Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

mafoldumben offf geçmişi okudum, herkese bir şeyler yazdım
yazdım, yazdım sonra hepsi silindi mafoldumben
teknolojiden nefret ediyorum bazen :oklava:

bugün kızım pc. me el koydu. o bırakınca ben koşup geldim.:roflol:
böcüküm benim adım betül.
yeşilim mamaları görünce gözlerim düştü. sanalda olsa çok hoş görünüyorlar.
destina geçmiş olsun. diş çok önemli canım. hele benim yaşıma gelince bunu daha iyi anlarsınız.
onun için yapılan masrafı gözünüz görmesin.
antalyada hava kötüymüş. akşam haberlerde gördüm. izmirde pek farklı değil. habire yağmur yağıyor.
sarissa bazen bende teknolojiye kızıyorum. beni eve hapsetti. ama bir açıdan da iyi oluyor.
onun sayesinde yeni yeni şeyler keşfediyorum. aslında ingilizcem biraz daha iyi olsa neler yapmam.
duygucum face beni bayağı sardı. özellikle video hastası oldum. neşelenmek için giriyorum oraya.
lady34, lereenim merhaba. unuttuklarım varsa bağışlasın. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

Gif&

iyi günlerr.

ooo yeşilim güzel şeyler koymuşsun,iştah kabartıcı hepside.

destişim gecmiş olsun inş. bugün biraz daha iyisindir.

fırtına durdumu bugün.

sarissa laydim teknolojinin getiri yanında birçok şeyde götürüsü var.tabii ölcülü kullanmak lazım..en azından fazla kalmayarak radyasyondan uzak kalmamız lazım...

face den fazla hazetmedim niyeyse,videolar bende gec acılıyor.yeni yeni çifliği kavramaya başladım .eğlenceli olmaya başladı.başkada pek anlamıyom zatii.

bende karsa gitmeden anneme gideyim diyorum bugün.çamaşırım var.bitsin asıp kacacam.
hepinizi öpüyom şugarlar kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

böcüğüm ay çok az kaldı bebişim. hadi hayırlısı. bende seninle gün sayar oldum.:roflol:
canım benim eşim işe 11 de gidiyor. o saatten sonra pc başına geçebiliyorum. ya da çok önce açmam lazım. kışında sıcak yataktan zor kalkılıyor. bu ara kedimin tuvalet saatleride değişti. sabahın köründe başıma dikilmiyor. :roflol:
irnacım gidiş günün yaklaştı. inşallah bebiş sen gittikten sonra doğar.
bugün ben erken kaçacağım. dışarda işlerim çok yoğun. artık akşama görüşürüz.opuyorumnanaktan

ırnam karsa mı gtcenakannehir ne zmn

betül ablam valla cıkılmaz kışın hee yat boşver ben senı beklerım
gun mu sayyon
ay heycanlancam sanırım yaa
aksam dantellerım sarılmış geldı
lınk verım mı bakmak ıster mısn
yalnız ımageste sorun vardı hepsını yukleyemedım:gitme:

herkese ıyı gunler......

böcük dantelleri merak ettım......lınk ver bacım......

bugün nette problem var......sabah gıremedımm...acıktım valla..of canım nasıl hamur işleri istiyor..bir bilseniz

bugün kızım pc. me el koydu. o bırakınca ben koşup geldim.:roflol:
böcüküm benim adım betül.
yeşilim mamaları görünce gözlerim düştü. sanalda olsa çok hoş görünüyorlar.
destina geçmiş olsun. diş çok önemli canım. hele benim yaşıma gelince bunu daha iyi anlarsınız.
onun için yapılan masrafı gözünüz görmesin.
antalyada hava kötüymüş. akşam haberlerde gördüm. izmirde pek farklı değil. habire yağmur yağıyor.
sarissa bazen bende teknolojiye kızıyorum. beni eve hapsetti. ama bir açıdan da iyi oluyor.
onun sayesinde yeni yeni şeyler keşfediyorum. aslında ingilizcem biraz daha iyi olsa neler yapmam.
duygucum face beni bayağı sardı. özellikle video hastası oldum. neşelenmek için giriyorum oraya.
lady34, lereenim merhaba. unuttuklarım varsa bağışlasın. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

aynen öyle ablam bağımlılık yapıyor bir süre sonra
ama ben face kullanmıyorum
sadece burada vakit geçiriyorum yetiyor

günaydınn

tükkanı ben actım
son 10 gün:asigim:

betül ablacımm nerdesın

şafak 10 demek
az kalmış, heyecan dorukta :teytey: :teytey:

iyi günlerr.

ooo yeşilim güzel şeyler koymuşsun,iştah kabartıcı hepside.

destişim gecmiş olsun inş. bugün biraz daha iyisindir.

fırtına durdumu bugün.

sarissa laydim teknolojinin getiri yanında birçok şeyde götürüsü var.tabii ölcülü kullanmak lazım..en azından fazla kalmayarak radyasyondan uzak kalmamız lazım...

face den fazla hazetmedim niyeyse,videolar bende gec acılıyor.yeni yeni çifliği kavramaya başladım .eğlenceli olmaya başladı.başkada pek anlamıyom zatii.

bende karsa gitmeden anneme gideyim diyorum bugün.çamaşırım var.bitsin asıp kacacam.
hepinizi öpüyom şugarlar kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

güle güle git gel ablam.

herkese ıyı gunler......

