnanaktan

lady.. ben de yemek yapmayı ve yemeği çok severim kendimi kaybederim yaparken:)

iştahlı olunca değişik şeyler denemeyi severim..

lereenim de eşinin gözünden şüphe ediyor. yarın öğreniriz

güneşi öp bizim için, orada olmak isterdim..bahar da ınşallah ızmire geleceğim hepimiz buluşur görüşürüz.

bugün yorgunum ,safirimde geldi ama bende başka bi yorgunluk var,canım hiç bişey yapmak istemiyosanki arkamdan birleri itekliyo gibiyim.zorakii yanee.

duygum pekde gencmiş,allah sabırlar versin yakınlarına,başları sağolsun.

böçüm,bu saate olmuştur heralde,nasıl gecti acaba,şimdi durumu nasıl,
düğün kovalamaktan giremedin demii,..hadi şimdiden antreman yap kısss,oyunları öğren iyce kaydirigubbakcemile3

yeşilim benim çiflikte hiç iş yokmuş,ya aslen gercekte çifçi kızıyım ama bende sanalda bile hayat yok kaydirigubbakcemile3.

lereenimin eşine dua etcem ,inşallah kötü bir şey cıkmaz..baş dönmesi yapabilirmi yapar ,artık vucudumuzda nelerin neremizi tediklediğini kestirmez olduk..
inş. tez vakitte atladır .

yemek yapmaktan bıktım ben oğlan çok secici olduğundan artık yemek yapmak zevk vermiyo bana,ama bu oğlan için gecerli tabii..
başım ağrıyo bugün yiyebileceği ne yapsam diye düşünmekten
haftaya asker olcak bakalım asker ocağı ,ana kucağı nı aratacakmı,
merakla bekliceemmm,naniknanikburdan ona dil uzatacamm.kaydirigubbakcemile3

bi misafirim geldiğinde.inannın hem herşeyim güzel hemde leziiz oluyomuş.isteyerek yaptığımdan heralde...kaydirigubbakcemile3

desdişim kısss keşke gelipde banda öğretsen yaa.şu çifliği..:sinifsinif:

tamam irnam geleyim
ben yeşilim ablaya sana toplu ders vereyim

face de çiftlik dersi....sonra güzelce büyütün hanımın çiftliği yapın..hihoyyyt

intenetin mntığı genelde aynı bir oyunu öğrendinizmi diyerlerini de çözersiniz..

lady.. ben de yemek yapmayı ve yemeği çok severim kendimi kaybederim yaparken:)

iştahlı olunca değişik şeyler denemeyi severim..

lereenim de eşinin gözünden şüphe ediyor. yarın öğreniriz

güneşi öp bizim için, orada olmak isterdim..bahar da İnşallah İzmire geleceğim hepimiz buluşur görüşürüz.

ay vallahi bende yapmayı ve yemeyi seviyorum. ama gel gelelim kilo derdi yok mu, çok kötü.
güneşi sizin yerinizede öperim merak etmeyin. inşallah gelirsiniz. bende sizleri yakından tanıma fırsatı bulurum. lereenimle sizin buluşma resimlerinizi görmüştüm. birde canlı olarak görürdük. opuyorumnanaktan

irnam ah seçici çocuklar yüzünden bende muzdaripim. özellikle kızımdan. sebze yediremiyorum. et de yemiyor. varsa yoksa makarna, pilav. ben artık makarnadan nefret eder oldum. ona et olarak köfte yedirebiliyorum. birde tavuk göğsünden sote. böyle tek taraflı beslenmesine çok kızıyorum. allahtan oğlum kızım kadar seçici değil. onunda bazı sevmediği şeyler var ama yinede kırmamak için az tadına bakar.
inşallah oğluşun iyi bir yerde askerliğini yapar canım. aslında tüm ana kuzularının rahat ve iyi bir askerlik geçirmelerini dilerim. bir evlat kolay yetiştirilmiyor.
canım içinin sıkılması hem oğlunun gidişi, hemde kızının bebişinin doğumunun yaklaşmış olması sanırım. herşeyi hayra yor. inşallah bir an önce iyi haberlerini duyarız.opuyorumnanaktan

kızlar ya içimi bir yılbaşı heyecanı sardı yine.............
ben oldum olası yeni yıl arifesini sevmişimdir.
hani çarşı pazar ışıl ışıl olur ya.bayılırım....
öğrencilerim yılbaşı çekilişi istiyorlar...........
öğretmen arkadaşlar yılbaşı çekilişi istiyorlar..............
kk da yılbaşı çekilişi var...............
evdekiler hediye bekler.................
arkadaşlar, akrabalar hediye bekler................
benim önümüzdeki günlerim hediye seçmekle geçecek sanırım..........