böcük dantelleri merak ettım......lınk ver bacım......

bugün nette problem var......sabah gıremedımm...acıktım valla..of canım nasıl hamur işleri istiyor..bir bilseniz

yeşilim ablamın eklediklerini mi gördün cokacimcoook
olsa da yesek...
gerçi ben pasta börek yedim bugün
okulda yerli malı yapmışlardı.

hemen bakıyorum böcüküm...

ama bugün fazla kimse uğramamış.
lereenim ablam da yok
dün de beni unutmuştu zaten :umursamaz:
öpücükler herkese...

sarıssam heycan yok:tomato:

leerenım elektrık gıdebılır demıştı yoksa gercekten gıttı mı

Tünaydın şugarlarım

bu gün hava çok güzeldi biraz dolandık sonra pazara çıktık. mutfak temizledim, yerleştir derken bu saat oldu..kızımla facede biraz dalga geçtik..işte böyle

betülcüm uyu valla bende- bizde geç kalkıyoruz napalım artık böyle:)
böcüğüm şimdi gidiyorum bakmaya ...10 gün.... yerim ben seni, gün sayarmış ayyyy!

duygu kızım, gel ben yaparım valla altüst böreği yaptım (elde açma) geçen gün ıspanaklı, prasalı oluyor enfes.....

hepinizin günleri hareketli, neşeli geçsin inşallah( tek tek isim yazmıyorum) ama sizi seviyorum inanın

yeşılım h geldın ablam
ohh gez bakalımzemuszemusenıştemız nasıl oldu

leerenımden haberın var mı acaba :kedi:

bugün nette problem vardı.....bi gitti kendileri yeni geldi......

böcük dantellerini gördüm ve şok oldum isteki turuncu renklı takımın aynısı benimde var....benimkinin rengi pembe.....
alt takı beyaz takımın aynısı var benımde beyaz.......

güle güle kullan canım....

yeşilim ablacıgım yakın olsa hemen gelirdim valla......pırasa böregi gercekten nefis oluyor.......annemde yapar .......lezzeti bir ayrı oluyor...ellerine saglık.......

Tünaydın şugarlarım

bu gün hava çok güzeldi biraz dolandık sonra pazara çıktık. mutfak temizledim, yerleştir derken bu saat oldu..kızımla facede biraz dalga geçtik..işte böyle

betülcüm uyu valla bende- bizde geç kalkıyoruz napalım artık böyle:)
böcüğüm şimdi gidiyorum bakmaya ...10 gün.... yerim ben seni, gün sayarmış ayyyy!

duygu kızım, gel ben yaparım valla altüst böreği yaptım (elde açma) geçen gün ıspanaklı, prasalı oluyor enfes.....

hepinizin günleri hareketli, neşeli geçsin inşallah( tek tek isim yazmıyorum) ama sizi seviyorum inanın

ellerine sağlık ablam.
bizim eve hiç pırasa girmiyor.
ikimiz de yemiyoruz ama bazen ben de böreğini denesem en azından bu şekilde yemiş oluruz diye düşünüyorum
onu da yemek lazım çünkü
denemeye karar verirsem alırım ablam senden tarifini, olur mu? sırnaşık şey
biz de seni seviyoruz ablam opuyorumnanaktan

bugün nette problem vardı.....bi gitti kendileri yeni geldi......

böcük dantellerini gördüm ve şok oldum isteki turuncu renklı takımın aynısı benimde var....benimkinin rengi pembe.....
alt takı beyaz takımın aynısı var benımde beyaz.......

güle güle kullan canım....

yeşilim ablacıgım yakın olsa hemen gelirdim valla......pırasa böregi gercekten nefis oluyor.......annemde yapar .......lezzeti bir ayrı oluyor...ellerine saglık.......

dantelciler seni
böcüğüm dantellerine ben de baktım çok güzeldi
ama ben danteli hiç sevmiyorum :hulya:
o nedenle benim çeyizimde doğru düzgün dantel yoktu-gerçi sizin hazırladığınız gibi çeyizimde yoktu ya-
evimde de hiç kullanmıyorum.

nihayet pc başına oturabildim. kızım laptopunu iş yerine götürünce benim pc.ye el attı.
böcüğüm dantellerini gördüm canım. çok güzeller. allah iç huzuruyla kullanmayı nasip etsin.
aslında bizim zamanımızda bu dantel işleri çok modaydı. masa örtülerimiz bile danteldi.
ne emekler vardı onlarda. şimdi olsa asla yapmazdım. çünkü masa örtümü pek kullanmadım.
yatak takımlarımıza kadar. ay ne çılgınmışız. sırf bunlar için kurslara bile gitmiştik.
kızım bile dantelleri sakın koyma diye diretmişti. o kadar oda takımlarına burun kıvırmıştı.
bende beyaz bir kapitone kumaş almıştım. dolaplarının içine örtü yapmak için. dantellerin bir bölümünü onların kenarına diktimdi. sonrada astarlayıp makinada piko yapmıştım. birtek onları beğenip aldıydı.
evlenecek olanlara fikir vermek için bunu yazdım. :roflol: dolapları, çekmeceleri açınca çok şık duruyor.

bugün dışarda koşturdum. birde güzel yağmura yakalandım. eve gelip aceleyle yemek yaptım. bulaşıkları makinaya attım. yemekten sonra az kestirdim. şimdi çok uykum geldi.
herkesi öpüyorum. isim yazmadığım için bu hepinize. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X