günaydınnn

yesılım duan ıcın cok tskk ederım ama amelıyat yapmamışlar
grıp olmuş ıyıleşınce olcak
düğüne gelemeyebılır mafoldumben
ırnam antreman yapıyom valla
benım nıkahımın olca yerede gıttım ordaydı bırı
tıyoları aldım
damata bırden memur gelın hanımın d tarıhı dıyınce cocuk apışıp kaldı benımkıne dedım böle böle
elıne yaz ıstersen heycandan unutma sende:roflol:

duygum tskler cnm
destış nan sen benım cvplarımı gormuyon mu:
hep verıyorum sana cvp cnm

ayy uzun uzun yazmışsınız ama okumaya vaktım yok ınanın
ısyerınde cok bastı var cıkcamya işkence yapıyorlar resmen

günaydın canlarım opuyorumnanaktan
bi hafta sonu da bitti çalışıyorum :ecrin_bebek:
eşim rapor aldı bi hafta işyerinde canı çok sıkkındı
kilo almış ağırlığı dizlerini etkilemiş bacağı ağrıyo
ama kilo vermeye niyeti yok :mymeka:
hafta sonum çok güzel gecti cumartesi acaip yoruldum
sabahtan akşama kadar gezdik güne gittik
pazar da eşim yine mi dısarı diyince 1-2 saat durcam gelicem dedim :tomato:
ama nerde yanlış otobuse binmişim istanbulu turladım resmen :delphin:
akşam evdeydim -tatlicadiarzu-
sizler iyisiniz inşallah böcüğüm 20 gun kaldı :lepi:

günaydın canlarım opuyorumnanaktan
bi hafta sonu da bitti çalışıyorum :ecrin_bebek:
eşim rapor aldı bi hafta işyerinde canı çok sıkkındı
kilo almış ağırlığı dizlerini etkilemiş bacağı ağrıyo
ama kilo vermeye niyeti yok :mymeka:
hafta sonum çok güzel gecti cumartesi acaip yoruldum
sabahtan akşama kadar gezdik güne gittik
pazar da eşim yine mi dısarı diyince 1-2 saat durcam gelicem dedim :tomato:
ama nerde yanlış otobuse binmişim istanbulu turladım resmen :delphin:
akşam evdeydim -tatlicadiarzu-
sizler iyisiniz inşallah böcüğüm 20 gun kaldı :lepi:

h geldın cnm
gecmıs olsun cnm yaa
ayy hangı otobuse bındın nereelerı gezdın nan:hulya:ohh tur atmışsın daha ne ıstıyon
gerıc eşınde kalmıştır aklın
ayy evt yaa son 20 gün:kedi:akannehir

yağmurlu bir pazar gününden merhaba ve
günaydıın en güsel topiğin tüm güsel bayanları..opuyorumnanaktan

nassınız bugün,anuşkayı heyacan sarmış.ne güzel ,bende hiç öyle yılbaşı telaşı yok malesef,daha farklı heyacanlar var,kız doğurcak oğlan askere gitcek,
üstelik haftaya gideceği halde daha ne yeri nede kısa yada uzun yapacağı belli,son iki gün kala belli olacak herşey,birazda ondan gerginim yanee..
hayırlısı artık.

laydim senin işinde zor,makarna ,pilav ayy hergün hergün çekilirmi yaa,
onuda askere gönderelimmi..kaydirigubbakcemile3 belki akıllanır..yesinler mercimekle kapuskayıda neleri kaybettiklerini anlasınlar demii..

layd 34 canım kaç kilo almışki dizleri ağrıyor kıss,bana bak havalar yağışlı,sakın romatizma olmasın seninkinde.
bebe aspirini içsin hergün eğer öyleyse
bahaneyle epey yeri turlamışsın ,keşke bende yanlış binsem.şöleee şehir dışına doğru kaydirigubbakcemile3

böçüm,kıss sorma şaka maka 20 gün kaldı valla.ama ben o sıralar belkide torunun yanında olacam.
aneee bak verdiğin linkleri resimleri sakın silme sakıınn ben bakmadan tamammı..
orda girebilirim ara ara.
ayy yazık kadın onca hazırladı kendini,sonra yine ameliyat ertelenmiş,ayy inşallah oğlunun düğününü görmek nasip olur kıss yazık valla üzüldüm bakkk.

lereenim ler gittimi acaba dr. girmiyorda kaç gündür,

sarissada girmiyor taşınıyormu yoksa nee,

yeşilim,

desdinam,duygum,duygusalim,pasaklım,terliğim,güneşim,şugarlarım hepicinizi gocamaaaannnnnnn kucaklıyoooommmmm...a.s.

h geldın cnm
gecmıs olsun cnm yaa
ayy hangı otobuse bındın nereelerı gezdın nan:hulya:ohh tur atmışsın daha ne ıstıyon
gerıc eşınde kalmıştır aklın
ayy evt yaa son 20 gün:kedi:akannehir
55 e bineceğime 55 t ye bindim
gop a gittim laelaelaelaelae

layd 34 canım kaç kilo almışki dizleri ağrıyor kıss,bana bak havalar yağışlı,sakın romatizma olmasın seninkinde.
bebe aspirini içsin hergün eğer öyleyse
bahaneyle epey yeri turlamışsın ,keşke bende yanlış binsem.şöleee şehir dışına doğru kaydirigubbakcemile3
sarissada girmiyor taşınıyormu yoksa nee,

çok kilo aldı 30 kilo olabilir :1ninca:
ay yok ya istanbulda otobusle turlanır mı ya :gitme:

Back
X